Brf Fjällvyn

Välplanerade bostäder i Kiruna med stora balkonger, utsikt över fjällvärlden och slalombacke och skoterled som närmsta granne. Inflyttning i slutet av november 2019. Välkommen till din nya verklighet!

 • Maria Taveenikus gata
 • 47 lägenheter

Brf Fjällvyn

Välplanerade bostäder i Kiruna med stora balkonger, utsikt över fjällvärlden och slalombacke och skoterled som närmsta granne. Inflyttning i slutet av november 2019. Välkommen till din nya verklighet!

 • Maria Taveenikus gata
 • 47 lägenheter
Försäljning pågår

Fakta

 • Rum 1-4 rum och kök
 • Pris 690 000-2 330 000 kr
 • Avgift 2 127-4 886 kr/mån
+ Visa fler bilder (29 st)

Visningar

Ons 23 okt kl 17:00 - 18:00

Anmälan till mäklare krävs. Adress: Maria Taavenikus Gata 4, våning 5. Välkommen!

Kontakt

Fastighetsmäklare
Catrin Isaksson
Säljansvarig
Anna Marklund

 • Planerad

   
 • Säljstart

  Vår 2017
 • Byggstart

  Vår 2018
 • Visningsbostad

  Sommar 2019
 • Inflyttning

  November 2019

Om projektet

Bostadsrätter i Kiruna

I samband med Kirunas stora stadsomvandling är Brf Fjällvyn vår första etapp i området Luossavaara med slalombacke, skoterled och elljusspår alldeles utanför dörren. Byggnationen av husen är i full gång och nu återstår endast ett fåtal lägenheter. Du hittar dem längre ner på sidan. Beräknad inflyttning i slutet av november 2019.

Bostadsrätter med milsvid utsikt

Här erbjuder vi välplanerade lägenheter om ett till fyra rum och kök med stor balkong och milsvid utsikt över Kebnekaises fjällvärld.

 

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt. Du kan få framflyttad tillträdesdag, ersättning vid dubbel boendekostnad, frånträda köpet och mycket mer. Vi finns även med under en lång tid efter att bostäderna är inflyttade och stöttar föreningen.

Vår trygghetsfilosofi
Läs mer

Lägenheter för små och stora familjer 

Första etappen i Luossavaara heter Brf Fjällvyn och omfattar 47 bostadsrätter mellan ett till fyra rum och kök. Lägenheterna är välplanerade och standarden är god. I sydläge har de nyproducerade bostäderna milsvid utsikt mot Kebnekaise och Kiirunavaara och i öster vetter de mot skidbacken i Luossavaara. Merparten av lägenheterna har en väl tilltagen balkong.

Utanför dörren finns carports med förrådsdel där du kan förvara skidor, däck och annan utrustning. Brf Fjällvyn och Brf Fjällblicken kommer gemensamt ha hand om en gemensamhetslokal med bastu – en härlig plats att landa på efter en heldag i spåret. Man planerar även för en gemensam grillkåta med grillring.

Riksbyggen är med att utveckla nya Kiruna

I Kiruna pågår just nu det som kallas för "historiens största stadsomvandling". Stadskärnan ska flyttas ett par kilometer österut och byggas upp igen på ny mark. Kommunens vision är att utveckla en funktionsblandad och tät citykärna med tydlig stadskänsla. Det nya stadstorget ska bli en självklar mötesplats där Kirunabor och besökare kan träffas, umgås, shoppa, fika, leka, inspireras och uppleva – dygnet runt, året om. Som samhällsutvecklare sedan 1940 är vi stolta och glada över att vara med i denna spännande stadsomvandling och erbjuda de som tvingats lämna sina bostäder ett högklassigt alternativ i Brf Fjällvyn i Luossavaara.

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Området

I Luossavaara finns allt du behöver runt knuten

Nedanför skidbacken i Luossavaara kommer ett nytt bostadsområde att växa fram med cirka 150 nyproducerade lägenheter. Här bor du på ett av Kirunas bästa lägen med hela fjällvärlden utanför dörren: skoterled, elljusspår för skidor och löpning, samt slalombacken med fem nedfarter och en park med hopp och rails. På nära gångavstånd finns även affärer, restauranger, förskola och skola. I området kommer vi att bygga två etapper med två huskroppar i vardera etapp.

Mer fakta

Vägg: stänkskydd, vitt kakel. 
Inredning: vägg- och bänkskåp med vita luckor, bänkskiva i laminat, rostfri diskbänk. Utrustning: vitvaror från Electrolux. Vit kyl och frys alt. kyl/frys, inbyggnadshäll,  inbyggnadsugn vit, mikro alt. förberedelse för eftermontage av mikro, diskmaskin (ej 1 rok).

Golv: grått klinker.
Väggar: vitt kakel.
Dusch: vikbara duschväggar, handdukstork/förberett för eftermontage av handdukstork.
Inredning: WC-stol vit golvstående, tvättställ, spegel, vitt spegelskåp med LED-belysning, Bad/Tvätt: vitt väggskåp, bänkskiva i laminat, tvättmaskin och torktumlare alt kombimaskin från Electrolux.

Golv: trestavs eklamellparkett och eklaserade socklar.
Garderober: vita, placerade enligt bofaktaritning.
Fönsterbänkar: Infällda i sten.
Väggar: målade vita. 
Innerdörrar: vita.

Mediacentral för IP-telefoni, data och digital-TV

Betonggolv, inglasade med skjut- alt. vikbara glasdörrar.

Anmäl intresse till projektet Brf Fjällvyn

Säkra din plats i kön och få inbjudan till informationsmöten, säljstart och löpande information om vad som händer. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Vill du anmäla intresse för en specifik lägenhet? Kontakta säljaren direkt.

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta
Upp