Inflyttningsklara bostäder

Flytta in direkt!

Nu kan du hitta ditt drömboende och få tillgång till det bara dagar efter ditt köp. Lösningen är Riksbyggens inflyttningsklara lägenheter. Målat och klart - du kan flytta in direkt!

Sök inflyttningsklara bostäder
Fastighetsförvaltning

Släpp greppet om styrelsestressen

Låt oss ta ett helhetsansvar för allt från föreningens ekonomi och teknisk förvaltning till fastighetsdrift, energieffektivisering och ombyggnader. På så sätt får ni i styrelsen mer tid över. Det är vad vi kallar stabila grunder för livets under.

Läs mer
Köpa bostad

Trygghetslöftet - Ekonomisk trygghet i ditt bostadsköp

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer. Vi hjälper dig ekonomiskt om du inte lyckas sälja din bostad, blir sjukskriven eller arbetslös.

Så här fungerar Riksbyggens Trygghetslöfte
Fastighetsförvaltning

Förenkla och effektivisera styrelsearbetet med Styrelserummet

Styrelserummet är ett digitalt verktyg som hjälper styrelsen att arbeta tidseffektivt, skapa ordning och reda samt ge möjlighet att delta i möten via mobil eller dator. Just nu bjuder vi på en månads testperiod av Styrelserummet.

Läs om Styrelserummet
Mitt Riksbyggen

Välkommen till vår kundportal!

Som kund hos oss hittar du information som rör din bostad, förening eller lokal på Mitt Riksbyggen.

Det här är Mitt Riksbyggen
Fastighetsförvaltning

Alla våra förvaltningstjänster

Vi erbjuder tjänster inom ekonomisk förvaltning, lokalvård, ombyggnad, teknisk förvaltning, energioptimering, trygghetstjänster, fastighetsservice och mycket mer

Läs om alla våra tjänster
Hållbarhet

Årets hållbarhetsförening - Brf Stallet Oppeby i Nyköping

Riksbyggen har utsett Bostadsrättsföreningen Brf Stallet Oppeby i Nyköping som vinnare i Årets hållbarhetsförening. Föreningen prisas bland annat för sina satsningar på biologisk mångfald, energisparande åtgärder och gemensamma aktiviteter.

Läs juryns motivering
Opinion

Det är dags för regeringen att ta ledningen och implementera kraftfulla åtgärder för att rädda bostadsmarknaden

I en debattartikel publicerad i Dagens Industri adresserar Riksbyggen och jagvillhabostad.nu att det är hög tid för regeringen att ta ledning och implementera kraftfulla åtgärder för att rädda bostadsmarknaden från att kollapsa.

Länk till debattartikel på DI.se

Sök stipendier ur Riksbyggens Jubileumsfond ”Den Goda Staden”

Riksbyggens Jubileumsfond Den Goda Staden delar ut stipendier för att stödja forskning, utveckling och utbildning för bättre boendemiljö inom områden som arkitektur, byggnadsteknik, fastighetsförvaltning, energiförsörjning, miljövård och samhälls- och trafikplanering.

Läs mer om Den goda staden
Upp