Avgiftsrabatt!
Avgiftsrabatt!

Brf Odlingslunden

Anmäl intresse

Vi erbjuder nu tre års avgiftsrabatt! Brf Odlingslunden i Bro har flexibla ettor till fyror med naturen precis runt hörnet. Här kan du antingen odla ditt trädgårdsintresse eller bara gro ett gott liv. Med pendeln inom promenadavstånd är du dessutom i Stockholm på knappa halvtimmen.

Fakta

Rum 1–4 rum och kök
Boarea 24–93 kvm
Avgift

I månadsavgiften ingår:

 • uppvärmning
 • fastighetsförvaltning
 • städning av gemensamma ytor
 • skötsel av gården
 • underhåll av huset på lång och kort sikt
 • betalning av föreningens räntor och amorteringar
 • avsättning till framtida underhåll
 • expert som stöd i styrelsearbetet
 • kundtjänst dygnet runt

Tillkommer:

2 909–6 901 kr/mån
Våningar 3–4
Lägenheter 55
Status Försäljning pågår
Visningar

Boka en visning

Söndag 21 april kl. 12:00-14:00

Varmt välkommen till vår visningslägenhet på Unnas Väg 4.

Planering pågår
2021
Säljstart
25 september 2022
Byggstart
Höst 2022
Upplåtelse
Januari 2024
Inflyttningsklart
2024

I Bro Trädgårdsstad växer en helt ny stadsdel fram. Här bygger vi nära pendeltågsstationen och naturen.

Gå in på länken och se hur bygget växer fram i Brf Odlingslunden.

Till byggkameran (uppdateras var femte minut)

Nyproducerade bostadsrätter i Bro

Det växer så det knakar i Bro och Brf Odlingslunden är den första grogrunden i den hållbara resa vi kallar Bro Trädgårdsstad. Nu är hela taket snart lagt och vi har inom kort ett tätt hus och kan visa vår visningslägenhet. Här växer en ny stadsdel upp i Upplands-Bro. En stadsdel med fokus på livskvalitet, natur och välmående. Har du gröna fingrar som kliar finns här en gemensam odling du kan påta i, vattna på och skörda från. Samtidigt är Brf Odlingslunden nära pendeltågsstation som tar dig vidare mot  nya resmål.

Brf Odlingslunden består av 55 bostadsrätter i storlekarna 24–93 kvm. Tanken är att det ska finnas något för alla här. Vare sig du flyttar till ditt första boende, om familjen blivit större eller om ditt gamla boende blivit för stort och du behöver något mindre. Det är ettor och fyror, men med en flexibel planlösning. En etta kan bli en tvåa och vice versa.

Hyr först - köp sen 

Vi vill göra det enkelt för unga att hitta en egen bostad. Därför har vi lanserat en modell som vi kallar Hyrköp, som vänder sig till dig under 35 år. Hyrköp innebär att du som inte har något förstahandskontrakt eller äger en bostad har möjlighet att hyra en lägenhet med option att köpa den inom fyra år.

I Brf Odlingslunden har vi har valt ut totalt åtta lägenheter som kommer att erbjudas som Hyrköp. När den ekonomiska planen är klar, cirka 4-6 månader före tillträdet, kommer vi att kunna fördela dem till de som lämnat intresse och enligt köplats.

Stilsäkert kök med all praktisk utrustning

Ett av det bästa med att flytta in i en alldeles ny lägenhet är att få ett alldeles nytt kök. Med nya snickerier, ny bänkskiva och nya rostfria vitvaror. Våra inredare har valt varje detalj med omsorg för att skapa kök som samtidigt är moderna och tidlösa, och som kommer att hålla stilen länge. Allt är noga utvalt och färdigt att börja skapa matglädje i. Och genom att vi gjort valen från början tillkommer inga extra kostnader, det ingår i priset.

Köket är fullt utrustat med inbyggnadsugn, och mikro, laminatbänkskiva, induktionshäll med touchkontroll, energieffektiv kyl och frys eller kyl /frys och gott om förvaring i dämpade skåp och fullutdragslådor. Det saknas ingenting i ditt nya kök. Förutom alla färskvaror förstås. Men dem kan du inhandla alldeles i närheten.

Inredning i badrummet

Även ditt nya badrum har inretts med omsorg om detaljerna. För att helhetsintrycket ska hålla stilen i hela lägenheten har våra inredare noga valt ut kakel och klinker så att det matchar inredningen i köket.

Vilken våning är du?

För att du ska känna att din nya bostad verkligen är bara din får varje våningsplan i Brf Odlingslunden sin egen individuella köksdesign. Våra duktiga inredningsdesigners har valt ut och skapat unika kombinationer av fräscha köksluckor, stilfullt kakel, moderna beslag och slitstarka bänkskivor. Olika kombinationer på varje våning. Detta innebär att du kan hitta just den unika lägenhet som passar det du söker.

Ett hus i synk med naturen

Bostäderna är ljusa och inredda med naturliga material. På utsidan antingen puts i naturfärger som grön och beige eller tegel. Huset smälter nästan in i omgivningen och de rundade balkongerna vetter här mot öst eller väst. Antingen blir det frukost i morgonsolen eller kanske en fika med kvällssolen som lampa.

Gör mer än att bo i Bro

Bro och matträdgårdsstaden är mycket mer än yteffektiva, smart planerade och mysiga hem. Du har, bokstavligen, naturen runt hörnet. Antingen i form av den gemensamma odlingen vi satsar på eller i form av skog, ängar och bad i Mälaren. Den gemensamma odlingen är ett litet steg av flera mot en vision om självhushåll, ett grönt liv och en sund syn på miljön. Skogen att promenera eller jogga i, vattnet att paddla på eller simma i eller den anrika golfbanan att spela på – ja, dom ingår liksom i paketet Bro.

Lev ett grönare liv i Bro

Det är fulla med energi och glädje vi säger att något stort och bra håller på att växa upp i Bro. En stadsdel där vi tänkt på det mesta. En stadsdel där livskvalitet och välmående går först. En stadsdel där det är härligt att gro.

Hållbarhetsåtgärder

 • Solceller
 • Miljöbyggnad Silver
 • Återanvänder befintliga träd
Om vårt hållbarhetsarbete

Hållbarhetsåtgärder

 • Solceller
 • Miljöbyggnad Silver
 • Återanvänder befintliga träd
Om vårt hållbarhetsarbete
Bostadsväljaren

Se huset och välj bostad

Här kan du titta på huset och hitta din favoritlägenhet.

Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Area
Våning
Pris
Avgift
Status

Naturnära boende i Bro

Både förskola och skola ligger i området. Runt hörnet ligger Mälaren med många badplatser på sommaren och möjlighet att åka skridskor vintertid.

I Bro finns flera elljusspår av varierande längd som på vintern byter skepnad till plogade skidspår. Är du mer för stationär träning så finns ett utegym. I skogen finns också en väl planerad lekplats  där imaginära piratskepp kastar loss och barnen kan låta fantasin flöda fritt.

I närområdet finns fyra golfbanor med trevliga klubbrestauranger. På kvarterskaféet med både bageri och kök erbjuds go-fika, sommarsallader och under vinterhalvåret värmande, hemmagjorda soppor.

Det finns egentligen ingen anledning att lämna Bro Trädgårdsstad, men skulle det ändå behövas så finns pendeln bokstavligt talat runt hörnet. På 31 minuter är du på Odenplan mitt i Stockholm och vill du ta bilen tar det bara tre minuter till.

Anmäl intresse till Brf Odlingslunden

Ange personnummer
Vi behöver ditt personnummer för att säkerställa att vi har rätt kontaktuppgifter till dig och för att kunna koppla din intresseanmälan till ditt medlemskap i Förtur, om du har ett sådant. Som medlem i Förtur får du chans att välja bland våra nya bostäder innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Saknar du svenskt personnummer?

Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Läs mer om hur Riksbyggen behandlar dina personuppgifter

Kontakt

Torbjörn Boström

Torbjörn Boström

Fastighetsmäklare
Telefonnummer
E-post
Michael Westerbom

Michael Westerbom

Fastighetsmäklare
Telefonnummer
E-post
Förtur

Riksbyggen Förtur ökar möjligheten att välja bostad

Gå med i Riksbyggen Förtur och få chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Skaffa Förtur

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp