Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök
Slutsålt

Brf Salmo Salar

Om projektet

Bostadsrätter på Nissastrand

Nu är alla lägenheter sålda i Brf Salmo Salar!

Brf Salmo Salar med 48 små yteffektiva lägenheter som ger dig en unik möjlighet att köpa din första bostadsrätt till en rimlig kostnad. Det är också en chans att bo i ett centralt läge nära till vatten, grönska och stadspuls i ett av Halmstads mest attraktiva bostadsområden – Nissastrand. Lägenheterna kommer att ha storlekar mellan ca 30 - 55 kvm. Passa på att göra en intresseanmälan om du önskar få mer information om projektet. Preliminärt säljstart juni 2016.

Lägenhetsväljaren

Klicka på bilden för att komma till lägenhetsväljaren där du kan se priser, planlösningar och avgift för samtliga lägenheter i projektet.

>>Öppna lägenhetsväljare för Brf Salmo Salar

StegEtt i din bostadskarriär

Brf Salmo Salar ingår i Riksbyggens nya boendekoncept, StegEtt, för dig som är på väg att köpa din första bostadsrätt. Konceptet innebär att bostäderna är yteffektiva och smart planerade utan att tumma på kvalitén. Fokus med konceptet är att det blir mer ekonomiskt hållbart för dig som köpare, både i ett kort och långt perspektiv. Månadsavgiften är låg och du köper lägenheten till ett fast pris utan budgivning. En trygg investering med andra ord. På Riksbyggen tycker vi att alla borde ha möjligheten att bo bra till en rimlig kostnad. Så är du trött på jaga drömmen om en egen bostadsrätt? Känn dig välkommen till Brf Salmo Salar och Nissastrand!

Läs mer

Kajpromenad, grönområden och nära till allt

Brf Salmo Salar ska byggas i det nya populära området Nissastrand. Här bor du mitt i Halmstads hjärta med gångavstånd till gågator, butiker, caféer, restauranger och nöjesliv. Alldeles i närheten ligger stadsbiblioteket, populära parker och den glittrande kajpromenaden som följer Nissan ända ut i Kattegatt. Tar du cykeln är du vid högskolan på tio minuter eller ute i Tylösand på en halvtimme. Läget är helt enkelt perfekt.

Namnet Salmo Salar är latin för atlantlax. En fisk som varje år vandrar uppströms från havet till det trygga sötvattnet, i bland annat Nissan, för att leka.

Brf Salmo Salar går i ordens rätta bemärkelse också mot strömmen i Halmstad genom att vara först med sitt unika boendekoncept StegEtt.

Nyfiken på Brf Salmo Salar?

I Brf Salmo Salar kan du välja mellan generösa, yteffektiva 1:or och 2:or. Tack vare genomtänkta planlösningar är lägenheterna enkla att inreda och känns större än vad de egentligen är. Samtliga lägenheter är utrustade med tvättmaskin, parkettgolv, smarta förvaringslösningar och möblerbar balkong eller uteplats. Brf Salmo Salar rymmer ca 48 lägenheter.

Säljstart preliminärt juni 2016 och en byggstart blir under sommaren 2016 och beräknad inflyttning under hösten 2017. Namnet Salmo Salar är latin för atlantlax – Hallands landskapdjur och en urkraft som alltid vandrar sin egen väg. Säkra din plats redan nu och ställ dig i intressekön!

Bilder

Se alla bilder

Karta & närområde

Projektstatus

 • Icon Planerad Mars 2016 Dot
 • Icon Säljstart Juni 2016 Dot
 • Icon Byggstart September 2016 Dot
 • Icon Inredningsval Februari 2017 Dot
 • Icon Inflyttning April 2018 Dot

Projektfakta

Byggnadsbeskrivning

 • Toggle

  Förtur till våra nybyggda bostäder

  Riksbyggen Förtur

  Riksbyggen Förtur är en möjlighet för dig att se och välja nyproducerade bostäder i bostadsrätt och äganderätt innan de finns tillgängliga för allmänheten. För bara 200 kronor per person och år ökar du dina möjligheter att hitta din drömbostad i framtiden.

  Du samlar dina poäng över tid, och ju fler poäng du har, desto större chans har du att välja just den bostad som du vill ha i ett projekt.Genom att vara med i Riksbyggen Förtur får du förhandsinformation om de projekt du anmält intresse för. Du gör en intresseanmälan till det eller de projekt du vill ha mer information om. 

  Villkor Riksbyggen Förtur

 • Toggle

  Bomagasin

Kontakt

Vår säljare svarar på dina frågor

*Obligatoriska fält
Ange namn. '<' och '>' är inte tillåtna
Ange ett fullständig telefonnummer
Fältet innehåller otillåtna tecken. '<' och '>' är inte tillåtna
Fyll inte i detta fält
Åsa Bäckman Säljare