Säljstart Förtur februari
Säljstart Förtur februari

Brf Djurgårdsvyn

3 600 000–22 700 000 kr

31:a januari är sista dagen att gå med Riksbyggen Förtur, för att få Förtur till lägenheter i Brf Djurgårdsvyn. Glöm inte att även skicka in en intresseanmälan här på sidan. Med bara några kilometer från Stockholms kärna finns Brf Djurgårdsvyn, beläget intill skog och vatten. Här går du från puls till paus på några minuter. Missa inte säljstarten för Förtur i februari.

Bostadsfakta

Pris 3 600 000– 22 700 000 kr
Rum 2–6 rum och kök
Area 41,5–143,5 kvm
Avgift 2 640–7 098 kr/mån
Våningar 6–7
Lägenheter 49
Status Kommande
Välkommen till en ny klassiker

Brf Djurgårdsvyn

I Norra Djurgårdsstaden i Stockholm bygger vi ett miljöklassat hus med 49 bostadsrätter ritat av Thomas Sandell, en av Sveriges mest uppmärksammade arkitekter och formgivare. Arkitekten har satt sin prägel på lägenheterna och specialdesignat utvald inredning. Brf Djurgårdsvyn står klart under februari och då öppnar försäljningen av lägenheterna till Förtur. När Förturskön är hanterad går försäljningen vidare till intresseanmälda, som inte är medlemmar i Riksbyggen Förtur. Välkommen till din nya verklighet!

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Visningar

Bokade visningar sker först till de i intressekön som är med i Riksbyggen Förtur, med start under februari månad. Just nu har vi inga öppna visningar.

Kontakt

Ted Bauer
Reg. Fastighetsmäklare
Johan Derelöv
Reg. Fastighetsmäklare

Gör dig redo för säljstart av Brf Djurgårdsvyn

Från och med säljstarten till Förtur i februari så finns 49 inflyttningsklara bostadsrätter tillgängliga i Brf Djurgårdsvyn. Alla lägenheter har väl tilltagen balkong, terrass eller uteplats. Bo i en lummig stad i staden – ett hem för dig som vill känna Stockholms tempo men komma hem till naturens lugn.

Få förtur till din drömlägenhet

För att få förtur till den drömlägenhet du vill köpa i Brf Djurgårdsvyn är sista dagen för att gå med i Riksbyggen Förtur 31:a januari 2021. Du får välja lägenhet utifrån hur många förturspoäng du har. Förturspoäng baseras på hur länge du har varit medlem i Riksbyggen Förtur. De som har stått i kö längst har flest förturspoäng och får då välja lägenhet först. Om du inte har anmält dig till Förtur innan den 31:a januari får du tillgång till lägenheterna efter att samtliga som anmält sig till Förtur har gjort sina val av lägenheter. Din kötid är då beroende på när du gjorde din intresseanmälan för Brf Djurgårdsvyn. Glöm inte att även skicka in en intresseanmälan här på sidan.

Anmäl dig till Riksbyggen Förtur här

En ny klassiker i Norra Djurgårdsstaden

I Norra Djurgårdsstaden i Stockholm bygger Riksbyggens Brf Djurgårdsvyn. Huset är miljöklassat och ritat av Thomas Sandell som är en av Sveriges mest uppmärksammade arkitekter och formgivare. Lägenheterna har en omsorgsfullt utvald inredning som till stora delar är specialdesignad av Thomas för att gå hand i hand med husets omgivningar. Allt skapat med stort fokus på originaldetaljer och formspråk präglat av materialval där skandinavisk estetik i ask och alm är framträdande. Resultatet är ett hus som kommer att åldras med värdighet och bara blir vackrare med åren. Välkommen hem till en ny klassiker.

Signerat Thomas Sandell

Från husets kraftfulla siluett, transparenta uttryck och generösa utemiljöer till specialritad inredning och nordisk hantverksdesign. Stjärnarkitekten Thomas Sandells filosofi om tidlös kvalitet genomsyrar alla aspekter av Djurgårdsvyn. Resultatet är ett boende han gärna själv skulle välja.

När Thomas Sandell berättar om Djurgårdvyn använder han ofta arbetsgruppens projektnamn Glashuset, en beskrivning han tycker står sig.

