Kommande

I Brf Musteriet planerar vi för 22 bostadsrättsradhus med egen uteplats och trädgård. Här bor du med naturen runt knuten och pendeltåget som tar dig till Stockholm ligger inom promenadavstånd. Bo Trädgårdsstad är ett område med många hållbarhetsaspekter. Välkommen till en lite grönare verklighet!

Fakta

Bostäder 22
Status Kommande

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta säljaren för mer information.

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Vårt Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Läs mer om Riksbyggens Trygghetslöfte

Bostadsrättsradhus i Bro Trädgårdsstad

I Upplands-Bro växer en ny stadsdel fram, Bo Trädgårdsdstad. Brf Musteriet är vårt andra bostadsprojekt i området. Här planerar vi för 22 bostadsrättsradhus om fem rum och kök alla i storleken 108 kvm.

Husen är smart planerade och har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som delas av med en bardisk. Ett av det bästa med att flytta in i nyproduktion är att få ett alldeles nytt kök. Du får nya snickerier, ny bänkskiva och nya rostfria vitvaror. Våra inredare har valt varje detalj med omsorg för att skapa kök som är både moderna och tidlösa. Allt är noga utvalt och färdigt att börja skapa matglädje i.

Även dina nya badrum har inretts med omsorg om detaljerna. I badrummet på entréplan finns tvättmaskin och torktumlare där du lätt kan slänga in smutsiga kläder från lekande barn.

Uteplatserna har växtbäddar som är förberedda med jord. Så det är bara för dig att bestämma vad du vill odla.
I anslutning till radhusen finns ett separat förrådshus om 4,5-8 kvm. Till varje radhus hör dessutom en egen parkeringsplats med elbilsladdning. För att kunna njuta lite extra kan du som tillval till ditt nya hus välja en värmande kamin och utekök för härlig matlagning i trädgården.

Här bygger vi med fokus på livskvalitet, natur och välmående. Om du gillar att påta i jorden finns en gemensam odling du kan vattna och skörda från. Radhusen kommer att byggas närhet till natur, skog och bad. Så om du tycker om friluftsliv kommer du att älska att bo här.

Hållbara hus och hållbart boende

Husen kommer att byggas i trä, såväl stomme som fasad är i trä, ett förnyelsebart byggnadsmaterial. Radhusen har solceller på taken och förråd och miljöhus har en svajande torräng på taken. Sedumtaken bidrar till dagvattenfördröjning och habitat för fåglar och insekter. De egna gårdarna ger dessutom möjlighet till odling för självhushållning.

Bostadsrättsföreningen har en lådcykel och via appen HemShare får du en enklare vardag och större samhörighet med dina grannar. Det blir enkelt att dela med sig av t ex möbler du inte använder eller låna en stege eller en borrmaskin av en granne.

Dokument och faktablad

Dokument och faktablad

Hållbarhetsåtgärder för Brf Musteriet

 • Solceller
 • Lådcykel
 • Sedumtak
Riksbyggens hållbarhetsarbete

placeholder

 • Planering pågår

  Höst 2022
 • Säljstart

   
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Upplåtelse

   
 • Inflyttningsklart

   

Om Bo Trädgårdsstad

I området ligger både förskola och skola. Alldeles i närheten ligger Mälaren med många badplatser på sommaren och möjlighet att åka skridskor på vintern.

I Bro finns flera elljusspår av varierande längd som på vintern plogadas till skidspår. Här finns också ett utegum för dig som gillar stationär träning. I skogen finns en väl planerad lekplats  där imaginära piratskepp kastar loss och barnen kan låta fantasin flöda fritt.

I närområdet finns fyra golfbanor med trevliga klubbrestauranger. På kvarterskaféet, med både bageri och kök, erbjuds go-fika, sommarsallader och under vinterhalvåret värmande, hemmagjorda soppor.

Det finns egentligen ingen anledning att lämna Bro Trädgårdsstad, men skulle det ändå behövas så finns pendeln bokstavligt talat runt hörnet. På 31 minuter är du på Odenplan mitt i Stockholm.

Anmäl intresse till Brf Musteriet

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Information om bostadsköp

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Så här går köpet till