Säljstart Förtur februari
Säljstart Förtur februari

Brf Djurgårdsvyn

3 600 000–22 700 000 kr

För att ha fått Förtur till lägenheterna i Brf Djurgårdsvyn, var sista dagen att gå med i Riksbyggen Förtur den 31:a januari. Beläget mellan stad och natur med närhet till både skog och vatten, bara några kilometer till Stockholms kärna, är läget för Brf Djurgårdsvyn perfekt för den som snabbt vill gå från puls till paus. Gå in på specifik lägenhetssida för att se bilder för just den lägenheten.

Bostadsfakta

Pris 3 600 000– 22 700 000 kr
Rum 2–6 rum och kök
Area 41,5–143,5 kvm
Avgift 2 640–7 098 kr/mån
Våningar 6–7
Lägenheter 49
Status Försäljning pågår

Titta in i visningslägenheten

Välkommen in i en av husets fantastiska fyror, lgh 151 - inredd och stylad av SandellSandberg. En lägenhet med stora ytor och ett fint ljus. Rymlig terrass på 149 kvm med plats för långt härligt matbord för många och stor soffgrupp. Här får hela livet ta plats!

Titta in i visningslägenheten

Brf Djurgårdsvyn

Följ med arkitekten Thomas Sandell när han besöker Brf Djurgårdsvyn för första gången sedan huset blev klart.

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Visningar

Bokade visningar sker först till de i intressekön som är med i Riksbyggen Förtur, med start under februari månad. Just nu har vi inga öppna visningar.

Kontakt

Ted Bauer
Reg. Fastighetsmäklare
Johan Derelöv
Reg. Fastighetsmäklare
En ny klassiker

Brf Djurgårdsvyn

I Norra Djurgårdsstaden i Stockholm har vi byggt ett miljöklassat hus med 49 bostadsrätter ritat av Thomas Sandell, en av Sveriges mest uppmärksammade arkitekter och formgivare. Arkitekten har satt sin prägel på lägenheterna och specialdesignat utvald inredning. Välkommen till din nya verklighet!

Gör dig redo för säljstart av Brf Djurgårdsvyn

Från och med säljstarten till Förtur i februari så finns 49 inflyttningsklara bostadsrätter tillgängliga i Brf Djurgårdsvyn. Alla lägenheter har väl tilltagen balkong, terrass eller uteplats. Bo i en lummig stad i staden – ett hem för dig som vill känna Stockholms tempo men komma hem till naturens lugn.

Välkommen att läsa om Brf Djurgårdsvyn i vår säljbok

Riksbyggen Förtur

För att ha fått förtur till den lägenhet du vill köpa i Brf Djurgårdsvyn var sista dagen för att gå med i Riksbyggen Förtur 31:a januari 2021.

De som är medlemmar i Riksbyggen Förtur får välja lägenhet utifrån hur många förturspoäng de har. Förturspoäng baseras på hur länge du har varit medlem i Riksbyggen Förtur. De som har varit medlemmar längst har flest förturspoäng och får då välja lägenhet först. Om du inte hade anmält dig till Förtur innan den 31:a januari får du tillgång till lägenheterna efter att samtliga som anmält sig till Förtur har gjort sina val av lägenheter. Din kötid är då beroende på när du gjorde din intresseanmälan för Brf Djurgårdsvyn.

En ny klassiker i Norra Djurgårdsstaden

Brf Djurgårdsvyn är miljöklassat och ritat av Thomas Sandell som är en av Sveriges mest uppmärksammade arkitekter och formgivare. Lägenheterna har en omsorgsfullt utvald inredning som till stora delar är specialdesignad av Thomas för att gå hand i hand med husets omgivningar. Allt skapat med stort fokus på originaldetaljer och formspråk präglat av materialval där skandinavisk estetik i ask och alm är framträdande. Resultatet är ett hus som kommer att åldras med värdighet och bara blir vackrare med åren. Välkommen hem till en ny klassiker.

