Inflyttningsklara bostäder

Flytta in direkt!

Nu kan du hitta ditt drömboende och få tillgång till det bara dagar efter ditt köp. Lösningen är Riksbyggens inflyttningsklara lägenheter. Målat och klart - du kan flytta in direkt!

Sök inflyttningsklara bostäder
Köpa bostad

Trygghetslöftet - Ekonomisk trygghet i ditt bostadsköp

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer. Vi hjälper dig ekonomiskt om du inte lyckas sälja din bostad, blir sjukskriven eller arbetslös.

Så här fungerar Riksbyggens Trygghetslöfte
Fastighetsförvaltning

Enklare Brf-arbete med en stabil förvaltare

Låt oss ta ett helhetsansvar för förvaltningen av er bostadsrättsförening. När er bostadsrättsförening väljer oss som förvaltare får ni en personlig kontakt som tryggt och stabilt tar ett helhetsansvar.

Ta reda på mer om fastighetsförvaltning
Ombyggnad

Dags att renovera eller bygga om?

Är det dags för större underhåll eller ombyggnad av bostadsrättsföreningens fastigheter? Våra erfarna projektledare tar er hela vägen från start till mål, till fast pris och med fem års garanti.

Vi hjälper er med ombyggnadsprojektet
Mitt Riksbyggen

Välkommen till vår kundportal!

Som kund hos oss hittar du information som rör din bostad, förening eller lokal på Mitt Riksbyggen.

Det här är Mitt Riksbyggen
Fastighetsförvaltning

Alla våra förvaltningstjänster

Vi erbjuder tjänster inom ekonomisk förvaltning, lokalvård, ombyggnad, teknisk förvaltning, energioptimering, trygghetstjänster, fastighetsservice och mycket mer

Läs om alla våra tjänster

Kiruna centrum - slutdestination för Solar Eggs världsturné

Kiruna kommun, Riksbyggen och LKAB har gemensamt utsett det vinnande förslaget för skötsel och ansvar för Solar Egg. Det blir företaget Kiruna Bryggeri som får förtroendet att ta hand om konstverket och bastun som Riksbyggen nu skänker till Kiruna kommuns konstsamling.

Allt om Solar Egg
Opinion

Samhällsbyggnadsprocesser tar för lång tid – ledningsförmåga och kompetens måste stärkas

Initiativet Bygg i tid har sedan starten 2022 uppmärksammat de långa och växande ledtiderna för plan- och tillståndsprocesserna i bostadsbyggandet. Idag släpps en ny rapport där vi föreslår att det snarast inrättas en ny utbildning – projektledare samhällsbyggnad.

Mer om Bygg i tid
Opinion

Frukostsamtal på temat grön omställning

Den 7 maj arrangerade Riksbyggen ett frukostsamtal på temat grön omställning i bostadsbeståndet med representanter från politiken. Samtalet handlade om hur vi kan minska byggnaders klimatavtryck, göra dem mer resurs- och energieffektiva och samtidigt öka den biologiska mångfalden. Riksbyggen vill se ett grönt stöd till bostadsrättsföreningar.

Se en sammanfattning av frukostsamtalet här
Upp