Släpp greppet om styrelsestressen!

Låt oss ta ett helhetsansvar för förvaltningen av er bostadsrättsförening

Slipp styrelsestressen. Låt oss ta ett helhetsansvar för allt från föreningens ekonomi och teknisk förvaltning till fastighetsdrift, energieffektivisering och ombyggnader. Så att ni i styrelsen kan få mer tid till sånt som ni tycker är viktigt. Det är vad vi kallar stabila grunder för livets under. Kontakta oss för en offert redan idag.

Få ett kostnadsförslag på de tjänster du behöver

  • Välj bland färdiga tjänstepaket
  • Eller plocka ihop exakt de tjänster du behöver
  • Vi återkommer med ett kostnadsförslag
Be om offert

Fastighetsförvaltning i över 260 kommuner i hela Sverige - hitta till ditt kontor

Experten tipsar

Er fastighet i trygga händer

Därför är totalförvaltning från Riksbyggen en bra affär för er bostadsrättsförening. Ta del av de enkla stegen mot en smidigare, mer effektiv och hållbar förvaltning av Brf:n.

Läs mer

Ekonomisk förvaltning

Vi skapar en stabil ekonomi kring dina fastigheter med vår ekonomiska förvaltning, i enlighet med lagar och förordningar. Från budget och årsredovisningar till att räkningar blir betalda i tid och bokförs rätt.

Läs mer om ekonomisk förvaltning

Teknisk förvaltning

I vår tekniska förvaltning ger vi dig tillgång till den kompetens och erfarenhet som krävs för att långsiktigt ta hand om dina fastigheter på ett effektivt sätt.

Läs mer om teknisk förvaltning

Energi-förvaltning

Energi är en stor rörlig kostnad. I vår energiförvaltning identifierar vi hur energisystemen i era fastigheter samspelar, var energiförlusterna finns och hur de kan elimineras.

Läs mer om energiförvaltning

Allt om Riksbyggen fastighetsförvaltning

Vi erbjuder hjälp med alltifrån ekonomi och teknisk förvaltning till fastighetsdrift, energieffektivisering och ombyggnader. Hela tiden med fokus på hållbarhet. Du väljer själv om du vill ha totalförvaltning, något av våra färdiga tjänstepaket eller plocka ihop ditt eget tjänstepaket.

Läs mer

Få ett kostnadsförslag på de tjänster du behöver

  • Välj bland färdiga tjänstepaket
  • Eller plocka ihop exakt de tjänster du behöver
  • Vi återkommer med ett kostnadsförslag
Be om offert