Brf Fjällblicken

Ett högklassigt fjällnära boende i Luossavaara med milsvid utsikt över Kebnekaise. Välkommen till din nya verklighet!

 • 47 lägenheter

Brf Fjällblicken

Ett högklassigt fjällnära boende i Luossavaara med milsvid utsikt över Kebnekaise. Välkommen till din nya verklighet!

 • 47 lägenheter
Planerat

Kontakt

Säljare
Anna Marklund
+ Visa fler bilder (17 st)

 • Planerad

   
 • Säljstart

   
 • Inredningsval

   
 • Byggstart

   
 • Visningslägenhet

   
 • Inflyttning

  Preliminärt hösten 2021

Om projektet

Bostadsrätter i Kiruna

I samband med Kirunas stora stadsomvandling presenterar vi den nyproducerade bostadsrättsföreningen Fjällblicken - vår andra etapp av lägenheter i området Luossavaara i Kiruna.

Nybyggda lägenheter i Kiruna 

Här erbjuds ett högklassigt fjällnära boende i Luossavaara med slalombacke, skoterled och elljusspår alldeles utanför dörren. Du har dessutom milsvid utsikt över Kebnekaises fjällvärld. Bostäderna är inte uppförda ännu utan säljs på ritning. Planerad inflyttning under kvartal fyra 2021. Anmäl ditt intresse redan idag för att få löpande information om vad som händer. Tidpunkten för anmälan styr även till viss del turordningen att få välja lägenhet.

Lägenheter för små och stora familjer i Kiruna

Bostadsrättsföreningen Fjällblicken omfattar 47 bostadsrätter på mellan ett till fyra rum och kök fördelade på två hus om vardera åtta våningar. Lägenheterna är välplanerade och standarden är god. I sydvästläge har bostäderna milsvid utsikt mot Kebnekaise och Kiirunavaara och i öster vetter de mot skidbacken i Luossavaara. Merparten av lägenheterna har en väl tilltagen balkong. När du köper nyproduktion av Riksbyggen kan du vara med och påverka ditt boende. Tack vare fina tillvalsmöjligheter kan du sätta din prägel på inredningen och få den bostad du vill komma hem till.

Utanför dörren finns carport med förrådsdel där du kan förvara skidor, däck och annan utrustning. Brf Fjällblicken och Brf Fjällvyn kommer gemensamt ha hand om en gemensamhetslokal med bastu – en härlig plats att landa på efter en heldag i spåret. Man planerar även för en gemensam grillkåta med grillring.

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi

Vi på Riksbyggen i Kiruna bryr oss om föreningen och sköter därför all fastighetsservice samt ekonomisk och teknisk förvaltning under minst fem år enligt avtal. Du behöver alltså inte skotta snö, klippa gräset eller rensa rabatterna. Vi tar hand om husen och ser till att de mår bra – året om. Kontakta gärna vår säljare för mer information!

Läs mer

Riksbyggen är med att utveckla nya Kiruna

I Kiruna pågår just nu det som kallas för "historiens största stadsomvandling". Stadskärnan ska flyttas ett par kilometer österut och byggas upp igen på ny mark. Kommunens vision är att utveckla en funktionsblandad och tät citykärna med tydlig stadskänsla. Det nya stadstorget ska bli en självklar mötesplats där Kirunabor och besökare kan träffas, umgås, shoppa, fika, leka, inspireras och uppleva – dygnet runt, året om. Som samhällsutvecklare sedan 1940 är vi stolta och glada över att vara med i denna spännande stadsomvandling och erbjuda de som tvingats lämna sina bostäder ett högklassigt alternativ i Brf Fjällblicken och Brf Fjällvyn i Luossavaara.

Området

I Luossavaara finns allt du behöver runt knuten

Nedanför skidbacken i Luossavaara håller ett nytt bostadsområde med cirka 150 lägenheter på att växa fram. Köper du en bostad här bor du på ett av Kirunas bästa lägen med hela fjällvärlden utanför dörren: skoterled, elljusspår för skidor och löpning, slalombacke med fem nedfarter och en park med hopp och rails. På gångavstånd finns även affärer, restauranger, förskola och skola.

 

Anmäl intresse till projektet Brf Fjällblicken

Du kan enbart anmäla intresse för hela projektet och inte specifika lägenheter, det görs i kontakt med säljare

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält
Ange adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange postort
Ange personnummer
Säljare
Anna Marklund

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta
Upp