Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok

Anpassade rutiner vid visningar och kundmöten som en följd av coronaviruset (Covid-19)

Köpa bostad

Boka privat visning

Vi bygger bostäder för alla. För förstagångsköpare, seniorer, nyförälskade och nyskilda. Välkommen att boka privat visning. Vi visar allt från inflyttningsklara lägenheter till bostadsprojekt i tidiga skeden.

Välkommen på visning
Inflyttningsklara bostadsrätter

Flytta in direkt!

Tapetserat och klart – alla våra inflyttningsklara lägenheter på ett och samma ställe. Köp bostaden till fast pris och utan budgivning. Här kan du flytta in direkt!

Sök inflyttningsklar bostadsrätt
Hållbarhet

Hållbarhet är vardagsinsatser. Och hjälteinsatser.

Att förvalta det man byggt är en förutsättning om man vill agera hållbart. Därför stannar vi kvar efter att vi byggt klart. Vi energioptimerar för att hålla nere förbrukningen av värme och vatten. Och vi försöker hellre reparera det som är trasigt än att ersätta med nytt.

Så här jobbar vi med hållbarhet i vår fastighetsförvaltning
Mitt Riksbyggen

Välkommen till vår kundportal!

Som kund hos oss hittar du information som rör din bostad, förening eller lokal på Mitt Riksbyggen.

Det här är Mitt Riksbyggen
Förvaltning

Förvaltning för bostadsrättsföreningar

Vi erbjuder bostadsrättsföreningar till exempel trygghetstjänster, fastighetsservice, ekonomisk- och teknisk förvaltning.

Se alla våra tjänster
Opinion

Ny rapport: Ungdomsbostadsbrist i var femte kommun

Idag lanserar Riksbyggen en rapport som visar att det är ungdomsbostadsbrist i 67 kommuner. Riksbyggen föreslår ett statligt Ungbolån för att underlätta för unga vuxna att köpa en bostad.

Läs rapporten och förslaget om Ungbolån

Nyheter och press

Press

Presskrönika 2020

Under 2020 publicerade Riksbyggen 249 pressnyheter. Här kommer listan över de nyheter som var hetast, antingen genom flest visningar i pressrummet eller med störst genomslag i media. Coronapandemin överskuggar listan men vem kunde tro att två försvunna poliser skulle hamna på 10-i-topp på nyhetslistan från en av Sveriges största fastighetsförvaltare och bostadsutvecklare?

Läs 10-i-topp här
Opinion - Öppet fönster

Bostadsåret 2020

Årets sista Öppet fönster sändes live på Facebook och är en summering av det minst sagt omtumlande bostadsåret som gått och en blick framåt mot stundande 2021. Medverkar gör Elin Olsson, statssekreterare hos bostadsminister Per Bolund, och Mårten Lilja, vice vd Riksbyggen och chef för affärsområde bostad.

Avsnitt 12: Bostadsåret 2020
We Effect

Hela Sverige mot hungerpandemin

I coronapandemins kölvatten riskerar miljontals människor att drabbas av akut hungersnöd. Tiden att hjälpa är nu och varje krona räknas. Tillsammans kan vi förhindra den största hungerkatastrofen som världen har sett på över 50 år.

Så här kan du bidra
Upp