Flytta in direkt
Flytta in direkt

Lyxigt radhus 175 kvm

Anmäl intresse

I Vallastaden ligger detta lyxiga och väldesignade stadsradhus. Huset är en äganderätt på 175 kvm, varav ett gårdshus på 19 kvm, utrustat med pentry och wc/dusch. Du kan flytta in direkt!

Fakta

Pris 6 490 000 kr
Rum 6 rum och kök
Boarea 175,7 kvm
Biarea 2 kvm
Status Ledig
Räkna på din boendekostnad
Visningar

Visningar

Onsdag 6 mars kl. 16:30-17:15

Varmt välkommen till vårt fina visningshus på Målerigränd i Vallastaden. Vår mäklare, Therese Somerville, från SkandiaMäklarna ger dig all information om detta fina stadsradhus. Anmäl dig via kontaktuppgifterna längre ned.

Lyxiga stadsradhus i Vallastaden, Linköping

Nytänkandet märks redan när du öppnar dörren. Via den imponerande entrén välkomnas du in i en hall med direkt anslutning till vardagsrum, kök och matplats. Entréplan innehåller husets sociala ytor, med ett påkostat kök och ett härligt vardagsrum. Vardagsrummet har öppet upp i tak till plan ett med stort ljusinsläpp genom fönster som sträcker sig två våningsplan. På entréplan finns även badrum, tvätt och förvaring.

Barnens våning

En trappa upp finns två sovrum och ett allrum med ordentlig plats för lek med kompisarna, tv-spel och fredagsmys. Det finns också plats för två arbetsplatser, perfekt för hemmakontoret eller skolarbetet.

Master bedroom med lyxig walk-in closet

Nästa våning är de vuxnas avdelning med det mesta som går att önska. Ett rymligt master bedroom med egen terrass i söderläge. Bredvid finns en väl tilltagen walk-in closet. Badrummet är spatiöst och smakfullt inrett med dubbelkommod och pardusch.

Egen atriumgård

En spektakulär uteplats helt skyddad från insyn, med himlen som tak. En oas med stämningsfull belysning och gröna växter. Som gjord för socialt umgänge långa sommarkvällar.

19 extra kvadratmeter

Mot gatan ligger gårdshuset. Eller hemmakontoret? Eller gästhuset? Eller tonåringens bostad? Eller möjligheten att hyra ut till student eller via Airbnb? Här finns ett rum och kök med egen wc/dusch och kombimaskin för tvätten, allt samlat på 19 smarta kvm.

Se vår typplanritning.

Dokument och faktablad

Hållbarhetsåtgärder

  • Solceller och sedumtak
  • Trästomme
  • Bilpool
Om vårt hållbarhetsarbete

Dokument och faktablad

Hållbarhetsåtgärder

  • Solceller och sedumtak
  • Trästomme
  • Bilpool
Om vårt hållbarhetsarbete

En överraskande och hållbar stadsdel

Bara tre kilometer öster om Linköpings innerstad, granne med universitet, ligger Vallastaden. En ny stadsdel som väckt uppmärksamhet i hela landet men också internationellt, mycket tack vare arkitekturen, det sociala och ur ett hållbarhetsperspektiv.

På de gåendes villkor

Bilar är tillåtna i området, men allt sker på de gåendes villkor. Gatorna är uppdelade i boulevarder, kvartersgator och gårdsgator. Boulevarderna kantas av gång- och cykelbanor, kvartersgatorna är oftast enkelriktade och gårdsgatorna är precis lika mycket en mötesplats som en väg.

En grönare stadsdel

Parkeringshus finns för boende och besökande, självklart med tillhörande laddstationer. För de som inte har egen bil finns en bilpool. För boende i våra stadsradhus ingår medlemskap i bilpoolen de fem första åren.

Alla ledningar för vatten, el, fjärrvärme och avlopp har samlats i en kulvert under marken. Tack vare det skapas mer utrymme för trädens rötter att växa vilket ger en grönare stadsdel.

Möten mellan människor

Hela stadsdelen är skapad för att bejaka möten mellan människor. Ett så kallat felleshus kommer till exempel att byggas strax intill stadsradhusen, en inglasad gemensam lokal som fylls med passande innehåll. En samlingsplats som blir tillgänglig för alla boende i kvarteret. Självklart finns det mataffär, pizzeria, frisör och kemtvätt i området.

Bra kommunikationer

Att ta sig fram med kollektivtrafiken i Linköping är enkelt. Pendeltåg går regelbundet mellan Norrköping – Linköping – Mjölby – Tranås – Motala. Linköping ligger också perfekt längs den södra stambanan mellan Stockholm och Malmö. Ska resan gå ännu längre trafikerar KLM Linköping City Airport med flera turer varje dag till Amsterdam för vidare färd ut i världen.

Nybyggd skola

Vallastadens nybyggda skola erbjuder förskoleklass, fritidshem och årskurserna 1–6. En modern och stimulerande lärmiljö. För högstadiet finns det ett 20-tal skolor i Linköping att välja mellan.

Läs om Vallastadens framväxt.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Kontakt

Therese Somerville

Therese Somerville

Fastighetsmäklare
Telefonnummer
E-post

Trygghet när du köper äganderätt

Vårt Trygghetslöfte för äganderätt ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostad med äganderätt.

Trygghetslofte NY.jpg

Riksbyggens Trygghetslöfte för äganderätt

Vad är äganderätt?

Här får du svar på vad äganderätt är till skillnad mot bostadsrätt. Den vanligaste formen av äganderätt är småhus.

Rosa hus.jpg

Det här är äganderätt

Bra att veta om äganderätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad äganderätt. Allt från allmän platsmark till värdeintyg.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp