Brf Ljuspunkten

I Brf Ljuspunkten intill Väsby Centrum hittar du inflyttningsklara lägenheter. Välkommen till din nya verklighet!

 • Drabantgatan
 • 95 lägenheter

Brf Ljuspunkten

I Brf Ljuspunkten intill Väsby Centrum hittar du inflyttningsklara lägenheter. Välkommen till din nya verklighet!

 • Drabantgatan
 • 95 lägenheter
Stora visnings-helgen 31/8-1/9

Fakta

 • Rum 1-2 rum och kök
 • Pris 1 340 000-2 390 000 kr
 • Avgift 1 568-2 590 kr/mån

Visningar

Sön 25 aug kl 13:00 - 14:00

Välkommen till vår visningslägenhet på Dragonvägen 82 i Upplands Väsby (skyltat på plats)

Lör 31 aug kl 12:00 - 14:00

Välkommen på stora visningshelgen! Dragonvägen (skyltat på plats)

Sön 1 sep kl 12:00 - 14:00

Välkommen på stora visningshelgen! Dragonvägen (skyltat på plats)

+ Visa fler bilder (11 st)

Kontakt

Reg. Fastighetsmäklare
Maria Hägglund

Tryggt köp

När du köper en nyproducerad lägenhet av Riksbyggen gör du det till ett fast pris och slipper budgivning.

Fördelar med nyproduktion

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

  Maj 2017
 • Säljstart

  Maj 2017
 • Byggstart

  Höst 2017
 • Visningslägenhet

  November 2018
 • Inflyttning

  Vår 2019

Om projektet

Bostadsrätter i Upplands Väsby centrum

I centrala Upplands Väsby, med goda kommunikationer till Stockholm, hittar du Brf Ljuspunkten. Här kan du köpa en nyproducerad bostadsrätt med smarta planlösningar med bra ljusinsläpp.

Välkommen på Stora visningshelgen

Vi bygger bostäder för alla. För förstagångsköpare och seniorer, nyförälskade och nyskilda. För naturnjutare, cityälskare, ensamstående och barnfamiljer. Välkommen på Stora visningshelgen den 31/8-1/9 kl. 12-14. Vi visar allt från inflyttningsklara lägenheter till bostäder i tidiga skeden.

Se alla våra visningar

Nya bostadsrätter i Upplands Väsby

Ska du köpa ny lägenhet? Behöver du en studentlägenhet nära Stockholm, ska du bli sambo, flytta hemifrån eller vill du bara ha lite extra rum? Här erbjuder vi allt från kvadratsmarta ettor på 27 kvadrat för dig som söker din första lägenhet till rymliga tvåor på 64,5. De flesta lägenheterna har balkong eller uteplats. 
Många av lägenheterna har studiokänsla med genomgående planlösningar som släpper in mycket ljus. Innergården blir er egen gröna oas på sommaren, med grillplats och möblerad solterrass.

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi
Läs mer

Gemensam lounge i bostadsrättsföreningen

För dig som köper en lägenhet här finns en bokningsbar lounge med övernattningsdel. Loungen kan användas som ett gemensamt vardagsrum där du och dina grannar kan ses för att titta på TV, spela dataspel, plugga eller duka upp till fest. Den kan också bokas för övernattande gäster.

Lägenheter med genomtänkt ljusdesign

Att ljus får oss att må bra är knappast någon hemlighet. Det gör oss piggare, gladare, friskare. Det ger oss mer energi. Det hjälper oss att tänka positivt – och positiva människor växer. Så tänker vi när vi utvecklar ett ljust kvarter i stadsdelen Fyrklövern, Upplands Väsby. Vi kan förstås inte garantera att solen alltid lyser här. Men vad vi kan garantera är en ljusare tillvaro, tack vare att vi tar tillvara på dagsljuset och adderar ännu mer ljus. Det kan till exempel vara en genomtänkt ljusdesign, en entrévåning med stora glaspartier och en innergård som är upphöjd från gatan för ett ännu ljusare läge. Samtliga lägenheter har dagsljus från minst två väderstreck.

Låna låd- och elcyklar!

För att uppmuntra till färre bilresor och fler härliga cykelturer bygger vi "Cykelstället". Där kan du låna låd- och elcyklar. Det finns även en mindre cykelverkstad med tvättmöjlighet.

Pengar insatta på SL-kort och/eller Sunfleet-kort

Alla bostadsrättsköpare som tecknar upplåtelseavtal med Brf Ljuspunkten och tillträder bostadsrätten erbjuds en mobilitetskassa i form av pengar insatta på SL-kort och/eller Sunfleet-kort. För att ta del av erbjudandet behöver bostadsrättsköparna delta på ett möte där Riksbyggen informerar om projektets mobilitetstjänster. Erbjudandet gäller de som tecknar upplåtelseavtal via Riksbyggens säljorganisation och som är de första att flytta in i respektive lägenhet.

Bostadsrätter med grön oas!

Innergården är upphöjd från gatan för att skapa en egen grön oas och ett ännu ljusare läge. En trappa upp finns en grillplats, boulebana, odlingslådor och en möblerad solterrass. En trappa ner finns en större gräsyta för aktiviteter. I pergolan kan du och dina vänner duka upp för en riktig festmåltid. Pergolan blir ett rum under bar himmel och lövskuggan från klätterväxterna svalkar skönt på varma sommardagar.

