Endast en lägenhet kvar!
Endast en lägenhet kvar!

Brf Djurgårdsvyn

3 600 000–22 700 000 kr

Nu är förturskön hanterad och försäljningen av den sista lägenheten går nu ut till intressekön. Sista dagen för att anmäla intresse är på söndag 2 maj. Lägenheten kommer gå ut i turordning efter när du har anmält intresse till Brf Djurgårdsvyn.

Bostadsfakta

Pris 3 600 000– 22 700 000 kr
Rum 2–6 rum och kök
Area 41,5–143,5 kvm
Avgift 2 640–7 098 kr/mån
Våningar 6–7
Lägenheter 49
Status Försäljning pågår

Brf Djurgårdsvyn

Följ med arkitekten Thomas Sandell när han besöker Brf Djurgårdsvyn för första gången sedan huset blev klart.

Visningar

Just nu har vi inga öppna visningar.

En ny klassiker

Brf Djurgårdsvyn

I Norra Djurgårdsstaden i Stockholm har vi byggt ett miljöklassat hus med 49 bostadsrätter ritat av Thomas Sandell, en av Sveriges mest uppmärksammade arkitekter och formgivare. Arkitekten har satt sin prägel på lägenheterna och specialdesignat utvald inredning. Välkommen till din nya verklighet!

Säljstart till intressekön av Brf Djurgårdsvyn

Nu är förturskön hanterad och det finns endast en lägenhet kvar till försäljning i Brf Djurgårdsvyn, en fyra på 113,5 kvm. Anmäl intresse senast på söndag den 2 maj för att få delta kön till lägenheten. I början av nästa vecka kommer vi att skicka ut ett nyhetsbrev med en valblankett där du behöver ange ditt intresse för lägenheten om du önskar köpa den. Vi kommer sedan att kontakta dig i turordning baserat på när du har skickat in din ursprungliga intresseanmälan till Brf Djurgårdsvyn.

Välkommen att läsa om Brf Djurgårdsvyn i vår säljbok

En ny klassiker i Norra Djurgårdsstaden

Brf Djurgårdsvyn är miljöklassat och ritat av Thomas Sandell som är en av Sveriges mest uppmärksammade arkitekter och formgivare. Lägenheterna har en omsorgsfullt utvald inredning som till stora delar är specialdesignad av Thomas för att gå hand i hand med husets omgivningar. Allt skapat med stort fokus på originaldetaljer och formspråk präglat av materialval där skandinavisk estetik i ask och alm är framträdande. Resultatet är ett hus som kommer att åldras med värdighet och bara blir vackrare med åren. Välkommen hem till en ny klassiker.

Signerat Thomas Sandell

Från husets kraftfulla siluett, transparenta uttryck och generösa utemiljöer till specialritad inredning och nordisk hantverksdesign. Stjärnarkitekten Thomas Sandells filosofi om tidlös kvalitet genomsyrar alla aspekter av Djurgårdsvyn. Resultatet är ett boende han gärna själv skulle välja.

När Thomas Sandell berättar om Djurgårdvyn använder han ofta arbetsgruppens projektnamn Glashuset, en beskrivning han tycker står sig.

– Ljuset och transparensen är påtaglig, och inte bara för att vi valt en fasad i glas. Det handlar lika mycket om generösa takhöjder, tilltagna ljusinsläpp och kanske främst i flödet mellan inne och ute. Här får alla en terrass, en balkong eller ett uterum. Vi har också skapat ett mellansteg i form av ett orangeri, vilket jag inte sett på samma sätt tidigare.

421260000151-vardagsrum.jpg

Även inredningen signeras Sandellsandberg. Detaljer som blandare, handtag, dörrar och elementskydd bidrar till att skapa en unik miljö.

– Det är många fina detaljer. Och när en lägenhet säljs här om 40 år hoppas jag att ett säljargument är att originalinredningen finns kvar.

Över matbordet hänger en specialdesignad lampa i vitt glas och till terrassen får varje lägenhet en numrerad utomhusbänk i furu, ritad av Thomas Sandell och tillverkad av finska snickeriet Nikari.

