Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok

Anpassade rutiner vid visningar och kundmöten som en följd av coronaviruset (Covid-19)

Inflyttningsklara bostadsrätter

Flytta in direkt!

Tapetserat och klart – alla våra inflyttningsklara lägenheter på ett och samma ställe. Köp bostaden till fast pris och utan budgivning. Här kan du flytta in direkt!

Sök inflyttningsklar bostadsrätt

Välkommen på privat visning

För oss kommer trygghet alltid i första hand. Därför erbjuder vi dig att upptäcka fördelarna med nyproduktion enskilt, istället för i större grupp. Vi kontaktar dig inför mötet och enas om upplägget tillsammans.

Välkommen på privat visning

Hållbarhet är stort. Och litet.

Tack för att du bidrar till en hållbar verklighet. Medan du tar dig an vardagens utmaningar, bygger vi med klimatsmart betong och sätter solceller på våra tak. Tillsammans gör vi skillnad, i såväl det lilla som det stora.

Så här jobbar vi med hållbarhet
Mitt Riksbyggen

Välkommen till vår kundportal!

Som kund hos oss hittar du information som rör din bostad, förening eller lokal på Mitt Riksbyggen.

Det här är Mitt Riksbyggen
Förvaltning

Förvaltning för bostadsrättsföreningar

Vi erbjuder bostadsrättsföreningar till exempel trygghetstjänster, fastighetsservice, ekonomisk- och teknisk förvaltning.

Se alla våra tjänster

Nyheter och press

Press och media

Beslut taget för att underlätta genomförandet av årsmöten i bostadsrättsföreningar

Nu har beslut tagits om att införa tillfälliga åtgärder för att underlätta genomförandet av bolags- och föreningsstämmor. Den tillfälliga lagen gäller från den 15 april till 31 december 2020. Regelförändringarna handlar bland annat om vilka som får vara ombud och om poströstning.

Läs hela nyheten
Sponsring och Bistånd

We Effect tackar Riksbyggen

We Effect vill rikta ett tack till Riksbyggen som bidragit med 2 105 155 kronor under 2019. Tillsammans ser vi till att fler människor får tillgång till värdiga bostäder. 

Se filmen
Opinion

”Coronakrisen kommer att snabba på digitaliseringen”

Temat för avsnitt 4 av Öppet fönster är ”Att leda i en bransch i förändring”. Ett högaktuellt ämne med tanke på coronaviruset som gör att förutsättningarna ändras timme för timme. Medverkande är Catherina Fored, vd för HSB i norra Stor-Stockholm och Johanna Frelin, vd för Riksbyggen. Moderator, Håkan Andersson, presschef Riksbyggen.

Titta på avsnittet
Upp