Säljstart 25/9
Säljstart 25/9

Brf Odlingslunden

1 395 000–3 490 000 kr

Brf Odlingslunden i Bro har flexibla ettor till fyror med naturen precis runt hörnet. Här kan du antingen välja att odla ditt trädgårdsintresse eller bara gro ett gott liv. Med pendeln inom promenadavstånd är du dessutom i Stockholm på knappa halvtimmen. Välkommen till din nya verklighet!

Fakta

Pris 1 395 000– 3 490 000 kr
Rum 1–4 rum och kök
Boarea 24–93 kvm
Avgift

I månadsavgiften ingår:

 • uppvärmning
 • fastighetsförvaltning
 • städning av gemensamma ytor
 • skötsel av gården
 • underhåll av huset på lång och kort sikt
 • betalning av föreningens räntor och amorteringar
 • avsättning till framtida underhåll
 • expert som stöd i styrelsearbetet
 • kundtjänst dygnet runt

Tillkommer:

2 909–6 901 kr/mån
Våningar 3–4
Lägenheter 55
Status Försäljning pågår

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta säljaren för mer information.

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Vårt Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Läs mer om Riksbyggens Trygghetslöfte

Nyproducerade bostadsrätter i Bro

Det växer så det knakar i Bro och Brf Odlingslunden är den första grogrunden i den hållbara resa vi kallar matträdgårdsstad. Här växer en ny stadsdel upp i Upplands-Bro. En stadsdel med fokus på livskvalitet, natur och välmående. Har du gröna fingrar som kliar finns här en gemensam odling du kan påta i, vattna på och skörda från. Är fingrarna varken gröna eller värkande bjuder området på närhet till natur, närhet till skog och närhet till bad. Ja, faktiskt lite allt möjligt finns här i Bro Mälarstad.

Brf Odlingslunden består av 55 bostadsrätter i storlekarna 24–93 kvm. Tanken är att det ska finnas något för alla här. Vare sig du flyttar till ditt första boende, om familjen blivit större eller om ditt gamla boende blivit för stort och du behöver något mindre. Det är ettor och fyror, men med en flexibel planlösning. En etta kan bli en tvåa och vice versa.

Stilsäkert kök med all praktisk utrustning

Ett av det bästa med att flytta in i en alldeles ny lägenhet är att få ett alldeles nytt kök. Med nya snickerier, ny bänkskiva och nya rostfria vitvaror. Våra inredare har valt varje detalj med omsorg för att skapa kök som samtidigt är moderna och tidlösa, och som kommer att hålla stilen länge. Allt är noga utvalt och färdigt att börja skapa matglädje i. Och genom att vi gjort valen från början tillkommer inga extra kostnader, det ingår i priset.

Köket är fullt utrustat med inbyggnadsugn, och mikro, laminatbänkskiva, induktionshäll med touchkontroll, energieffektiv kyl och frys eller kyl /frys och gott om förvaring i dämpade skåp och fullutdragslådor.

Det saknas ingenting i ditt nya kök. Förutom alla färskvaror förstås. Men dem kan du inhandla alldeles i närheten.

Inredning i badrummet

Även ditt nya badrum har inretts med omsorg om detaljerna. För att helhetsintrycket ska hålla stilen i hela lägenheten har våra inredare noga valt ut kakel och klinker så att det matchar inredningen i köket.

Vilken våning är du?

För att du ska känna att din nya bostad verkligen är bara din får varje våningsplan i Brf Odlingslunden sin egen individuella köksdesign. Våra duktiga inredningsdesigners har valt ut och skapat unika kombinationer av fräscha köksluckor, stilfullt kakel, moderna beslag och slitstarka bänkskivor. Olika kombinationer på varje våning. Detta innebär att du kan hitta just den unika lägenhet som passar det du söker.

Ett hus i synk med naturen

Bostäderna är ljusa och inredda med naturliga material. På utsidan antingen puts i naturfärger som grön och beige eller tegel. Huset smälter nästan in i omgivningen och de rundade balkongerna vetter här mot öst eller väst. Antingen blir det frukost i morgonsolen eller kanske en fika med kvällssolen som lampa.

Gör mer än att bo i Bro

Bro och matträdgårdsstaden är mycket mer än yteffektiva, smart planerade och mysiga hem. Du har, bokstavligen, naturen runt hörnet. Antingen i form av den gemensamma odlingen vi satsar på eller i form av skog, ängar och bad i Mälaren. Den gemensamma odlingen är ett litet steg av flera mot en vision om självhushåll, ett grönt liv och en sund syn på miljön. Skogen att promenera eller jogga i, vattnet att paddla på eller simma i eller den anrika golfbanan att spela på – ja, dom ingår liksom i paketet Bro.

Lev ett grönare liv i Bro

Det är fulla med energi och glädje vi säger att något stort och bra håller på att växa upp i Bro. En stadsdel där vi tänkt på det mesta. En stadsdel där livskvalitet och välmående går först. En stadsdel där det är härligt att gro.

Försäljningsprocessen

Är du förturskund så har du förtur till lägenheterna och de reserveras utifrån antal poäng. För att få förtur behöver du fylla i en digital valblankett senast den 2 oktober kl. 23.59. Det spelar ingen roll när under perioden du lämnar in din blankett utan det är då du blev Förturskund som avgör turordningen.

Även icke förturskunder har möjlighet att lämna in en valblankett senast 2 oktober kl. 23.59 och sorteras då efter ursprunglig anmälningstidpunkt till projektet. När sista inlämningsdatum har passerat och alla valblanketter har hanterats är det först till kvarn på lägenheterna för övriga intressenter.

Efter stopptiden kontaktar vår mäklare alla som har lämnat in en valblankett i tur och ordning, och tackar du ja till erbjuden lägenhet skrivs direkt ett förhandsavtal. Vid förhandsavtalet betalas ett förskott på 2% av köpeskillingen.

 

Hållbarhetsåtgärder för Bro Trädgårdsstad

 • Miljöbyggnad Silver
 • Solceller och elbilsladdare
 • Återplantering av befintliga träd

Läs om vårt hållbarhetsarbete.

placeholder

 • Planering pågår

  2021
 • Säljstart

  25 september 2022
 • Byggstart

   
 • Upplåtelse

   
 • Inflyttningsklart

  Prel. 2023/2024

Se området och välj bostad

 • Välj favoritbostad och anmäl intresse
 • Se huset från olika vinklar
Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Area
Våning
Pris
Avgift
Status

Naturnära boende i Bro

Både förskola och skola ligger i området. Runt hörnet ligger Mälaren med många badplatser på sommaren och möjlighet att åka skridskor vintertid.

I Bro finns flera elljusspår av varierande längd som på vintern byter skepnad till plogade skidspår. Är du mer för stationär träning så finns ett utegym. I skogen finns också en väl planerad lekplats  där imaginära piratskepp kastar loss och barnen kan låta fantasin flöda fritt.

I närområdet finns fyra golfbanor med trevliga klubbrestauranger. På kvarterskaféet med både bageri och kök erbjuds go-fika, sommarsallader och under vinterhalvåret värmande, hemmagjorda soppor.

Det finns egentligen ingen anledning att lämna Bro Trädgårdsstad, men skulle det ändå behövas så finns pendeln bokstavligt talat runt hörnet. På 31 minuter är du på Odenplan mitt i Stockholm och vill du ta bilen tar det bara tre minuter till.

Anmäl intresse till Brf Odlingslunden

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Information om bostadsköp

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Så här går köpet till