Planerat
Planerat

Brf Djurgårdsvyn

I Norra Djurgårdsstaden i Stockholm bygger vi ett miljöklassat hus med 49 bostadsrätter ritat av Thomas Sandell. Välkommen till din nya verklighet!

Bostadsfakta

Lägenheter 49
Status Planerat

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar.

Kontakt

Bostadsrätter i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm

Välkommen att köpa en nyproducerad bostadsrätt i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm. Här bygger vi en urban oas för dig som tycker om både stadens puls och naturens lugn. Beräknad säljstart under vintern.

En urban oas i Norra Djurgårdsstaden

I Norra Djurgårdsstaden i Stockholm bygger Riksbyggen Djurgårdsvyn, ett miljöklassat hus med 49 lägenheter ritat av Thomas Sandell, en av Sveriges mest uppmärksammade arkitekter och formgivare. Lägenheterna har en omsorgsfullt utvald inredning som till stora delar är specialdesignad av arkitekten. Allt verkställt med stort fokus på detaljer och ett formspråk präglat av medvetna materialval. Resultatet är ett hus som kommer att åldras med värdighet och bara blir vackrare med åren.

Signerat Thomas Sandell

Från husets kraftfulla siluett, transparenta uttryck och generösa utemiljöer till specialritad inredning och nordisk hantverksdesign. Stjärnarkitekten Thomas Sandells filosofi om tidlös kvalitet genomsyrar alla aspekter av Djurgårdsvyn. Resultatet är ett boende han gärna själv skulle välja.

När Thomas Sandell berättar om Djurgårdvyn använder han ofta arbetsgruppens projektnamn Glashuset, en beskrivning han tycker står sig.

– Ljuset och transparensen är påtaglig, och inte bara för att vi valt en fasad i glas. Det handlar lika mycket om generösa takhöjder, tilltagna ljusinsläpp och kanske främst i flödet mellan inne och ute. Här får alla en terrass, en balkong eller ett uterum. Vi har också skapat ett mellansteg i form av ett orangeri, vilket jag inte sett på samma sätt tidigare.

 

Även inredningen signeras Sandellsandberg. Detaljer som blandare, handtag,
dörrar och elementskydd bidrar till att skapa en unik miljö.

– Det är många fina detaljer. Och när en lägenhet säljs här om 40 år hoppas jag
att ett säljargument är att originalinredningen finns kvar.

Över matbordet hänger en specialdesignad lampa i vitt glas och till terrassen får
varje lägenhet en numrerad utomhusbänk i furu, ritad av Thomas Sandell och
tillverkad av finska snickeriet Nikari.

– Bänken är en kul och personlig detalj som jag tror kommer att uppskattas. Vi ville ge en unik present till de som flyttar in och kommer bara att tillverka 49 stycken.

Premiärvisning till vintern – välj och upplev din nya bostad

För att ge dig som är intresserad av att köpa en nyproducerad lägenhet i Djurgårdsvyn och vill ha den bästa upplevelsen av bostadsrätten har vi tagit beslutet att när vi presenterar den för dig, så vill vi göra det på riktigt. Vi bygger därför huset helt färdigt innan säljstart. Då får du uppleva Brf Djurgårdsvyn i verkligheten, i full skala, med alla vackra material och inredningsdetaljer på plats för dig att uppleva fullt ut med dina egna sinnen.

Djurgårdsvyn står klart till vintern och då öppnar försäljningen av lägenheterna. Vid premiärvisningen bjuds Riksbyggens Förtursmedlemmar in och får möjlighet att välja just sin drömlägenhet. Fördelningen av lägenheter till Förtursmedlemmar sker strikt via antal insamlade poäng. Om det finns osålda lägenheter kvar efter Förtursmedlemmarnas val, erbjuds de lägenheterna i första hand till de som anmält intresse till Djurgårdsvyn och i andra hand till allmänheten via öppna, annonserade visningar.

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Viktiga hållbarhetsåtgärder för Brf Djurgårdsvyn

Här kan du bo och leva hållbart. För oss på Riksbyggen är hållbarhet både stort och litet - huset är byggt enligt Miljöbyggnad Silver som visar på höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial vilket ger dig möjlighet att leva hållbart i vardagen.

 • Solceller
 • Bergvärme
 • Laddstolpar
Riksbyggens hållbarhetsarbete

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Viktiga hållbarhetsåtgärder för Brf Djurgårdsvyn

Här kan du bo och leva hållbart. För oss på Riksbyggen är hållbarhet både stort och litet - huset är byggt enligt Miljöbyggnad Silver som visar på höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial vilket ger dig möjlighet att leva hållbart i vardagen.

 • Solceller
 • Bergvärme
 • Laddstolpar
Riksbyggens hållbarhetsarbete

 • Planerad

   
 • Byggstart

  2017
 • Säljstart Förtur

  Vinter 2020/2021
 • Visningsbostad

   
 • Säljstart

   
 • Inflyttning

   

Se huset och välj bland bostäderna

Öppna bostadsväljaren

Stockholm ur ett nytt perspektiv

Norra Djurgårdsstaden är en ny pulserande stadsdel som växer fram längs med Stockholms innerstads nordöstra kustlinje, från Hjorthagen och vidare söderut längs Södra Värtahamnen, Frihamnen och Loudden. Här förenas den moderna storstadsmänniskans behov och förväntningar med nytänkande innovationer inom miljöteknik. Allt från bostäder och arbetsplatser till infrastruktur byggs med ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet i fokus. Ta en cykeltur och besök Norra Djurgårdsstadens alla hörn, eller en tur in till centrala Stockholm på bara tio minuter. När du kommer hem parkerar du i Brf Djurgårdsvyns rejält tilltagna cykelrum för cykelparkering.

Anmäl intresse till Brf Djurgårdsvyn

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.