Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök

Renovering och ombyggnad åt er bostadsrättsförening

Underhållsplan, stambyte i kök och badrum eller bygga in balkong? Oavsett vilka utmaningar er bostadsrättsförening står inför får ni en trygg samarbetspartner i Riksbyggen om ni anlitar oss. Att vi håller tidplanen, ser till att arbetet blir som ni hade tänkt er och följer upp arbetet när det är klart är en självklarhet för oss.

Kontakta oss

Riksbyggen en trygg samarbetspartner

Att renovera eller bygga om är ofta en stor investering, i både tid och pengar. Att göra det i rätt tid och att göra rätt från början blir både billigare i längden och minskar risken för oväntade händelser. Ett viktigt beslut i ombyggnationen är därför att välja rätt samarbetspartner.

Riksbyggen har lång erfarenhet av renovering och ombyggnadsprojekt i bostadsrättsföreningar. Vi vet hur man kostnadseffektivt och hållbart hanterar ombyggnationer och renoveringar i miljöer där människor lever och bor, och tar stor hänsyn till att det vardagliga ska fungera även under projektets gång. Med oss får ni samarbetspartner som ser till att ombyggnaden genomförs enligt den plan ni har godkänt. Vi är kvar under hela projektet och följer upp när arbetet är klart.

Riksbyggen tar helthetsansvar

Vid en ombyggnad är det många saker att hålla ordning på, många er än vad man först kanske tror: anbuds- upphandlingar, försäkringsavtal, myndighetskrav, besiktningar, kalkyler, projektplaner, information till boende och så vidare. Det är många personer och instanser att hålla kontakt med. Vi gör det enklare för dig genom att ta helhetsansvar för projektet.

Fast pris med Riksbyggenavtal - inga oväntade kostnader

Genom vårt unika Riksbyggenavtal får er förening ett fast pris som omfattar alla delar och kostnader i projektet. Det garanterar att inga oväntade kostnader tillkommer. Givetvis kan ni också välja att ha ett avtal på löpande räkning. Oavsett avtalsform behöver ni bara hålla kontakt med en person hos oss. Allt för att det ska bli enkelt och tryggt för er som kund.

5 års garanti på utförd ombyggnad eller renovering

Vi fungerar som projektledare och anlitar de som är bäst lämpade att utföra ombyggnaden – antingen internt hos oss eller någon i vårt väl inarbetade nätverk av underleverantörer och samarbetspartners.

Vi ger alltid en fast produktionskostnad, så att ni redan i förväg vet hur det kommer att påverka medlemmarnas månadsavgift. Dessutom ger vi 5 års garanti på utförd ombyggnad eller renovering.  

Bostadrättsmässan

Riksbyggen har varit en medarrangör till BostadsrättsMässan i över tio år, har du idéer på vad du skulle vilja se eller höra på mässan så är du välkommen att mejla oss.

Utifrån era behov och önskemål sätter vi ihop en kombination av följande delar till er förening:

Vill du bygga om eller renovera i din förening?

Ange namn*
Ange e-post*
Ange telefon*
Ange ort*

Vill du göra en felanmälan?

Har du fel i din lägenhet eller fastighet?

Gör en felanmälan

Söker du jobb eller praktik?

Vi vill alltid komma i kontakt med dig som är lite extra bra på det du gör.

Se alla lediga jobb