Kommande
Kommande

Brf Laggarudden

Anmäl intresse

Med utblickar över skogen och med närhet till Väsman planerar vi för radhus i bekväm bostadsrättsform vid Laggarudden i Ludvika. Anmäl intresse redan nu för att få uppdateringar och viktig information före alla andra. Planerad säljstart under 2024.

Fakta

Bostäder 34
Status Kommande
Planering pågår
April 2023
Säljstart
Prel. 2024
Byggstart
Upplåtelse
Inflyttningsklart

Bostadsrätter i Ludvika

I Ludvikas nyaste bostadsområde – Laggarudden planerar vi för två etapper av moderna radhus i bostadsrättsform i ett vackert skogsområde vid de inre delarna av Laggarudden. Utöver det sjönära läget längs Väsmans östra strandkant finns det fina svampskogar och badmöjligheter alldeles runt knuten. Härifrån finns även en belyst cykelväg som sträcker sig från Ludvika, genom området och vidare runt Väsman.

Gör en intresseanmälan så snart som möjligt för att få förhandsinformation samt en bra placering i kön vid kommande säljstart.
Anmälan är naturligtvis kostnadsfri och helt utan förpliktelser. Datumet för anmälan styr till viss del turordningen att få välja bostad.

Projektering pågår

Vårt arbete med bostäderna pågår för fullt och då projektet fortfarande är i planeringsskede finns ingen information om till exempel lägenhetsstorlekar eller priser i dagsläget. Prisuppgifter och lägenhetsritningar kommer att finnas till den beräknande säljstarten.

Om radhusen

Vi är just nu i planeringsskedet, men kan redan nu berätta att det kommer att bli välplanerade bostadsrättsradhus på två våningar där varje kvadrat kommer komma till användning. Hemmen kommer ha en god grundstandard, ha uteplats/uteplatser och parkeringsmöjlighet i närheten av bostaden.

Detaljerna som gör ditt hem

När vi utvecklar Brf Laggarudden tänker vi att trivas i sin bostad inte bara handlar om en enda sak utan att det är små detaljer som tillsammans skapar ett behagligt hem.

Vi kommer lägga stor vikt på inredningen och ha omtanke i varje liten detalj med en klassisk och stilren bas, vilket vi tror passar de flesta inredningsstilar. Köken kommer att utrustas med kvalitativa snickerier och energisnåla vitvaror.

Med friluftsliv och aktiviteter runt knuten

I närområdet finns goda möjligheter för ett aktivt och välmående liv. Här bor du omgiven av naturskön miljö där du kan kraftsamla och låta puls omvandlas till paus.

Bad, picknick eller svampplockning? Här är det nära till ute-njut av alla slag.

Välkommen till ett boende för dig som önskar fånga lugnet och det goda i livet i en alldeles ny bostad.

Hållbarhetsåtgärder

  • Bevara och plantera träd
  • Sedumtak
  • Odlingslotter
Om vårt hållbarhetsarbete

Hållbarhetsåtgärder

  • Bevara och plantera träd
  • Sedumtak
  • Odlingslotter
Om vårt hållbarhetsarbete

Om Ludvika

Ludvika kommun, som är belägen i södra Dalarna, är en tillväxtkommun med växande näringsliv. I centralorten Ludvika som är Dalarnas tredje största stad bor det cirka 15 000 personer. Härifrån exporteras ca 65% av värdet som produceras och i Ludvika finns modern teknologi, forskning och utveckling. Hitachi Energy, STRI och High Voltage Valley gör att Ludvika är ett internationellt centrum för kraftöverföring. Här finns också Spendrups, ett av Sveriges största bryggerier och Säfsen Resort.

Ludvika är ett område som präglats av bergsbruket. Koppar, silver och framför allt järnmalmen lockade människor att bosätta sig här. Många av sevärdheterna i Ludvika ingår i Ekomuseum Bergslagen. Ett unikt område där samtidskonst och industrihistoria kan upplevas i genuin miljö.

Runt om Ludvika finns många trevliga byar att besöka. I Grangärdebygden finns bland annat Bergsmansgårdar, Slaggstensmagasin, Kyrka, Herrgård och Prostgård. Ta en cykeltur på den gamla banvallen mellan Ludvika och Sunnansjö eller vandra längs Saxenleden, Olsjöns kyrkstig eller Pilgrimsleden Romboleden. Se dig om i det vackra landskapet kring Bysjön, Björken och Väsman i sommar. I Grangärde, Saxdalen och Sunnansjö med omgivning väntar ett stort utbud av aktiviteter, butiker, boenden och sevärdheter.

Anmäl intresse till Brf Laggarudden

Ange personnummer
Vi behöver ditt personnummer för att säkerställa att vi har rätt kontaktuppgifter till dig och för att kunna koppla din intresseanmälan till ditt medlemskap i Förtur, om du har ett sådant. Som medlem i Förtur får du chans att välja bland våra nya bostäder innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Saknar du svenskt personnummer?

Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Läs mer om hur Riksbyggen behandlar dina personuppgifter

Kontakt

Catarina  Tenor

Catarina Tenor

Sälj- och marknadsansvarig
Telefonnummer
E-post
Förtur

Riksbyggen Förtur ökar möjligheten att välja bostad

Gå med i Riksbyggen Förtur och få chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Skaffa Förtur

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp