Brf Lokstallet

Centralt i Växjö är Brf Lokstallet placerat med närhet till shopping, nöjen och kommunikationer. Det nyproducerade huset har en gemensam takterrass med festlokal. Här kan du flytta in direkt. Välkommen till din nya verklighet!

 • Södra Järnvägsgatan
 • 136 lägenheter

Brf Lokstallet

Centralt i Växjö är Brf Lokstallet placerat med närhet till shopping, nöjen och kommunikationer. Det nyproducerade huset har en gemensam takterrass med festlokal. Här kan du flytta in direkt. Välkommen till din nya verklighet!

 • Södra Järnvägsgatan
 • 136 lägenheter
Stora visnings-helgen 31/8-1/9

Fakta

 • Rum 1-4 rum och kök
 • Pris 1 230 250-3 172 500 kr
 • Avgift 2 166-3 823 kr/mån
+ Visa fler bilder (51 st)

Visningar

Lör 31 aug kl 12:00 - 14:00

Välkommen på stora visningshelgen! Södra Järnvägsgatan 4 S, Växjö

Sön 1 sep kl 12:00 - 14:00

Välkommen på stora visningshelgen! Södra Järnvägsgatan 4 S, Växjö

Kontakt

Fastighetsbyrån i Växjö - Mäklare
Eric Melkersson

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

   
 • Säljstart

   
 • Byggstart

   
 • Visningslägenhet

   
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

  Start från januari 2019

Om projektet

Bostadsrätter på Stationsområdet i Växjö

I Brf Lokstallet kommer du som vill ha nära till både service och fritidsaktiviteter att trivas! Mellan järnvägsspåret och Södra Järnvägsgatan finns inflyttningsklara bostadsrätter på mellan ett och två rum och kök.

Välkommen på Stora visningshelgen

Vi bygger bostäder för alla. För förstagångsköpare och seniorer, nyförälskade och nyskilda. För naturnjutare, cityälskare, ensamstående och barnfamiljer. Välkommen på Stora visningshelgen den 31/8-1/9 kl. 12-14. Vi visar allt från inflyttningsklara lägenheter till bostäder i tidiga skeden.

Se alla våra visningar

Välkommen på privat visning!

Drömmer du om att köpa lägenhet som du kan flytta in i direkt i centrala Växjö med närhet till naturområden? Boka en privat visning av de inflyttningsklara lägenheterna på Södra Järnvägsgatan 4S och Drottninggatan 1E. Vår mäklare Eric Melkersson, 0733-87 77 19, visar dig gärna lägenheterna som ligger i hus 5 och hus 7.

I en grön stad kan du ställa bilen

I Brf Lokstallet ägnar vi lite extra uppmärksamhet åt dig som vill cykla och sätter stort fokus på cykelparkeringar. Det kommer att finnas många cykelparkeringar i föreningens garage men även på den gröna innergården gör vi plats för cyklarna. Men vi glömmer inte bilen, även om den inte behövs för att röra dig i staden kan den ju komma väl till pass för andra resor. Det finns 48 garageplatser, två MC-parkeringar i garage och 25 parkeringsplatser ute i föreningen.

Gemensam takterrass för umgänge eller avskildhet

I kvarteret skapar vi gemensamma platser för de boende i bostadsrättsföreningen. Högst upp i huset, mitt emellan de två innergårdarna, finns en takterrass med en gemensamhetslokal. Även på en av de gröna innergårdarna bygger vi en gemensamhetslokal, perfekt när du ska ha fest, den har även övernattningsmöjlighet. Har du många gäster som kommer så finns det även en övernattningslägenhet till i föreningen.

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi
Läs mer

Vill du bo smart och centralt?

Här, mitt i Växjö, promenerar du till shopping, kommunikationer och nöjen. Vänd näsan åt andra hållet och du har vatten och natur framför dig. De 81 bostadsrätterna i kvarterets västra del byggs utifrån Riksbyggens StegEtt-koncept, vilket innebär yteffektiva bostadsrätter mitt i city. Smart och centralt, helt enkelt. Inflyttning från januari 2019.

StegEtt är till för dig som vill ha en mindre bostadsrätt (ett till tre rum och kök) men som uppskattar fördelarna med att bo nybyggt och med god kvalitet i alla material. Kanske är detta din första egna lägenhet eller vill du helt enkelt bo kvadratsmart. Att lägenheterna är välplanerade råder ingen tvekan om. Alla ettor har en avskild alkov så att lägenheten kan fungera som en tvåa med eget sovrum. Alla lägenheter har ingång från en möblerbar loftgång och de allra flesta har dessutom fransk balkong. Några av de större lägenheterna har privata balkonger.

Bostadsrätter med guldkant

Lägenheterna i kvarterets östra del har stor bredd och variation. Här byggs 55 rymliga lägenheter (två till fem rum och kök), fördelade på fem eller sex våningsplan. Alla lägenheter har egna uteplatser eller balkonger. Inflyttning från november 2019. Här finns rum för det lilla extra. Tänk dig luftiga ytor, spännande fönstersättningar och vardagskloka lösningar. Vindsvåningar med snedtak och lägenheter med eleganta ljusinsläpp. Här finns något för alla smaker. Och vi tänker rymligt. Till exempel en tvåa på 73 kvadrat eller en trea på 95 kvadrat med två rymliga balkonger i två väderstreck.

Inredningslinjen Modernt Neutral

Modernt Neutral heter den inredningslinje som vi har valt till våra nyproducerade lägenheter. Den här designlinjen står för det stilrena och enkla. En linje med bra bas som gör det enkelt för dig som vill förändra din lägenhet lite oftare, bara genom att byta gardiner, måla en vägg eller byta kuddar i soffan. Med Modernt Neutral har vi inte låst din inredning till en viss designkategori. Modernt Neutral kännetecknas av vita släta luckor, vitt rektangulärt kakel, mörk eller ljus bänkskiva och stilrena detaljer i metall och vitvaror i rostfritt utförande. Ljusa vitmålade väggar och golvet är ett klassiskt tre-stavs ekparkettgolv med mattlackad yta. Den här stilen håller länge och tilltalar de flesta och öppnar därmed upp de bästa förutsättningarna för att skapa ett personligt hem med matchande detaljer.

Se huset och välj bland lägenheterna

Öppna lägenhetsväljaren

Bostäder

Lägenhet
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Området

Bostadsrätter mitt i Växjö

Här hittar du bostadsrätter mitt i Växjö nära shopping, nöjen och kommunikationer. Lägenheterna är fördelade på ett till fem rum och kök, alla nyproducerade, moderna och citysmarta.

Anmäl intresse till projektet Brf Lokstallet

Du kan enbart anmäla intresse för hela projektet och inte specifika lägenheter, det görs i kontakt med säljare

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält
Ange adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange postort
Ange personnummer
Fastighetsbyrån i Växjö - Mäklare
Eric Melkersson

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta
Upp