Er fastighet i trygga händer

Låt oss på Riksbyggen ta ett helhetsgrepp om förvaltningen så får både styrelse och boende mindre stress och mer tid över till annat. Med personlig service, kompetens och hållbara lösningar förvaltas och utvecklas fastigheten samtidigt som den ökar i värde. Här tipsar Daniel Toftskär, Riksbyggens försäljningschef om varför er brf ska välja Riksbyggen som förvaltare.

Med Riksbyggen som totalförvaltare sparar bostadsrättsföreningen tid, eftersom samtliga förvaltningstjänster ligger hos en förvaltare som kan ta hand om hela brf:n. Hos oss på Riksbyggen får styrelsen och boende både personlig service och digitala tjänster som avlastar, samordnar och effektiviserar fastighetsförvaltningen – allt för att underlätta för styrelsens arbete.

-Med totalförvaltning får er förening en lösning som ökar värdet på fastigheterna på ett hållbart sätt. Bostadsrättsföreningen får en egen kontaktperson och vår förvaltningspersonal tar hand om hela fastigheten. Totalförvaltning innefattar ekonomisk och teknisk förvaltning, fastighetsdrift, lokalvård, energioptimering och ombyggnationer som passar din BRF. Detta ger er tid till annat samtidigt som förvaltningen av fastigheten ligger i trygga händer, säger Daniel Toftskär, försäljningschef på Riksbyggen.

Med över 80 års erfarenhet av fastighetsförvaltning och med stor lokal kännedom tack vare våra kontor i över 260 kommuner i hela Sverige har vi på Riksbyggen den kunskap som ger en trygg och långsiktig fastighetsförvaltning. Närheten till kunderna, tillgängligheten och totalförvaltningen är en av fördelarna som kommer med att välja Riksbyggen:

 -Den stora skillnaden mellan Riksbyggen och andra förvaltare är att vi på Riksbyggen kan leverera alla tjänster inom fastighetsförvaltning, vilket inte alla förvaltare kan. Dessutom får ni en och samma kontaktperson för alla tjänster, vilket gör er vardag enklare och fastighetsförvaltningen blir mer tidseffektiv. Fördelen med att välja Riksbyggen är att vi har hela förvaltningskompetensen i den egna organisationen. Vårt kundcenter finns alltid tillgängligt för både styrelse och boende 24 timmar om dagen, sju dagar i veckan, säger Daniel.

Riksbyggens fastighetsförvaltning har i uppdrag är att göra det enkelt att sitta i en bostadsrättsföreningsstyrelse, därför har vi utformat våra förvaltningstjänster efter era behov. Daniel rekommenderar att lägga hela förvaltningen hos Riksbyggen då det ger goda synergieffekter som skapar tidseffektivitet och enkelhet i vardagen.

Kontakta oss så hjälper vi er att göra er vardag i bostadsrättsföreningen enklare genom att vi tar ett helhetsgrepp om er fastighet.

Få ett kostnadsförslag på de tjänster du behöver

  • Välj bland färdiga tjänstepaket
  • Eller plocka ihop exakt de tjänster du behöver
  • Vi återkommer med ett kostnadsförslag
Be om offert