Planerat
Planerat

Brf Tranebergsängen

Nyproducerade lägenheter bara några minuter från Stockholms city. Välkommen till din nya verklighet!

Bostadsfakta

Lägenheter 50
Status Planerat

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Kontakt

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Bostadsrätter i Traneberg i Stockholm

Från ditt fönster ser du 08.57-tåget rulla in på perrongen. Du knyter skosnörena, stänger ytterdörren och hinner lagom till nästa avgång om två minuter. Några få stationer senare kliver du av tåget, mitt inne i city.

Att bo i Traneberg är att bo bara en bro från innerstaden. Här planerar vi att bygga ett hus med boendeformer som passar alla. Granne med huset ligger Tranebergsängen med planer på att växa fram till en grönskande oas för hela stadsdelen. Framtidens fotbollsmatcher, picknickar och kurragömmalekar kommer att äga rum just här, bara några meter utanför din port. En annan uppskattad granne är glittrande Mälaren med gott om plats för framtidens alla båtturer och kvällsdopp.

De kommunala exploateringsarbetena har senarelagts vilket påverkar tidpunkt för Riksbyggens säljstart. Säljstarten är nu planerad till 2020.

Brf Tranebergsängen – ett hem med röd tråd på gröna linjen.

Sedan 1940 har vi i varje bostadsprojekt lyft blicken och tänkt nytt, tänkt längre. Vi är till för att lösa behov och för att lösa behov krävs alltid nya idéer. Den tanken har gått som en röd tråd genom Riksbyggens historia och den löper vidare genom Brf Tranebergsängen – från golv till tak och rum till rum.

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

   
 • Säljstart

  2020
 • Byggstart

   
 • Visningsbostad

   
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

   

Bostäder nära staden och naturen

I Traneberg, cirka fyra kilometer väster om Stockholm city, finns allt du behöver på nära håll. Tunnelbanestationen Alvik ligger på bara någon minuts gångväg från Brf Tranebergsängen. Tre stationer bort ligger Fridhemsplan med ett stort utbud av restauranger, caféer och affärer. Från Alvik går även tvärbanan som trafikerar till Sundbyberg.

Alviks torg, områdets centrum, erbjuder ett bra utbud av service och butiker. Här hittar du bland annat livsmedelsaffärer, restauranger, klädbutiker och en välkänd tapet- och måleributik. I området finns även flera förskolor, grundskolor samt gymnasium.

Strax utanför din port ligger Tranebergsängen med parklek och stora grönytor. Här finns roliga aktiviteter för stora och små som till exempel skateboardramp, plaskdamm, grill och lekplats. Kommunen planerar att, inom en snar framtid, rusta upp Tranebergsängen för att skapa en ännu mer trivsam miljö för områdets alla boende. På andra sidan av huset planerar vi på Riksbyggen även för en mindre lekplats.  

Kring området Johannelund i Traneberg finns värdefulla natur- och rekreationsområden och vid Ulvsundasjön finns badmöjligheter och båtplatser. Området erbjuder även en vacker strandpromenad.

Anmäl intresse till Brf Tranebergsängen

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.