Townhouse särskilt populära i Riksbyggens Brf Nära i Hyllie, Malmö 2021-10-13, kl 07:00

Townhouse särskilt populära i Riksbyggens Brf Nära i Hyllie, Malmö

Den sista lägenheten är nu såld i Riksbyggens Brf Nära i Hyllie i Malmö. Föreningen kommer att bestå av 47 bostäder, både stadsradhus, så kallade townhouse, och vanliga lägenheter. Inflyttningen i Brf Nära är planerad att starta under november 2022.

– Intresset för Brf Nära har varit mycket stort och det är jättekul att projektet redan är helt slutsålt. Extra stort intresse har det varit för de allra största lägenheterna och våra townhouse som är bostäder utöver det vanliga. En av dessa har till exempel en takterrass på inte mindre än 54 kvadratmeter, säger Camilla Lundström, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad Sydväst.

Brf Nära är Riksbyggens tredje bostadsprojekt i centrala Hyllie. Lägenhetsstorlekarna spänner från smart planerade ettor till spatiösa lägenheter om 7 rum och kök. 30 av bostadsrätterna är traditionella lägenheter i ett plan.

– Projektet har lockat många yngre köpare och många barnfamiljer. Hyllie har ett fantastiskt bra läge med nära till pendling och bra kommunikationer, inte minst till Danmark, säger Camilla Lundström.

Resterande bostadsrätter är townhouse i två eller tre plan. Samtliga 47 bostäder har antingen balkong, egen uteplats eller egen takterrass. Det största townhouset har inte mindre än tre balkonger samt en takterrass på hela 54 kvadrat.

– Bygget av Brf Nära är i full gång. Riksbyggen väntade inte på att bankernas krav på att viss andel av bostäderna skulle vara sålda utan projektet startades med egna medel redan vid säljstarten, berättar Camilla Lundström.

I fem av townhousen finns även möjlighet till generationsboende med en avskiljbar lägenhetsdel som är utrustad med pentry, badrum och egen ingång. I föreningen finns ett gemensamt hängande växthus/orangeri där boende kan odla tillsammans med sina grannar.

För mer information:
Camilla Lundström, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen, 040-10 94 57
Camilla.Lundstrom@riksbyggen.se

Bilder