Lägenheter med fin inredning

Grundstandarden är genomgående hög med rostfri kyl/frys, integrerad diskmaskin, i lägenheterna på två rum och kök, och inbyggnadsugn. Med andra ord behövs det inga tillval.

En bostad med osynlig inredning

Köksfläkten med push-funktion, garderoberna som ansluter till köksskåpen har samma färg som köksluckorna för att skapa harmoni och vara designade för att vara osynliga. Vissa praktiska inredningsdetaljer plats byggs också för att smälta in i rummet

Nyproduktion med stora fönster

För att släppa in ännu mer sol till dig har vi valt stora fönsterglas och helglasade balkongdörrar i lägenheterna. För att köket i lägenheten ska bli så ljust som möjligt har vi valt vita luckor och ljusare grå bänkskiva och stänkskydd.

Se huset och välj bland lägenheterna

Öppna lägenhetsväljaren

Bostäder

Lägenhet
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Området

Ljusa lägenheter i centrala Upplands Väsby

Brf Ljuspunkten ligger mitt i centrala Upplands Väsby. Här bor du granne med Väsby Centrum och dess stora utbud av butiker, restauranger och caféer. Ska du åka in till Stockholms Central tar det tio minuter att promenera till pendeltågsstationen och 30 minuter senare är du framme i city. Vill du träna finns ett aktivitetshus med sim- och idrottshall i närheten, men för säkerhets skull planerar vi även ett eget gym på bottenplan i huset.

 

Mer fakta

Kök/Matplats
Golv: lackad trestavs ekparkett, vitmålad sockel av trä
Vägg: vitmålad, stänkskydd i vit laminat,
Övrigt: vitvaror och skåpssnickerier med varmgrå luckor med mässingshandtag enligt bofaktablad (diskmaskin endast i lgh om 2 rok), varmgrå lucka för spiskåpa, inbyggt diskställ i väggskåp ovanför diskho i 1 rok. Möjlighet till källsortering i 3 kärl. Vit laminatbänkskiva med rak kant och infälld spishäll, rostfri diskho med ettgreppsblandare. Fönsterbänkar i grå kalksten. Lamp- och eluttag. Belysning och eluttag under väggskåp.

Wc/Dusch/Bad
Golv: grått klinker
Vägg: vitt blankt kakel
Utrustning: tvättmaskin, torktumlare alt kombimaskin enligt bofaktablad. Vit laminatbänkskiva, vitt väggskåp inklusive belysning och eluttag under skåp (belysning endast vid TM och TT. Ej vid KM). Golvstående WC, duschdraperiskena, duschblandare och duschset, handduksstång (ej med värme). Toalettpappershållare och 2 st 1-kroksbeslag levereras lösa för egen borrfri uppsättning. Vit kommod inklusive tvättställ och ettgreppsblandare. Spegel med belysning. Komfortgolvvärme inklusive termostat. Takarmatur. Eluttag vid spegel.

Golv: lad trestavs ekparkett, vitmålad träsockel
Vägg: vitmålad. Ett väggparti är förstärkt för upphängning av t ex tv (gäller 2 rok).
Övrigt: fönsterbänkar i grå kalksten, gardinskenefästen, garderober enligt bofaktablad. Lamp, media- och eluttag.

Golv: lackad trestavs ekparkett, vitmålad träsockel
Vägg: vitmålad
Övrigt: säkerhetsdörr med tittöga och mekanisk ringklocka, tidningshållare utanför tamburdörr, fönsterbänkar i grå kalksten, gardinskenefästen, kapphylla och garderober enligt bofaktablad. 

Föreningen är ansluten till Telia Öppen fiber och har fiberanslutning hela vägen in till lägenhetens mediacentral. I lägenheten finns en kombinerad el och mediacentral där mediadelen utgörs av eluttag för aktiv mediautrustning, plats för aktiv utrustning samt av en kopplingspanel för vidarföring av signal ut till lägenhetens mediauttag (vanliga datauttag RJ-45). En TV box med ett enklare kanalutbud (Must Carry dvs SVT 1 och SVT2 mfl ) ingår i föreningens kollektiva abonnemang. Resterande abonnemang avseende tv, internet samt telefoni tecknas av respektive lägenhetsinnehavare.

Golv: Betong
Vägg: Puts
Övrigt: Räcke av glas vid gavellägenheter samt norrfasad. Smidesräcke i övriga lägenheter förutom för de lgh om 28 kvm där det både är smides och glasräcke. Strömställare och eluttag. Armaturer på vägg för gavellägenheter mot Dragonvägen.

24 platser inklusive två handikapplatser. På gårdsgatan finns två bilplatser reserverade för bilpoolsbilar. Gästparkering på allmänna p-platser i området. Garaget nås inom fastigheten via loftgång och gård för södra delen av huset. För norra delen nås garaget via hiss. P-platser hyrs ut via separat kö och följer inte med bostadsrätten.

Anmäl intresse till projektet Brf Ljuspunkten

Du kan enbart anmäla intresse för hela projektet och inte specifika lägenheter, det görs i kontakt med säljare

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält
Ange adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange postort
Ange personnummer
Reg. Fastighetsmäklare
Maria Hägglund

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta
Upp