Flytta in direkt
Flytta in direkt

Ljus 3:a - seniorbostad

Anmäl intresse

Först till kvarn! Sista 3:an med två stora balkonger, en för att njuta av morgonsol och frukosten och en för lunch och middag. Om du tecknar du avtal innan 30 maj bjuder vi på inglasning av balkong. En välplanerad genomgående bostad med härligt ljusinsläpp från tre håll som ger en ljus luftig atmosfär. Bra med förvaring och ett extra sovrum för gäster eller hobbyrum. För dig som fyllt 55 år.

På andra våningen ligger denna bostad har fin utsikt från två balkonger i olika väderstreck. Ett åt öster för att inta morgonkaffet och en mot söder för fint ljusinsläpp hela dagen. Med ljusinsläpp från tre håll ger det en bostad med härligt ljus och atmosfär.

Balkongen i söderläge, i nära anslutning till föreningens gemensamma innergård, ger möjlighet till avkoppling och koll på det sociala umgänget utomhus. Lägenheten inkluderar ett stort sovrum och ett mindre, samt ett praktiskt förråd för extra förvaringsutrymme. Den har också ett rymligt badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet.

 

Fakta

Pris 2 345 000 kr
Rum 3 rum och kök
Boarea 69 kvm
Avgift

I månadsavgiften ingår:

  • uppvärmning
  • kallvatten
  • fastighetsförvaltning
  • städning av gemensamma ytor
  • skötsel av gården
  • underhåll av huset på lång och kort sikt
  • betalning av föreningens räntor och amorteringar
  • avsättning till framtida underhåll
  • expert som stöd i styrelsearbetet
  • kundtjänst dygnet runt

Tillkommer:

6 130 kr/mån
Våning 2 av 4
Status Ledig
Räkna på din boendekostnad
Visningar

Visningar

Nu har vi äntligen två fina visningslägenheter, en på två rum och kök och en tre rum och kök. Det är fortfarande är en byggarbetsplats så du måste boka tid med mäklaren som har löpande visningar.

 

Seniorboende i Förslöv, Båstad

Rum

Rummen har vitmålade väggar och socklar. Golven har mattlackad 3-stavs ekparkett.

Kök

Köksinredning med vitmålade och dämpade luckor och lådor med handtag i metall. Bänkskiva av laminat med underlimmad rostfri diskbänk. Belysning under väggskåp.
Kyl- och frysskåp alternativt. Kyl/frysskåp enligt ritning, rostfritt. Induktionshäll. Spiskåpa, rostfri. De flesta har inbyggnadsmikro i högskåp. Helintegrerad diskmaskin.

Badrum/tvätt

Golv med klinkerplattor. Helkaklade väggar.
Golvmonterad förhöjd WC-stol.
Kommod med lådor och handfat i porslin. Väggspegel med LED-belysning. Eluttag intill handfat.
Raka duschväggar i klarglas.
Elansluten handdukstork. Toalettpappershållare. Handdukskrokar. Tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin.

Känn dig hemma i Förslöv

I Förslöv finns det mesta man behöver. Längtar du efter en kulinarisk upplevelse ligger det många närproducerade gårdar av hög kvalitet runt Förslöv. Här kan du uppleva traktens smaker med kött och charkprodukter från gårdarnas egna djur som betar ute året om. En bit härifrån finns även Ebbessons gårdsmejeri där man kan handla deras egenproducerade ostar från gårdens djur. Här finns Bjärefågel, ekologiskt odlade grönsaker, potatis, frukt och annat grönt. Här röks lax, sill och makrill från Bjärebukten. Besök Bjärehalvöns egna musteri eller de lokala ölproducenterna som brygger öl från egenodlad humle.

Kommunikationer

Knappt en kilometer bort från Bonum Brf Förslövsängarna ligger tågstationen där du enkelt tar dig till Ängelholm, Torekov, Båstad och Halmstad med tåg eller buss. Vill du åka längre än så ligger Ängelholm/Helsingborgs flygplats med destinationer som exempelvis Sälen och olika destinationer utomlands.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Kontakt

Oskar Persson

Oskar Persson

Fastighetsmäklare
Telefonnummer
E-post

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer. T ex ingen månadsavgift vid dubbelt boende.

Trygghetsloftet_Bonum.jpg

Det här är vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Vad är Bonum?

Riksbyggens koncept Bonum är nya bostadsrätter för dig som fyllt 55 år. Centrala lägenheter med genomtänkta lösningar för en enklare vardag.

seniorpar.jpg

Det här är Bonum

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp