Försäljning pågår
Försäljning pågår

Brf Lokstallet

2 592 000–3 105 000 kr

Centralt i Växjö är Brf Lokstallet placerat med närhet till shopping, nöjen och kommunikationer. Det nyproducerade huset har en gemensam takterrass med festlokal. Välkommen till din nya verklighet!

Bostadsfakta

Pris 2 592 000–3 105 000 kr
Rum 3 rum och kök
Area 87–95 kvm
Avgift 3 446–3 717 kr/mån
Våningar 6
Lägenheter 136
Status Försäljning pågår

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Välkommen på privat visning

Du är välkommen att kontakta ansvarig säljare och boka en privat visning. I dagsläget har vi inga öppna visningar.

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Bostadsrätter på Stationsområdet i Växjö

I Brf Lokstallet i Växjö kommer du som vill ha nära till både service och fritidsaktiviteter att trivas! Mellan järnvägsspåret och Södra Järnvägsgatan finns strax inflyttningsklara större bostadsrätter på mellan två och fyra rum och kök. Hela huset är inflyttningsklart I februari 2020.

I Brf Lokstallet ägnar vi lite extra uppmärksamhet åt dig som vill cykla och sätter stort fokus på cykelparkeringar. Det kommer att finnas många cykelparkeringar i föreningens garage men även på den gröna innergården gör vi plats för cyklarna. Men vi glömmer inte bilen, även om den inte behövs för att röra dig i staden kan den ju komma väl till pass för andra resor. Det finns 48 garageplatser, två MC-parkeringar i garage och 25 parkeringsplatser ute i föreningen.

Gemensam takterrass för umgänge eller avskildhet

I kvarteret skapar vi gemensamma platser för de boende i bostadsrättsföreningen. Högst upp i huset, mitt emellan de två innergårdarna, finns en takterrass med en gemensamhetslokal. Även på en av de gröna innergårdarna bygger vi en gemensamhetslokal, perfekt när du ska ha fest, den har även övernattningsmöjlighet. Har du många gäster som kommer så finns det även en övernattningslägenhet till i föreningen.

Vill du bo smart och centralt?

Här, mitt i Växjö, promenerar du till shopping, kommunikationer och nöjen. Vänd näsan åt andra hållet och du har vatten och natur framför dig. De 81 bostadsrätterna i kvarterets västra del byggdes utifrån Riksbyggens StegEtt-koncept, vilket innebär yteffektiva bostadsrätter mitt i city. Smart och centralt, helt enkelt. Inflyttningen startade i januari 2019. I denna etapp finns bara två lägenheter kvar.

StegEtt är till för dig som vill ha en mindre bostadsrätt men som uppskattar fördelarna med att bo nybyggt och med god kvalitet i alla material. Kanske är detta din första egna lägenhet eller vill du helt enkelt bo kvadratsmart. Att lägenheterna är välplanerade råder ingen tvekan om. Alla lägenheter har ingång från en möblerbar loftgång och de allra flesta har dessutom fransk balkong. Några av de större lägenheterna har privata balkonger.

Bostadsrätter med guldkant

Lägenheterna i kvarterets östra del har stor bredd och variation. Här byggs 55 rymliga lägenheter, fördelade på fem eller sex våningsplan. Alla lägenheter har egna uteplatser eller balkonger. Inflyttning från november 2019. Här finns rum för det lilla extra. Tänk dig luftiga ytor, spännande fönstersättningar och vardagskloka lösningar. Vindsvåningar med snedtak och lägenheter med eleganta ljusinsläpp. Här finns något för alla smaker. Och vi tänker rymligt. Till exempel en tvåa på 73 kvadrat eller en trea på 95 kvadrat med två rymliga balkonger i två väderstreck.

Inredningslinjen Modernt Neutral

Modernt Neutral heter den inredningslinje som vi har valt till våra nyproducerade lägenheter. Den här designlinjen står för det stilrena och enkla. En linje med bra bas som gör det enkelt för dig som vill förändra din lägenhet lite oftare, bara genom att byta gardiner, måla en vägg eller byta kuddar i soffan. Med Modernt Neutral har vi inte låst din inredning till en viss designkategori. Modernt Neutral kännetecknas av vita släta luckor, vitt rektangulärt kakel, mörk eller ljus bänkskiva och stilrena detaljer i metall och vitvaror i rostfritt utförande. Ljusa vitmålade väggar och golvet är ett klassiskt tre-stavs ekparkettgolv med mattlackad yta. Den här stilen håller länge och tilltalar de flesta och öppnar därmed upp de bästa förutsättningarna för att skapa ett personligt hem med matchande detaljer.

Viktiga hållbarhetsåtgärder för Brf Lokstallet

Här kan du bo och leva hållbart. Huset är miljöcertifierat enligt Miljöbyggnad Silver vilket visar på höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial.

Solceller
Sedumtak
Närhet till kollektivtrafik
   
Riksbyggens hållbarhetsarbete

Viktiga hållbarhetsåtgärder för Brf Lokstallet

Här kan du bo och leva hållbart. Huset är miljöcertifierat enligt Miljöbyggnad Silver vilket visar på höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial.

Solceller
Sedumtak
Närhet till kollektivtrafik
   
Riksbyggens hållbarhetsarbete

 • Planerad

   
 • Säljstart

   
 • Byggstart

   
 • Visningsbostad

   
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

  Februari 2020

Se huset och välj bland bostäderna

Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Bostadsrätter mitt i Växjö

Här hittar du bostadsrätter mitt i Växjö nära shopping, nöjen och kommunikationer. Lägenheterna är fördelade på ett till fem rum och kök, alla nyproducerade, moderna och citysmarta.

Anmäl intresse till Brf Lokstallet

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.