– Ljuset och transparensen är påtaglig, och inte bara för att vi valt en fasad i glas. Det handlar lika mycket om generösa takhöjder, tilltagna ljusinsläpp och kanske främst i flödet mellan inne och ute. Här får alla en terrass, en balkong eller ett uterum. Vi har också skapat ett mellansteg i form av ett orangeri, vilket jag inte sett på samma sätt tidigare.

 

Även inredningen signeras Sandellsandberg. Detaljer som blandare, handtag,
dörrar och elementskydd bidrar till att skapa en unik miljö.

– Det är många fina detaljer. Och när en lägenhet säljs här om 40 år hoppas jag
att ett säljargument är att originalinredningen finns kvar.

Över matbordet hänger en specialdesignad lampa i vitt glas och till terrassen får
varje lägenhet en numrerad utomhusbänk i furu, ritad av Thomas Sandell och
tillverkad av finska snickeriet Nikari.

– Bänken är en kul och personlig detalj som jag tror kommer att uppskattas. Vi ville ge en unik present till de som flyttar in och kommer bara att tillverka 49 stycken.

Premiärvisning kvartal 1 2021 – välj och upplev din nya bostad

För att ge dig som är intresserad av att köpa en nyproducerad lägenhet i Djurgårdsvyn och vill ha den bästa upplevelsen av bostadsrätten har vi tagit beslutet att när vi presenterar den för dig, så vill vi göra det på riktigt. Vi bygger därför huset helt färdigt innan säljstart. Då får du uppleva Brf Djurgårdsvyn i verkligheten, i full skala, med alla vackra material och inredningsdetaljer på plats för dig att uppleva fullt ut med dina egna sinnen.

Djurgårdsvyn står klart kvartal 1 2021 och då öppnar försäljningen av lägenheterna. Vid premiärvisningen bjuds Riksbyggens Förtursmedlemmar in och får möjlighet att välja just sin drömlägenhet. Fördelningen av lägenheter till Förtursmedlemmar sker strikt via antal insamlade poäng. Om det finns osålda lägenheter kvar efter Förtursmedlemmarnas val, erbjuds de lägenheterna i första hand till de som anmält intresse till Djurgårdsvyn och i andra hand till allmänheten via öppna, annonserade visningar.

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Viktiga hållbarhetsåtgärder för Brf Djurgårdsvyn

Här kan du bo och leva hållbart. För oss på Riksbyggen är hållbarhet både stort och litet - huset är byggt enligt Miljöbyggnad Guld som visar på höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial vilket ger dig möjlighet att leva hållbart i vardagen.

 • Solceller
 • Bergvärme
 • Laddstolpar
Riksbyggens hållbarhetsarbete

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Viktiga hållbarhetsåtgärder för Brf Djurgårdsvyn

Här kan du bo och leva hållbart. För oss på Riksbyggen är hållbarhet både stort och litet - huset är byggt enligt Miljöbyggnad Guld som visar på höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial vilket ger dig möjlighet att leva hållbart i vardagen.

 • Solceller
 • Bergvärme
 • Laddstolpar
Riksbyggens hållbarhetsarbete

placeholder

 • Planerad

   
 • Byggstart

  2017
 • Säljstart Förtur

  Februari
 • Visningsbostad

  Februari
 • Säljstart

  Preliminärt Mars
 • Inflyttning

   

Se huset och välj bostad

 • Välj favoritbostad och anmäl intresse
 • Se huset från olika vinklar
 • Se specifika lägenhetsbilder
Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Stockholm ur ett nytt perspektiv

Norra Djurgårdsstaden är en ny pulserande stadsdel som växer fram längs med Stockholms innerstads nordöstra kustlinje, från Hjorthagen och vidare söderut längs Södra Värtahamnen, Frihamnen och Loudden. Här förenas den moderna storstadsmänniskans behov och förväntningar med nytänkande innovationer inom miljöteknik. Allt från bostäder och arbetsplatser till infrastruktur byggs med ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet i fokus. Ta en cykeltur och besök Norra Djurgårdsstadens alla hörn, eller en tur in till centrala Stockholm på bara tio minuter. När du kommer hem parkerar du i Brf Djurgårdsvyns rejält tilltagna cykelrum för cykelparkering.

Anmäl intresse till Brf Djurgårdsvyn

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.