– Bänken är en kul och personlig detalj som jag tror kommer att uppskattas. Vi ville ge en unik present till de som flyttar in och kommer bara att tillverka 49 stycken.

Premiärvisning kvartal 1 2021 – välj och upplev din nya bostad

För att ge dig som är intresserad av att köpa en nyproducerad lägenhet i Djurgårdsvyn och vill ha den bästa upplevelsen av bostadsrätten har vi tagit beslutet att när vi presenterar den för dig, så vill vi göra det på riktigt. Vi bygger därför huset helt färdigt innan säljstart. Då får du uppleva Brf Djurgårdsvyn i verkligheten, i full skala, med alla vackra material och inredningsdetaljer på plats för dig att uppleva fullt ut med dina egna sinnen.

Djurgårdsvyn står klart kvartal 1 2021 och då öppnar försäljningen av lägenheterna. Vid premiärvisningen bjuds Riksbyggens Förtursmedlemmar in och får möjlighet att välja just sin drömlägenhet. Om det finns osålda lägenheter kvar efter Förtursmedlemmarnas val, erbjuds de lägenheterna i första hand till de som anmält intresse till Djurgårdsvyn och i andra hand till allmänheten via öppna, annonserade visningar.

Vinnare Guldhemmet - Årets bostadsutvecklare 2020

Riksbyggen vann för andra året på raken utmärkelsen ”Årets bostadsutvecklare” i tävlingen Guldhemmet som anordnas av Hemnet.

Arets bostadsutvecklare Hemnet.jpg

Läs juryns motivering

Sveriges nöjdaste bostadsrättskunder 2020

Riksbyggen har nöjdast kunder i branschen vid inflyttning, enligt den årliga mätningen nöjd kundindex, NKI.

vy-innergard-mot-sagverksgatan.jpeg

Läs om undersökningen här

Vinnare Guldhemmet - Årets bostadsutvecklare 2020

Riksbyggen vann för andra året på raken utmärkelsen ”Årets bostadsutvecklare” i tävlingen Guldhemmet som anordnas av Hemnet.

Arets bostadsutvecklare Hemnet.jpg

Läs juryns motivering

Sveriges nöjdaste bostadsrättskunder 2020

Riksbyggen har nöjdast kunder i branschen vid inflyttning, enligt den årliga mätningen nöjd kundindex, NKI.

vy-innergard-mot-sagverksgatan.jpeg

Läs om undersökningen här

Viktiga hållbarhetsåtgärder för Brf Djurgårdsvyn

Här kan du bo och leva hållbart. För oss på Riksbyggen är hållbarhet både stort och litet - huset är byggt enligt Miljöbyggnad Guld som visar på höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial vilket ger dig möjlighet att leva hållbart i vardagen.

  • Solceller
  • Bergvärme
  • Laddstolpar
  • Återvinningsrum

Riksbyggen är Sveriges Grönaste Varumärke inom kategorin Nyproduktion av bostäder.

Riksbyggens hållbarhetsarbete

Se huset och välj bostad

  • Välj favoritbostad och anmäl intresse
  • Se huset från olika vinklar
  • Se specifika lägenhetsbilder och 3D vyer
Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Stockholm ur ett nytt perspektiv

Norra Djurgårdsstaden är en ny pulserande stadsdel som växer fram längs med Stockholms innerstads nordöstra kustlinje, från Hjorthagen och vidare söderut längs Södra Värtahamnen, Frihamnen och Loudden. Här förenas den moderna storstadsmänniskans behov och förväntningar med nytänkande innovationer inom miljöteknik. Allt från bostäder och arbetsplatser till infrastruktur byggs med ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet i fokus. Ta en cykeltur och besök Norra Djurgårdsstadens alla hörn, eller en tur in till centrala Stockholm på bara tio minuter. När du kommer hem parkerar du i Brf Djurgårdsvyns rejält tilltagna cykelrum för cykelparkering.

Anmäl intresse till Brf Djurgårdsvyn

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.