Signerat Thomas Sandell

Från husets kraftfulla siluett, transparenta uttryck och generösa utemiljöer till specialritad inredning och nordisk hantverksdesign. Stjärnarkitekten Thomas Sandells filosofi om tidlös kvalitet genomsyrar alla aspekter av Djurgårdsvyn. Resultatet är ett boende han gärna själv skulle välja.

När Thomas Sandell berättar om Djurgårdvyn använder han ofta arbetsgruppens projektnamn Glashuset, en beskrivning han tycker står sig.

– Ljuset och transparensen är påtaglig, och inte bara för att vi valt en fasad i glas. Det handlar lika mycket om generösa takhöjder, tilltagna ljusinsläpp och kanske främst i flödet mellan inne och ute. Här får alla en terrass, en balkong eller ett uterum. Vi har också skapat ett mellansteg i form av ett orangeri, vilket jag inte sett på samma sätt tidigare.

421260000151-vardagsrum.jpg

Även inredningen signeras Sandellsandberg. Detaljer som blandare, handtag, dörrar och elementskydd bidrar till att skapa en unik miljö.

– Det är många fina detaljer. Och när en lägenhet säljs här om 40 år hoppas jag att ett säljargument är att originalinredningen finns kvar.

Över matbordet hänger en specialdesignad lampa i vitt glas och till terrassen får varje lägenhet en numrerad utomhusbänk i furu, ritad av Thomas Sandell och tillverkad av finska snickeriet Nikari.

– Bänken är en kul och personlig detalj som jag tror kommer att uppskattas. Vi ville ge en unik present till de som flyttar in och kommer bara att tillverka 49 stycken.

Premiärvisning kvartal 1 2021 – välj och upplev din nya bostad

För att ge dig som är intresserad av att köpa en nyproducerad lägenhet i Djurgårdsvyn och vill ha den bästa upplevelsen av bostadsrätten har vi tagit beslutet att när vi presenterar den för dig, så vill vi göra det på riktigt. Vi bygger därför huset helt färdigt innan säljstart. Då får du uppleva Brf Djurgårdsvyn i verkligheten, i full skala, med alla vackra material och inredningsdetaljer på plats för dig att uppleva fullt ut med dina egna sinnen.

Djurgårdsvyn står klart kvartal 1 2021 och då öppnar försäljningen av lägenheterna. Vid premiärvisningen bjuds Riksbyggens Förtursmedlemmar in och får möjlighet att välja just sin drömlägenhet. Om det finns osålda lägenheter kvar efter Förtursmedlemmarnas val, erbjuds de lägenheterna i första hand till de som anmält intresse till Djurgårdsvyn och i andra hand till allmänheten via öppna, annonserade visningar.

Viktiga hållbarhetsåtgärder för Brf Djurgårdsvyn

Här kan du bo och leva hållbart. För oss på Riksbyggen är hållbarhet både stort och litet - huset är byggt enligt Miljöbyggnad Guld som visar på höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial vilket ger dig möjlighet att leva hållbart i vardagen.

  • Solceller
  • Bergvärme
  • Laddstolpar
  • Återvinningsrum

Riksbyggen är Sveriges Grönaste Varumärke inom kategorin Nyproduktion av bostäder.

Riksbyggens hållbarhetsarbete

Se huset och välj bostad

  • Välj favoritbostad och anmäl intresse
  • Se huset från olika vinklar
  • Se specifika lägenhetsbilder och 3D vyer
Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Stockholm ur ett nytt perspektiv

Norra Djurgårdsstaden är en ny pulserande stadsdel som växer fram längs med Stockholms innerstads nordöstra kustlinje, från Hjorthagen och vidare söderut längs Södra Värtahamnen, Frihamnen och Loudden. Här förenas den moderna storstadsmänniskans behov och förväntningar med nytänkande innovationer inom miljöteknik. Allt från bostäder och arbetsplatser till infrastruktur byggs med ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet i fokus. Ta en cykeltur och besök Norra Djurgårdsstadens alla hörn, eller en tur in till centrala Stockholm på bara tio minuter. När du kommer hem parkerar du i Brf Djurgårdsvyns rejält tilltagna cykelrum för cykelparkering.

Anmäl intresse till Brf Djurgårdsvyn

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.