Riksbyggen öppnar dörrarna i Västervik och i hela Sverige 2020-01-29, kl 07:45

Riksbyggen öppnar dörrarna i Västervik och i hela Sverige

Under Stora visningsdagen söndagen den 2 februari visar Riksbyggen Brf Ekhagen i Västervik. Brf Ekhagen kommer att bestå av 17 radhus och 20 lägenheter. Visning i alla Riksbyggens projekt i Småland sker klockan 11.00-14.00 den 2 februari.

– Brf Ekhagen erbjuder ett enkelt och bekymmerfritt boende nära naturen. Planlösningarna är genomgående mycket bra och det ingår en parkering till lägenheterna och carport till radhusen. Lägenheterna har antingen rymliga balkonger eller uteplatser och alla radhusen har en egen grästäppa, säger Karin Hoberg, sälj- och marknadsansvarig, Riksbyggen Bostad/Sydost.

Läs mer om Brf Ekhagen

Se alla projekt som visas i Kalmar, Växjö och Västervik

Läs mer om Riksbyggens Trygghetsfilosofi

I all Riksbyggens nyproduktion är hållbarhetsfrågorna centrala vid genomförandet av projektet. Brf Ekhagen kommer att värmas upp av bergvärme och solceller planeras på taken för att producera förnybar elektricitet.

– Den sociala hållbarheten är också en viktig del av varje projekt, det ska vara lätt att umgås med sina grannar och vänner. I Brf Ekhagen kommer det att finnas en gemensamhetslokal med övernattningsmöjlighet samt förvaring för föreningen, berättar Karin Hoberg.

Under Stora visningsdagen visar Riksbyggen bostadsrätter i totalt 55 projekt på 37 orter, från Malmö i söder till Kiruna i norr.

För mer information:
Karin Hoberg, sälj- och marknadsansvarig, Riksbyggen Bostad/Sydost, 0480-578 43

Bilder