Brf Framsidan

Från och med december 2019 kan du flytta in i en nyproducerad bostad, centralt i Haninge ett stenkast från goda kommunikationer och härlig natur. Välkommen till din nya verklighet!

 • Haninge
 • 122 lägenheter

Brf Framsidan

Från och med december 2019 kan du flytta in i en nyproducerad bostad, centralt i Haninge ett stenkast från goda kommunikationer och härlig natur. Välkommen till din nya verklighet!

 • Haninge
 • 122 lägenheter
Försäljning pågår

Fakta

 • Rum 1-2 rum och kök
 • Pris 1 665 000-2 990 000 kr
 • Avgift 1 725-2 918 kr/mån

Visningar

Tor 24 okt kl 17:00 - 17:30

Välkommen på visning för Brf Framsidan. Nu lägre priser! Nynäsvägen 84, 16, tr, Haninge

Tor 31 okt kl 17:00 - 17:30

Visning av Brf Framsidan från vår visningslägenhet i grannföreningen. Nynäsvägen 84, 16, Haninge

Sön 10 nov kl 15:00 - 15:30

Visning av Brf Framsidan från vår visningslägenhet i grannföreningen. Nynäsvägen 84, 16, Haninge

Tor 21 nov kl 17:00 - 17:30

Visning av Brf Framsidan från vår visningslägenhet i grannföreningen. Nynäsvägen 84, 16, Haninge

Sön 1 dec kl 15:00 - 15:30

Visning av Brf Framsidan från vår visningslägenhet i grannföreningen. Nynäsvägen 84, 16, Haninge

+ Visa fler bilder (18 st)

Kontakt

Reg. Fastighetsmäklare
Janne Viinikka

Tryggt att köpa från Riksbyggen

När du köper en nyproducerad lägenhet av Riksbyggen gör du det till ett fast pris och slipper budgivning. Du får dessutom fem års garanti på din nya bostad.

Fördelar med nyproduktion

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

  April 2016
 • Säljstart

  Maj 2016
 • Byggstart

  Höst 2017
 • Inflyttning

  December 2019

Om projektet

Din framtida bostad i Haninge

Brf Framsidan i Haninge i Stockholm är två hus med lägenheter på ett och två rum beläget i Handen. Här kan du köpa en ny fin bostad centralt i Haninge, strax utanför Stockholm, med närhet till det mesta. Beräknad inflyttning december 2019.

Små lägenheter som känns oväntat stora

Brf Framsidan är två hus med nya bostadsrätter i Haninge inom StegEtt, vårt boendekoncept som framförallt erbjuder mindre lägenheter till unga människor på jakt efter sin första bostad. Men i Brf Framsidan ser vi på små lägenheter från en ny synvinkel: litet behöver inte alltid vara litet. I husen finns ettor och tvåor som alla har imponerande hög grundstandard, genomgående planlösningar och egen balkong eller uteplats. Många av lägenheterna i Handen är dessutom ovanligt stora för att vara små. Vad sägs till exempel om en etta på 37 kvadrat där du utan problem kan bre ut dig eller en tvåa på 52 kvadrat med plats för både spjälsäng och hemmakontor? Med andra ord erbjuder vi lägenheter att växa i.

Imponerande hög grundstandard i lägenheterna

Här kan du som söker en nyproducerad bostad i Stockholm köpa en lägenhet som imponerar med sin höga grundstandard. Köken har rostfria vitvaror och de helkaklade badrummen har kombimaskin. Dessutom har du egen balkong eller uteplats. Planlösningarna är genomgående, vilket släpper in mycket ljus och ger dig en "tyst" sida med sovrum mot innergården. För att få ettorna att kännas ännu större planerar vi sovalkover. Många av lägenheterna har även ett eget förråd så att du kan ha blomkrukor, solstolar och julgranskulor nära till hands. I vissa av förråden finns ett fönster vilket gör det möjligt att inreda rummet som ett mindre kontor, om du vill.

Hållbara lägenheter att trivas i

Vårt mål är att du ska få ett tryggt hem att trivas i och kunna bo i länge. Därför arbetar vi för att våra byggnader och gårdar ska hålla hög kvalitet, både inomhus och utomhus. Brf Framsidan drivs av grön fjärrvärme samt har grönt tak för att bidra till en ökad växtlighet i området. Som medlem i bostadsrättsföreningen har du tillgång till både bilpool och cykelpool samt att du får tillgång till rabatterade hyrbilar. I föreningen ingår även två gemensamhetslokaler och två övernattningslägenheter.

Läs mer

Haningeterrassen – nya synvinklar på ditt hem och din stad

Vill du flytta till en bostadsrätt i Haninge och hellre tänka nytt än att flyta med strömmen när du köper bostad? Hellre bygga högt än att ligga lågt. Hellre sticka ut än att låta bli. Så tänker vi när vi omvandlar Handenterminalen till nya, kaxiga Haningeterrassen. Här i Handen ser vi på livet och staden från nya synvinklar. Området växer fram från en asfalterad bussterminal till en levande stadsdel med 600 nya bostäder, butiker, caféer, restauranger, en stor mataffär och ett specialistsjukhus med vårdcentral. En trappa ned byggs en ny, modern bussterminal. Här bor du nära pendeltågsstationen som ligger bara en gångbro bort.

Se huset och välj bland bostäderna

Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Anmäl intresse till projektet Brf Framsidan

Säkra din plats i kön och få inbjudan till informationsmöten, säljstart och löpande information om vad som händer. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Vill du anmäla intresse för en specifik lägenhet? Kontakta säljaren direkt.

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta
Upp