Slutsålt
Slutsålt

Radhusblicken

4 350 000–4 700 000 kr

14 charmiga radhus och kedjehus med egen trädgård i Gamla Uppsala. Nära naturen, staden och hela Uppsalas historia. Välkommen till din nya verklighet!

Bostadsfakta

Pris 4 350 000–4 700 000 kr
Rum 4 rum och kök
Area 119,5 kvm
Bostäder 14
Status Slutsålt

Visningar

Alla hus är nu sålda.

Kontakt

Kundtjänst dygnet runt

Radhus med äganderätt i Gamla Uppsala

Radhusblicken 1 är slutsåld men det finns fortfarande lediga hus kvar i etapp 2 och etapp 3!

Radhus och kedjehus till salu i Uppsala

I Gamla Uppsala möter modernt funkis. I vårt nya kvarter Radhusblicken i Fornby blandar vi radhus och kedjehus. De nyproducerade husen med äganderätt har egen carport och en familjevänlig atmosfär. Radhusen och kedjehusen på Greta Arvidssonsväg får en böljande placering som ger ett mjukt och välkomnande intryck.

Husen som är till salu har en modern arkitektur med touch av funkis. Fönstersättningen är avskalad med generöst ljusinsläpp. Fasaderna är klädda med både liggande och stående träpanel, för att skapa enhetlighet men också variation. Kulörerna går i gråa nyanser med accentfärger i grönt. För att ge området ännu mer karaktär och färg ger vi vissa hus en omvänd färgsättning – med fasader i grönt och detaljer i grått.

Familjevänlig nyproduktion

Att göra planlösningar som passar familjer kräver lite extra omtanke. I Radhusblicken i Uppsala har vi byggt in en rad barnvänliga lösningar som till exempel att ge hallen lite extra plats för en vagn. Vi har även gjort planlösningen flexibel. Både på entréplan och övervåningen finns möjlighet att göra ett extra sovrum – så att ni kan bo kvar även om familjen växer.

Standarden är hög. Det märker du redan när du kliver innanför ytterdörren på Greta Arvidssonsväg. Hallen har klinkers och skjutdörrsgarderob med spegelvägg. Köket är inrett med bekvämligheter som induktionshäll, ugn och mikro i högskåp samt fullutdragslådor med dämpning. Ännu snyggare blir det med rostfria vitvaror, helintegrerad diskmaskin och infällda spotlights i taket. Badrummen är helkaklade med komfortvärme i golvet, så du slipper frysa om fötterna efter morgonduschen. Det större badrummet på nedre plan har tvättmaskin och torktumlare.

Det ljusa vardagsrummet öppnar sig mot köket där du får plats med ett matbord alldeles vid fönstret. Förutom en uteplats på framsidan och en grönskande trädgård med altan på baksidan har du dessutom en balkong en trappa upp. Välj uteplats efter väder, vind och humör.

Välkommen ut i det gröna!

I Radhusblicken i Uppsala har alla radhus och kedjehus en egen generös trädgård med trädäckad altan, gräsmatta och fruktträd. För dig med gröna fingrar finns gott om plats till ett eget trädgårdsland.

Tomterna ramas in av lägre buskar mot grannarna, men öppnar sig mot de stora gemensamma gårdarna där barnen kan springa fritt. Kvarterets två gårdar är av lekfull och naturlig karaktär, med viss variation. På den ena finns gungor och en kulle med rutschkana. På den andra, en hinderbana med stubbar. Från gårdarna gör vi smitvägar ut mot naturen och vidare mot Linnéstigarna.

 • Planerad

  Februari 2019
 • Säljstart Förtur

  Juni 2019
 • Säljstart

   
 • Byggstart

   
 • Inflyttning

  2020

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Pris
Status

Allt du behöver på nära håll

Som boende i nya delen av Gamla Uppsala har du naturen inpå knuten med öppna fält och fina strövområden. Fornminnestäta Gamla Uppsala ligger en bit bort och bjuder på spännande historia och picknickvänliga kullar. Vill ni göra en utflykt med hela familjen rekommenderas Gränby 4H-gård några kilometer bort. Vad sägs om att ta hem ett paket färska ägg till pannkakssmeten?

På gångavstånd finns även förskolor, skolor och mataffär samt Heidenstams torg med restaurang, kiosk, frisörer, postombud och gym. Önskar du ännu större utbud ligger Uppsalas andra stadskärna Gränbystaden, på cykelavstånd. Här finns Gränby Centrum med butiker, restauranger och biograf. I Gränbystaden planeras även nya Uppsala Event Center, en av Europas modernaste arenor för sport och andra evenemang.

I vårt kvarter finns smidiga påfarter för bilpendlare men också bra kollektivtrafik och välbyggda cykelbanor, för dig som gärna trampar in till stan.