Brf Steget

Inflyttningen är igång i de nyproducerade lägenheterna med flexibel planlösning alldeles intill Tyresö Centrum. Välkommen till din nya verklighet!

 • Vårflodsgatan
 • 72 lägenheter

Brf Steget

Inflyttningen är igång i de nyproducerade lägenheterna med flexibel planlösning alldeles intill Tyresö Centrum. Välkommen till din nya verklighet!

 • Vårflodsgatan
 • 72 lägenheter
Stora visnings-dagen 2/2

Fakta

 • Rum 1-2 rum och kök
 • Pris 1 595 000-3 875 000 kr
 • Avgift 2 261-4 010 kr/mån

Visningar

Sön 26 jan kl 13:00 - 13:30

Visning av våra lediga lägenheter i Brf Steget. Visningslägenhet på Vårflodsgatan 21, Tyresö

Sön 2 feb kl 11:00 - 14:00

Välkommen på stora visningsdagen. Då öppnar vi dörrarna till din nya verklighet på Vårflodsgatan 21

Tor 13 feb kl 17:00 - 17:30

Visning av våra lediga lägenheter i Brf Steget. Visningslägenhet på Vårflodsgatan 21, Tyresö

Sön 23 feb kl 13:00 - 13:30

Visning av våra lediga lägenheter i Brf Steget. Visningslägenhet på Vårflodsgatan 21, Tyresö

Tor 5 mar kl 17:00 - 17:30

Visning av våra lediga lägenheter i Brf Steget. Visningslägenhet på Vårflodsgatan 21, Tyresö

Tor 19 mar kl 17:00 - 17:30

Visning av våra lediga lägenheter i Brf Steget. Visningslägenhet på Vårflodsgatan 21, Tyresö

Sön 29 mar kl 13:00 - 13:30

Visning av våra lediga lägenheter i Brf Steget. Visningslägenhet på Vårflodsgatan 21, Tyresö

+ Visa fler bilder (13 st)

Kontakt

Fastighetsmäklare
Jessica Wikström

Tryggt att köpa från Riksbyggen

När du köper en nyproducerad lägenhet av Riksbyggen gör du det till ett fast pris och slipper budgivning. Du får dessutom fem års garanti på din nya bostad.

Fördelar med nyproduktion

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

   
 • Säljstart

   
 • Byggstart

   
 • Inflyttning

  Maj 2019

Om bostadsprojektet

Nybyggda bostäder i Tyresö

Brf Steget i Norra Tyresö Centrum är ett hus med 72 flexibla nyproducerade bostäder. Med hjälp av valbara väggar kan du omvandla din etta till en tvåa. Eller din tvåa till en trea eller fyra. Här kan du flytta in direkt!

Välkommen på Stora visningsdagen

Vi bygger bostäder för alla. För förstagångsköpare och seniorer, nyförälskade och nyskilda. För naturnjutare, cityälskare, ensamstående och barnfamiljer. Välkommen på Stora visningsdagen söndagen den 2 februari kl. 11-14. Vi visar allt från inflyttningsklara lägenheter till bostäder i tidiga skeden.

Se alla våra visningar

Flexibla lägenheter

Tack vare lägenheternas möjlighet att förändras blir det en bostad där du både vill och kan bo länge. Strax intill finns Tyresö centrum med goda kommunikationer, butiker, caféer, restauranger, bio, simhall, golfbana och ishall. Nära bostäderna finns dessutom både skog och skärgård. 

Bostadsrättsföreningen Steget i Norra Tyresö Centrum är ett hus inom StegEtt. Det är vårt boendekoncept som framförallt vänder sig till ungdomar som ska flytta hemifrån och är på jakt efter sin första bostad i Tyresö. Men den här gången har vi tagit kommande nyproduktion ytterligare några steg vidare. Husets lägenheter har flexibla planlösningar som kan anpassas efter ditt liv, oavsett om du är ung eller gammal. Med hjälp av valbara väggar kan du omvandla din etta till en tvåa eller din tvåa till en trea – ja, till och med en fyra. Med andra ord är det här en bostad i centrala Tyresö som kan bli så rymligt eller yteffektivt som du vill ha den. Ett perfekt ungdomsboende i Tyresö!

Läs mer

Hög grundstandard i lägenheterna

Alla de nyproducerade bostadsrätterna har en hög grundstandard. Vad sägs till exempel om att köpa en bostad med integrerad diskmaskin och inbyggnadsugn med micro i köket samt helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare? Dessutom har alla bostäder egen balkong eller uteplats.

Bostäder i Tyresö med fjärilshotell 

Brf Steget är ett hållbart hus, där både människor och naturen får växa. Huset drivs av grön fjärrvärme samt har grönt tak för att bidra med ökad växtlighet. På de gemensamma takterrasserna planerar vi "fjärilshotell", det vill säga odlingslådor och pergolor där växter trivs och insekter pollinerar. På den gemensamma gården, en trappa upp från gatan, erbjuds en grön oas med odlingslådor och gröna områden.

