Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök

Brf Lokstallet

I centrala Växjö bor du nära shopping, nöjen och kommunikationer. Huset har en gemensam takterrass med festlokal. Välkommen till din nya verklighet!

 • Södra Järnvägsgatan
 • 136 lägenheter

Brf Lokstallet

I centrala Växjö bor du nära shopping, nöjen och kommunikationer. Huset har en gemensam takterrass med festlokal. Välkommen till din nya verklighet!

 • Södra Järnvägsgatan
 • 136 lägenheter
Stora visnings-helgen 9-10 mars

Fakta

 • Rum 1-5 rum och kök
 • Pris 1 237 500-4 036 500 kr
 • Avgift 2 166-4 088 kr/mån
+ Visa fler bilder (43 st)

Visningar

Ons 27 feb kl 17:00 - 18:00

Stationsområdet, Södra Järnvägsgatan 4S

Lör 9 mar kl 12:00 - 14:00

Nu öppnar vi dörrarna till din nya verklighet. Välkommen till Södra Järnvägsgatan 4 S på visning !

Sön 10 mar kl 12:00 - 14:00

Nu öppnar vi dörrarna till din nya verklighet. Välkommen till Södra Järnvägsgatan 4 S på visning !

Ons 13 mar kl 17:00 - 18:00

Stationsområdet, Södra Järnvägsgatan 4S

Ons 27 mar kl 17:00 - 18:00

Stationsområdet, Södra Järnvägsgatan 4S

Kontakt

Fastighetsbyrån i Växjö - Mäklare
Eric Melkersson

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

   
 • Säljstart

   
 • Byggstart

   
 • Visningslägenhet

   
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

  Start från januari 2019

Om projektet

Bostadsrätter på Stationsområdet i Växjö

Du som vill ha nära till både service och fritidsaktiviteter kommer att trivas i Brf Lokstallet, som vi bygger mellan järnvägsspåret och Södra Järnvägsgatan. Inflyttningsklara 1-2 rok i Hus 5, med adress Södra Järnvägsgatan 4 S.

Välkommen på privat visning!

Boka en privat visning av lägenheterna på Södra Järnvägsgatan 4S med vår mäklare Eric Melkersson, 0733-87 77 19, så visar han dig de lägenheter som finns i hus 5. Det är de lägenheter som har ett lägenhetsnummer som börjar på 5.

I en grön stad kan du ställa bilen

I Brf Lokstallet ägnar vi lite extra uppmärksamhet åt dig som vill cykla och sätter stort fokus på cykelparkeringar. Det kommer att finnas många cykelparkeringar i föreningens garage men även på innergården gör vi plats för cyklarna. Men vi glömmer inte bilen, även om den inte behövs för att röra dig i staden kan den ju komma väl till pass för andra resor. Det finns 48 garageplatser, två MC-parkeringar i garage och 25 parkeringsplatser ute i föreningen.

Gemensam takterrass för umgänge eller avskildhet

I kvarteret skapar vi gemensamma platser för de boende i bostadsrättsföreningen. Högst upp i huset, mitt emellan de två innergårdarna, finns en takterrass med en gemensamhetslokal. Även på en av innergårdarna bygger vi en gemensamhetslokal, perfekt när du ska ha fest, den har även övernattningsmöjlighet. Har du många gäster som kommer så finns det även en övernattningslägenhet till i föreningen.

Läs mer

Vill du bo smart och centralt?

Här, mitt i Växjö, promenerar du till shopping, kommunikationer och nöjen. Vänd näsan åt andra hållet och du har vatten och natur framför dig. De 81 bostadsrätterna i kvarterets västra del byggs utifrån Riksbyggens StegEtt-koncept, vilket innebär yteffektiva bostadsrätter mitt i city. Smart och centralt, helt enkelt. Inflyttning från januari 2019.

StegEtt är till för dig som vill ha en mindre bostadsrätt (ett till tre rum och kök) men som uppskattar fördelarna med att bo nybyggt och med god kvalitet i alla material. Kanske är detta din första egna lägenhet eller vill du helt enkelt bo kvadratsmart. Att lägenheterna är välplanerade råder ingen tvekan om. Alla ettor har en avskild alkov så att lägenheten kan fungera som en tvåa med eget sovrum. Alla lägenheter har ingång från en möblerbar loftgång och de allra flesta har dessutom fransk balkong. Några av de större lägenheterna har privata balkonger.

Bostadsrätter med guldkant

Lägenheterna i kvarterets östra del har stor bredd och variation. Här byggs 55 rymliga lägenheter (två till fem rum och kök), fördelade på fem eller sex våningsplan. Alla lägenheter har egna uteplatser eller balkonger. Inflyttning från november 2019. Här finns rum för det lilla extra. Tänk dig luftiga ytor, spännande fönstersättningar och vardagskloka lösningar. Vindsvåningar med snedtak och lägenheter med eleganta ljusinsläpp. Här finns något för alla smaker. Och vi tänker rymligt. Till exempel en tvåa på 73 kvadrat eller en trea på 95 kvadrat med två rymliga balkonger i två väderstreck.

Inredningslinjen Modernt Neutral

Modernt Neutral heter den inredningslinje som vi har valt till våra nyproducerade lägenheter. Den här designlinjen står för det stilrena och enkla. En linje med bra bas som gör det enkelt för dig som vill förändra din lägenhet lite oftare, bara genom att byta gardiner, måla en vägg eller byta kuddar i soffan. Med Modernt Neutral har vi inte låst din inredning till en viss designkategori. Modernt Neutral kännetecknas av vita släta luckor, vitt rektangulärt kakel, mörk eller ljus bänkskiva och stilrena detaljer i metall och vitvaror i rostfritt utförande. Ljusa vitmålade väggar och golvet är ett klassiskt tre-stavs ekparkettgolv med mattlackad yta. Den här stilen håller länge och tilltalar de flesta och öppnar därmed upp de bästa förutsättningarna för att skapa ett personligt hem med matchande detaljer.

Se huset och välj bland lägenheterna

Öppna lägenhetsväljaren

Bostäder

Lägenhet
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Området

Bostadsrätter mitt i Växjö

Här hittar du bostadsätter mitt i Växjö nära shopping, nöjen och kommunikationer. Lägenheterna är fördelade på ett till fem rum och kök, alla nyproducerade, moderna och citysmarta.

Karta

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Anmäl intresse till projektet Brf Lokstallet

Du kan enbart anmäla intresse för hela projektet och inte specifika lägenheter, det görs i kontakt med säljare

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält
Ange adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange postort
Ange personnummer
Fastighetsbyrån i Växjö - Mäklare
Eric Melkersson

Att bo i bostadsrätt

Vad har du för rättigheter och skyldigheter som medlem i en bostadsrättsförening?

Se filmen

Trygghetsfilosofin

Om något oförutsett händer ger vi dig skydd mot dubbla boendekostnader, framflyttad tillträdesdag och avbokningsskydd.

Vår trygghetsfilosofi

Intresserad?

Fyll i dina uppgifter i formuläret ovan, så får du fortlöpande information om projektet av vår säljare. Det är inte bindande på något sätt och självklart kostnadsfritt.

Upp