Kommande
Kommande

Bro Trädgårdsstad

Bro Trädgårdsstad är ett välplanerat boende med nyproducerade bostadsrätter som sätter välmående, gemenskap och livskvalité först av allt. Här levs ett liv i en större gemenskap där gemensamma utmaningar föder nya lösningar. Istället för att ta bort och skapa nytt maximeras det som redan finns. Både landskapsarkitekter och trädgårdsingenjörer är inblandade för att se hur vi kan göra det redan bra ännu bättre.

Bostadsfakta

Lägenheter 50
Status Kommande

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Första spadtaget

Se när bland andra Riksbyggens VD Johanna Frelin var med och tog det första spadtaget i Bro Trädgårdsstad.

Se filmen om första spadtaget

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Vårt Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Riksbyggens Trygghetslöfte

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Nyproducerade bostadsrätter i Bro

Vid Bro Station och endast en kort promenad längs det fina promenadstråket, planerar vi för vårt första kvarter om cirka 50 lägenheter och 22 radhus.

Hem för alla

Letar du efter din första egna lägenhet? Ska du bli sambo? Vill du sälja villan och flytta till något mer bekvämt? Har du små barn och önskar bo nära skolan, naturen och vattnet? Vem du än och vad du än letar efter kan du hitta ditt drömboende i Bro Trädgårdsstad.

I första kvarteret planerar vi  för allt från kvadratsmarta ettor till flexibla treor och fyror samt familjevänliga radhus. Alla med genomtänkta planlösningar och hög standard. Det kommer att finnas p-plats eller tillgång till bilpool.

Om bostäderna

De nyproducerade lägenheterna kommer att ha öppen planlösning och balkong eller uteplats. I alla lägenheter finns avskilda sovrum med plats för minst en 140 cm säng, även i de minsta lägenheterna. Tvättmaskin och torktumlare eller maskiner med kombinerad tvätt och torktumlare kommer att finnas i lägenheternas badrum. Till varje lägenhet finns dessutom ett förråd.

Radhusen kommer att ha en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och en rymlig hall med plats för barnvagn. På övervåningen kommer det att finnas två till tre sovrum och ett allrum. Det kommer att finnas gott om förvaring i garderober med skjutdörrar. Det finns dessutom ett uteförråd till varje radhus.

Gemensamhetslokal 

För fester, barnkalas och styrelsemöten planerar vi för en gemensamhetslokal. Får du besök av gäster som vill sova över har du tillgång till en uthyrningslägenhet.

Sveriges nöjdaste bostadsrättskunder

Riksbyggen har nöjdast kunder i branschen vid inflyttning, enligt den årliga mätningen nöjd kundindex, NKI.

vy-innergard-mot-sagverksgatan.jpeg

Läs om undersökningen här

Vinnare Guldhemmet - Årets bostadsutvecklare 2020

Riksbyggen vann för andra året på raken utmärkelsen ”Årets bostadsutvecklare” i tävlingen Guldhemmet som anordnas av Hemnet.

Arets bostadsutvecklare Hemnet.jpg

Läs juryns motivering

Sveriges nöjdaste bostadsrättskunder

Riksbyggen har nöjdast kunder i branschen vid inflyttning, enligt den årliga mätningen nöjd kundindex, NKI.

vy-innergard-mot-sagverksgatan.jpeg

Läs om undersökningen här

Vinnare Guldhemmet - Årets bostadsutvecklare 2020

Riksbyggen vann för andra året på raken utmärkelsen ”Årets bostadsutvecklare” i tävlingen Guldhemmet som anordnas av Hemnet.

Arets bostadsutvecklare Hemnet.jpg

Läs juryns motivering

placeholder

 • Planering pågår

  2021
 • Säljstart

  Vår 2022
 • Byggstart

   
 • Inflyttningsklart

   
 • Upplåtelse

   

Naturnära boende i Bro

Både förskola och skola ligger i området. Runt hörnet ligger Mälaren med många badplatser på sommaren och möjlighet att åka skridskor vintertid.

I Bro finns flera elljusspår av varierande längd som på vintern byter skepnad till plogade skidspår. Är du mer för stationär träning så finns ett utegym. I skogen finns också en väl planerad lekplats  där imaginära piratskepp kastar loss och barnen kan låta fantasin flöda fritt.

I närområdet finns fyra golfbanor med trevliga klubbrestauranger. I planen för Trädgårdsstaden ingår dessutom padelbanor. På kvarterskaféet med både bageri och kök erbjuds go-fika, sommarsallader och under vinterhalvåret värmande, hemmagjorda soppor.

Det finns egentligen ingen anledning att lämna Bro Trädgårdsstad, men skulle det ändå behövas så finns pendeln bokstavligt talat runt hörnet. På 31 minuter är du på Odenplan mitt i Stockholm och vill du ta bilen tar det bara tre minuter till.

Anmäl intresse till Bro Trädgårdsstad

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Information om bostadsköp

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Så här går köpet till