Inflyttningsklara bostäder

Flytta in direkt!

Nu kan du hitta ditt drömboende och få tillgång till det bara dagar efter ditt köp. Lösningen är Riksbyggens inflyttningsklara lägenheter. Målat och klart - du kan flytta in direkt!

Sök inflyttningsklara bostäder
Fastighetsförvaltning

Vi hjälper er med förvaltningen av bostadsrättsföreningen

Låt oss ta ett helhetsansvar för förvaltningen av er bostadsrättsförening. När er bostadsrättsförening väljer oss som förvaltare får ni en personlig kontakt som tryggt och stabilt tar ett helhetsansvar – med alltifrån ekonomi till underhållsplanering och renoveringar. Det är vad vi kallar stabila grunder för livets under.

Läs mer
Köpa bostad

Trygghetslöftet - Ekonomisk trygghet i ditt bostadsköp

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer. Vi hjälper dig ekonomiskt om du inte lyckas sälja din bostad, blir sjukskriven eller arbetslös.

Så här fungerar Riksbyggens Trygghetslöfte
Mitt Riksbyggen

Välkommen till vår kundportal!

Som kund hos oss hittar du information som rör din bostad, förening eller lokal på Mitt Riksbyggen.

Det här är Mitt Riksbyggen
Fastighetsförvaltning

Alla våra förvaltningstjänster

Vi erbjuder tjänster inom ekonomisk förvaltning, lokalvård, ombyggnad, teknisk förvaltning, energioptimering, trygghetstjänster, fastighetsservice och mycket mer

Läs om alla våra tjänster
Press

Tre bostadsprojekt på topp tio-listan över nöjdast kunder vid inflyttning

När Prognoscentret avslöjade 2023 års 10-i-topplistan över bostadsprojekt med nöjdast kunder vid inflyttning seglade hela tre av Riksbyggens bostadsprojekt på in på listan. Den röda tråden till framgångarna i bostadsprojekten är samarbete och kundfokus.

Läs pressmeddelandet
Debatt

Missbruk av monopolmakt får inte lämnas utan åtgärd

I en debattartikel i Svenska Dagbladet uttrycker vi på Riksbyggen, tillsammans med flera aktörer i branschen, oro över en marknad där fjärrvärmeleverantörer inte tagit tillräckligt ansvar, vilket bland annat resulterat i dramatiska prisökningar. Vi föreslår en översyn av fjärrvärmelagen för att stärka kundens position.

Läs artikeln på svd.se
Hållbarhet

Riksbyggens Hållbarhetsbarometer 2023

9 av 10 boende tycker att hållbarhet är viktigt – men bristen på pengar är det största hindret för bostadsrättsföreningar att genomföra hållbarhetsåtgärder. Det visar Riksbyggens färska undersökning Hållbarhetsbarometern som tagit tempen på hållbarhetsfrågor bland bostadsrättsinnehavare runt om i landet.

Mer om Hållbarhetsbarometern 2023
Upp