Brf Djurgårdsvyn

I Norra Djurgårdsstaden i Stockholm bygger vi ett miljöklassat hus med 49 bostadsrätter ritat av Thomas Sandell. Välkommen till din nya verklighet!

 • Norra Djurgårdsstaden
 • 49 lägenheter

Brf Djurgårdsvyn

I Norra Djurgårdsstaden i Stockholm bygger vi ett miljöklassat hus med 49 bostadsrätter ritat av Thomas Sandell. Välkommen till din nya verklighet!

 • Norra Djurgårdsstaden
 • 49 lägenheter
Planerat

Kontakt

Säljare
Josefin Wannerheim

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha. Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur
+ Visa fler bilder (16 st)

 • Planerad

   
 • Byggstart

  2017
 • Visningsbostad

   
 • Säljstart Förtur

  2020
 • Säljstart

  2020
 • Inflyttning

   

Om projektet

Bostadsrätter i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm

Välkommen att köpa en nyproducerad bostadsrätt i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm. Här bygger vi en urban oas för dig som tycker om både stadens puls och naturens lugn. Beräknad säljstart under 2020.

En urban oas i Norra Djurgårdsstaden

I Norra Djurgårdsstaden i Stockholm bygger Riksbyggen Djurgårdsvyn, ett
miljöklassat hus med 49 lägenheter ritat av Thomas Sandell, en av Sveriges mest
uppmärksammade arkitekter och formgivare. Lägenheterna har en omsorgsfullt
utvald inredning som till stora delar är specialdesignad av arkitekten. Allt
verkställt med stort fokus på detaljer och ett formspråk präglat av medvetna
materialval. Resultatet är ett hus som kommer att åldras med värdighet och bara
blir vackrare med åren.

Se vår film om Djurgårdsvyn och intervjun med arkitekt Thomas Sandell.

Läs mer

Signerat Thomas Sandell

Från husets kraftfulla siluett, transparenta uttryck och generösa utemiljöer till specialritad inredning och nordisk hantverksdesign. Stjärnarkitekten Thomas Sandells filosofi om tidlös kvalitet genomsyrar alla aspekter av Djurgårdsvyn. Resultatet är ett boende han gärna själv skulle välja.

När Thomas Sandell berättar om Djurgårdvyn använder han ofta arbetsgruppens projektnamn Glashuset, en beskrivning han tycker står sig.

– Ljuset och transparensen är påtaglig, och inte bara för att vi valt en fasad i glas. Det handlar lika mycket om generösa takhöjder, tilltagna ljusinsläpp och kanske främst i flödet mellan inne och ute. Här får alla en terrass, en balkong eller ett uterum. Vi har också skapat ett mellansteg i form av ett orangeri, vilket jag inte sett på samma sätt tidigare.

 

Även inredningen signeras Sandellsandberg. Detaljer som blandare, handtag,
dörrar och elementskydd bidrar till att skapa en unik miljö.

– Det är många fina detaljer. Och när en lägenhet säljs här om 40 år hoppas jag
att ett säljargument är att originalinredningen finns kvar.

Över matbordet hänger en specialdesignad lampa i vitt glas och till terrassen får
varje lägenhet en numrerad utomhusbänk i furu, ritad av Thomas Sandell och
tillverkad av finska snickeriet Nikari.

– Bänken är en kul och personlig detalj som jag tror kommer att uppskattas. Vi ville ge en unik present till de som flyttar in och kommer bara att tillverka 49 stycken.

 

Premiärvisning 2020 – välj och upplev din nya bostad

För att ge dig som är intresserad av att köpa en nyproducerad lägenhet i Djurgårdsvyn och vill ha den bästa upplevelsen av bostadsrätten har vi tagit beslutet att när vi presenterar den för dig, så vill vi göra det på riktigt. Vi bygger därför huset helt färdigt innan säljstart. Då får du uppleva Brf Djurgårdsvyn i verkligheten, i full skala, med alla vackra material och inredningsdetaljer på plats för dig att uppleva fullt ut med dina egna sinnen.


Djurgårdsvyn står klart för inflyttning 2020 och då öppnar försäljningen av lägenheterna. Vid premiärvisningen bjuds Riksbyggens Förtursmedlemmar in och får möjlighet att välja just sin drömlägenhet. Fördelningen av lägenheter till Förtursmedlemmar sker strikt via antal insamlade poäng. Om det finns osålda lägenheter kvar efter Förtursmedlemmarnas val, erbjuds de lägenheterna i första hand till de som anmält intresse till Djurgårdsvyn och i andra hand till allmänheten via öppna, annonserade visningar.

 

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt. Du kan få framflyttad tillträdesdag, ersättning vid dubbel boendekostnad, frånträda köpet och mycket mer. Vi finns även med under en lång tid efter att bostäderna är inflyttade och stöttar föreningen.

Vår trygghetsfilosofi

Se huset och välj bland bostäderna

Öppna bostadsväljaren

Området

Stockholm ur ett nytt perspektiv

Norra Djurgårdsstaden är en ny pulserande stadsdel som växer fram längs med Stockholms innerstads nordöstra kustlinje, från Hjorthagen och vidare söderut längs Södra Värtahamnen, Frihamnen och Loudden. Här förenas den moderna storstadsmänniskans behov och förväntningar med nytänkande innovationer inom miljöteknik. Allt från bostäder och arbetsplatser till infrastruktur byggs med ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet i fokus.

Anmäl intresse till projektet Brf Djurgårdsvyn

Säkra din plats i kön och få inbjudan till informationsmöten, säljstart och löpande information om vad som händer. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Vill du anmäla intresse för en specifik lägenhet? Kontakta säljaren direkt.

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta
Upp