Bostadsrätter nära Tyresö Centrum

De nyproducerade bostäderna ligger strax intill Tyresö Centrum med goda kommunikationer till Stockholm, butiker, caféer, restauranger, bio, simhall, golfbana och ishall. För att skapa ett levande och tryggt gatuliv planerar vi inglasade lokaler på bottenplan med plats för en gemensam cykelverkstad och kommersiella verksamheter. Med så nära avstånd är det enkelt att skippa bilen och istället välja cykeln. Till bostäderna erbjuder vi en gemensam cykelpool med lådcyklar och en cykelverkstad där du kan pumpa däcken. Behöver du tillgång till bil någon gång ibland rekommenderar vi husets gemensamma bilpool.

Följ byggnationen av de nya bostäderna i Norra Tyresö Centrum via webbkamera.

Viktiga hållbarhetsåtgärder för Brf Steget

Här kan du bo och leva hållbart. Huset är miljöcertifierat enligt Miljöbyggnad Silver vilket visar på höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial.

Bil- och cykelpool
Grön fjärrvärme
Laddstolpar
   
Riksbyggens hållbarhetsarbete

Se huset och välj bland bostäderna

Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Området

Tyresö – den mest attraktiva kommunen i Stockholmsregionen

Bostadsrättsföreningen Steget är belägen precis intill Tyresö centrum med butiker, restauranger och biograf samt i närhet till kommunikationer. Tyresö kommuns vision är att utvecklas till den mest attraktiva kommunen i Stockholmsregionen med 3 000 nya bostäder till år 2021. Våra planer är att bli en långsiktig aktör i området och vara med att omvandla Norra Tyresö Centrum till en attraktiv stadsdel, i och mellan husen.

Mer fakta

Golv: 3-stav mattlackad vitlaserad ek. Sockel: Målad, slät sockellist av trä, vit. Vägg: Målning vit. Tak: Målning vit. Stänkskydd Centro Carrara Hexagon, blank.
Vitvaror: Kyl/frys helintegrerad H=1780 mm, Siemens alternativt hel kyl och frys. Induktionshäll Siemens. Inbyggnadsugn med mikro Siemens rostfri. Spiskåpa Pandora LGG. Diskmaskin helintegrerad Siemens
Kökssnickerier: Köksluckor Vedum Maja varmgrå. Bänkskiva av laminat, Fino mörk. Övrigt: Fönsterbrädor av natursten.

Golv: 3-stav mattlackad vitlaserad ek. Sockel: Målad, slät sockellist av trä, vit.
Vägg: Målning vit. Tak: Målning  vit. Övrigt: Garderober, Vedum Maja vit slät dörr, hyllplan och klädstång. Placering enligt ritning. I vissa lägenheter vita skjutgarderober Mirro. Fönsterbrädor av natursten.

Golv: Klinkerplattor matt. Golvbrunn.
Vägg: Kakel, porslinsglasyr ljusgrå.
Tak: Målat tak.
Övrigt: Tvättställspaket, vit kommod med två lådor. Spegel med LED-belysning. Duschvägg rundad med klarglas, Niagara. Handdukshängare Vättern trekrok. Golvstående WC-stol.  Bänkskiva av laminat, Vedum Annika vit.  Kombimaskin Tvättmaskin/torktumlare Siemens vit.

Golv: Ca 1 kvm mörkgrå klinker vid entrédörr. 3-stav mattlackad vitlaserad ek. Sockel: Målad, slät sockellist av trä, vit. Vägg: Målning vit. Tak: Målning vit. Övrigt: Centralskåp för el och media, plats för router/trådlöst nätverk. Datakablar från centralskåp till uttag i rum enligt bofakta. Lägenheter på 42 kvm och  har Vedum Maja varmgrå garderob och övriga lägenheter har Vedum Maja vit garderob. Hatthylla Nostalgi i aluminium. Tidningshållare utanför tamburdörr. Entrédörr i skyddsklass 2, mekanisk ringklocka och tittöga.

Tak: Målad balkongundersida som tak. Övrigt: Räcke av pinnar i aluminium alternativt glasade balkongräcken med eventuell glasskärm, båda med aluminium profil enligt ritning. Elarmatur och eluttag på vägg.

TV/tele/data fördelas i lägenheten med en multimediacentral som fördelar till uttagen i varje rum. Bad, hall, förråd och kök har inget uttag. Det finns också trådlöst wifi.

Anmäl intresse till Brf Steget

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi

Hyreslokaler

Intresserad av kommersiella lokaler i Brf Steget? Vänligen kontakta KWPA som vi samarbetar med.

Kontakta KWPA
Upp