Brf Fjällvyn

Bostäder i Kiruna med stora balkonger och milsvid utsikt över Kebnekaises fjällvärld där slalombacke och skoterled finns alldeles utanför dörren. Beräknad inflyttning i slutet av november. Välkommen till din nya verklighet!

 • Maria Taveenikus gata
 • 47 lägenheter

Brf Fjällvyn

Bostäder i Kiruna med stora balkonger och milsvid utsikt över Kebnekaises fjällvärld där slalombacke och skoterled finns alldeles utanför dörren. Beräknad inflyttning i slutet av november. Välkommen till din nya verklighet!

 • Maria Taveenikus gata
 • 47 lägenheter
Stora visnings-helgen 31/8-1/9

Fakta

 • Rum 1-4 rum och kök
 • Pris 690 000-2 330 000 kr
 • Avgift 2 127-4 886 kr/mån
+ Visa fler bilder (40 st)

Visningar

Lör 31 aug kl 12:00 - 14:00

Välkommen på stora visningshelgen! Maria Taveenikus Gata 4

Sön 1 sep kl 12:00 - 14:00

Välkommen på stora visningshelgen! Maria Taveenikus Gata 4

Kontakt

Fastighetsmäklare
Catrin Isaksson
Säljansvarig
Anna Marklund

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

  Vår 2017
 • Säljstart

  Vår 2017
 • Byggstart

  Vår 2018
 • Visningslägenhet

  Sommar 2019
 • Inflyttning

  November 2019

Om projektet

Bostadsrätter i Kiruna

I samband med Kirunas stora stadsomvandling är Brf Fjällvyn vår första etapp i området Luossavaara med slalombacke, skoterled och elljusspår alldeles utanför dörren. Byggnationen av husen är i full gång och nu återstår endast ett fåtal lägenheter. Du hittar dem längre ner på sidan. Beräknad inflyttning i slutet av november 2019.

Välkommen på Stora visningshelgen

Vi bygger bostäder för alla. För förstagångsköpare och seniorer, nyförälskade och nyskilda. För naturnjutare, cityälskare, ensamstående och barnfamiljer. Välkommen på Stora visningshelgen den 31/8-1/9 kl. 12-14. Vi visar allt från inflyttningsklara lägenheter till bostäder i tidiga skeden.

Se alla våra visningar

Bostadsrätter med milsvid utsikt

Här erbjuder vi välplanerade lägenheter om ett till fyra rum och kök med stor balkong och milsvid utsikt över Kebnekaises fjällvärld.

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi
Läs mer

Lägenheter för små och stora familjer 

Första etappen i Luossavaara heter Brf Fjällvyn och omfattar 47 lägenheter mellan ett till fyra rum och kök. Lägenheterna är välplanerade och standarden är god. I sydläge har de nyproducerade lägenheterna milsvid utsikt mot Kebnekaise och Kiirunavaara och i öster vetter de mot skidbacken i Luossavaara. Merparten av lägenheterna har en väl tilltagen balkong. För dig som tycker om det aktiva livet finns det nu nyproducerad bostadsrätter till salu i Brf Fjällvyn.

Utanför dörren finns carports med förrådsdel där du kan förvara skidor, däck och annan utrustning. Brf Fjällvyn och Brf Fjällblicken kommer gemensamt ha hand om en gemensamhetslokal med bastu – en härlig plats att landa på efter en heldag i spåret. Man planerar även för en gemensam grillkåta med grillring.

Riksbyggen är med att utveckla nya Kiruna

I Kiruna pågår just nu det som kallas för "historiens största stadsomvandling". Stadskärnan ska flyttas ett par kilometer österut och byggas upp igen på ny mark. Kommunens vision är att utveckla en funktionsblandad och tät citykärna med tydlig stadskänsla. Det nya stadstorget ska bli en självklar mötesplats där Kirunabor och besökare kan träffas, umgås, shoppa, fika, leka, inspireras och uppleva – dygnet runt, året om. Som samhällsutvecklare sedan 1940 är vi stolta och glada över att vara med i denna spännande stadsomvandling och erbjuda de som tvingats lämna sina bostäder ett högklassigt alternativ i Brf Fjällvyn i Luossavaara.

Bostäder

Lägenhet
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Området

I Luossavaara finns allt du behöver runt knuten

Nedanför skidbacken i Luossavaara kommer ett nytt bostadsområde att växa fram med cirka 150 nyproducerade lägenheter. Här bor du på ett av Kirunas bästa lägen med hela fjällvärlden utanför dörren: skoterled, elljusspår för skidor och löpning, samt slalombacken med fem nedfarter och en park med hopp och rails. På nära gångavstånd finns även affärer, restauranger, förskola och skola. I området kommer vi att bygga två etapper med två huskroppar i vardera etapp.

Mer fakta

Vägg: stänkskydd, vitt kakel. 
Inredning: vägg- och bänkskåp med vita luckor, bänkskiva i laminat, rostfri diskbänk. Utrustning: vitvaror från Electrolux. Vit kyl och frys alt. kyl/frys, inbyggnadshäll,  inbyggnadsugn vit, mikro alt. förberedelse för eftermontage av mikro, diskmaskin (ej 1 rok).

Golv: grått klinker.
Väggar: vitt kakel.
Dusch: vikbara duschväggar, handdukstork/förberett för eftermontage av handdukstork.
Inredning: WC-stol vit golvstående, tvättställ, spegel, vitt spegelskåp med LED-belysning, Bad/Tvätt: vitt väggskåp, bänkskiva i laminat, tvättmaskin och torktumlare alt kombimaskin från Electrolux.

Golv: trestavs eklamellparkett och eklaserade socklar.
Garderober: vita, placerade enligt bofaktaritning.
Fönsterbänkar: Infällda i sten.
Väggar: målade vita. 
Innerdörrar: vita.

Mediacentral för IP-telefoni, data och digital-TV

Betonggolv, inglasade med skjut- alt. vikbara glasdörrar.

Anmäl intresse till projektet Brf Fjällvyn

Du kan enbart anmäla intresse för hela projektet och inte specifika lägenheter, det görs i kontakt med säljare

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält
Ange adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange postort
Ange personnummer
Fastighetsmäklare
Catrin Isaksson
Säljansvarig
Anna Marklund

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta
Upp