Inflyttningsklara bostäder

Flytta in direkt!

Nu kan du hitta ditt drömboende och få tillgång till det bara dagar efter ditt köp. Lösningen är Riksbyggens inflyttningsklara lägenheter. Målat och klart - du kan flytta in direkt!

Sök inflyttningsklara bostäder
Köpa bostad

Trygghetslöftet - Ekonomisk trygghet i ditt bostadsköp

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer. Vi hjälper dig ekonomiskt om du inte lyckas sälja din bostad, blir sjukskriven eller arbetslös. Det ska kännas tryggt för dig att köpa, flytta in i och äga din nya bostad.

Så här fungerar Riksbyggens Trygghetslöfte
Ombyggnad

Installera solceller i bostadsrättsföreningen

Genom att installera solceller på tak eller fasader kan din bostadsrättsförening ta till vara på solens strålar, producera el och sänka elkostnaderna. Vi hjälper dig från förfrågan till slutbesiktning av färdigställd anläggning.

Läs mer om att installera solceller
Mitt Riksbyggen

Välkommen till vår kundportal!

Som kund hos oss hittar du information som rör din bostad, förening eller lokal på Mitt Riksbyggen.

Det här är Mitt Riksbyggen
Fastighetsförvaltning

Alla våra förvaltningstjänster

Vi erbjuder tjänster inom ekonomisk förvaltning, lokalvård, ombyggnad, teknisk förvaltning, energioptimering, trygghetstjänster, fastighetsservice och mycket mer

Läs om alla våra tjänster
Press och opinion

Riksbyggens förslag på åtgärder under politiskt möte om byggbranschen

Riksbyggens föreningschef Christian Bengtzelious deltar, tillsammans med andra aktörer i byggbranschen i ett möte om det akuta läget för bostadsbyggandet som arrangeras av Socialdemokraternas Mikael Damberg, ekonomisk-politisk talesperson, och Jennie Nilsson, bostadspolitisk talesperson,

Läs hela pressmeddelandet här
Press

På bostadsfronten intet nytt i regeringens budget

Regeringen har presenterat budgeten för 2024 och Riksbyggen konstaterar besviket att den inte innehöll några ytterligare reformer för bygg- och bostadssektorn än det som var känt på förhand.

Läs mer i pressmeddelandet
Opinion

Riksbyggens nya klimatmål godkända av SBTi

Krav på klimatförbättrad betong inom nyproduktion av bostäder, en fordonsflotta som drivs med el och energitjänster som hjälper kunderna att minska sin energianvändning är några av de aktiviteter som ska leda till att Riksbyggen uppnår sina nya klimatmål. Scienced Based Targets initiative, SBTi, har godkänt Riksbyggens tre klimatmål.

Läs pressmeddelandet
Upp