Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök

Teknisk förvaltning – en fungerande och välmående fastighet

Låt oss på Riksbyggen ta hand om hela den tekniska förvaltningen i fastigheten eller välja ut de tjänster som är mest aktuella för just er förening. Vi tillhandahåller ett brett utbud av tjänster inom teknisk förvaltning.

Kontakta oss

Vi får din fastighet att må bra och fungera som den ska

Ett av de bästa sätten att behålla, eller till och med öka värdet på er förenings fastighet, är genom att ta väl hand om den. En välskött och underhållen byggnad är inte bara långsiktigt bra för ekonomin, ni får även en trevligare, säkrare och tryggare boendemiljö.

Med Riksbyggen som teknisk förvaltare har ni tillgång till all den kompetens och tekniska service ni behöver för att er fastighet och utemiljöer ska vara resurssmarta och säkra på lång sikt. Förutom att ni kan få hjälp med mindre byggarbeten, underhåll och underhållsplaner, så kan vi hjälpa er med allt ifrån att energioptimera din fastighet, sköta kontroller och besiktningar och se till så att er förenings fastighet uppfyller lagar och myndighetskrav. 

Riksbyggen har varit en medarrangör till BostadsrättsMässan i över tio år, har du idéer på vad du skulle vilja se eller höra på mässan så är du välkommen att mejla oss.

Utifrån era behov och önskemål sätter vi ihop en kombination av följande delar till er förening:

Vill du veta mer om förvaltning för bostadsrättsföreningar?

Ulf Halvarsson
Affärs- och försäljningschef, 
fastighetsförvaltning

Ange namn*
Ange e-post*
Ange telefonnummer*
Ange ort*

Jag vill veta mer om: