Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök

Brf Framsidan

Från och med december 2019 kan du flytta in i en nyproducerad bostad, centralt i Haninge ett stenkast från goda kommunikationer och härlig natur. Välkommen till din nya verklighet!

 • Haninge
 • 122 lägenheter

Brf Framsidan

Från och med december 2019 kan du flytta in i en nyproducerad bostad, centralt i Haninge ett stenkast från goda kommunikationer och härlig natur. Välkommen till din nya verklighet!

 • Haninge
 • 122 lägenheter
Försäljning pågår

Fakta

 • Rum 1-2 rum och kök
 • Pris 1 665 000-3 970 000 kr
 • Avgift 1 826-3 120 kr/mån

Visningar

Sön 28 apr kl 15:00 - 15:30

Visning av Brf Framsidan och den sista 2:an i Brf Blicken. Nynäsvägen 84, 16 tr, Haninge

Sön 12 maj kl 15:00 - 15:30

Visning av Brf Framsidan och den sista 2:an i Brf Blicken, Nynäsvägen 84, 16 tr, Haninge

Tor 23 maj kl 18:00 - 18:30

Visning av Brf Framsidan och den sista 2:an i Brf Blicken, Nynäsvägen 84, 16 tr, Haninge

Sön 9 jun kl 15:00 - 15:30

Visning av Brf Framsidan och den sista 2:an i Brf Blicken, Nynäsvägen 84, 16 tr, Haninge

+ Visa fler bilder (18 st)

Kontakt

Reg. Fastighetsmäklare
Janne Viinikka

Försäljningen är igång!

Det finns fortfarande lägenheter kvar. Längre ner på sidan kan du se vilka lägenheter som är lediga. Kontakta vår säljare så får du veta mer.

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

  April 2016
 • Säljstart

  Maj 2016
 • Byggstart

  Höst 2017
 • Inflyttning

  December 2019

Om projektet

Bostadsrätter i Haninge

Brf Framsidan i Stockholm Haninge är två hus med bara ettor och tvåor som ligger i Handen. Här kan du köpa en ny fin bostad centralt i Haninge, strax utanför Stockholm, med närhet till det mesta.

Små lägenheter som känns oväntat stora

Brf Framsidan är två hus med nya bostadsrätter i Haninge inom StegEtt, vårt boendekoncept som framförallt erbjuder mindre lägenheter till unga människor på jakt efter sin första bostad. Men i Brf Framsidan ser vi på små lägenheter från en ny synvinkel: litet behöver inte alltid vara litet. I husen finns ettor och tvåor som alla har imponerande hög grundstandard, genomgående planlösningar och egen balkong eller uteplats. Många av lägenheterna är dessutom ovanligt stora för att vara små. Vad sägs till exempel om en etta på 37 kvadrat där du utan problem kan bre ut dig eller en tvåa på 52 kvadrat med plats för både spjälsäng och hemmakontor? Med andra ord erbjuder vi hem att växa i.

Imponerande hög grundstandard i lägenheterna

Här kan du som söker nyproduktion i Stockholm köpa en lägenhet som imponerar med sin höga grundstandard. Köken har rostfria vitvaror och de helkaklade badrummen har kombimaskin. Dessutom har du egen balkong eller uteplats. Planlösningarna är genomgående, vilket släpper in mycket ljus och ger dig en "tyst" sida med sovrum mot innergården. För att få ettorna att kännas ännu större planerar vi sovalkover. Många av lägenheterna har även ett eget förråd så att du kan ha blomkrukor, solstolar och julgranskulor nära till hands. I vissa av förråden finns ett fönster vilket gör det möjligt att inreda rummet som ett mindre kontor, om du vill.

Läs mer

Riksbyggen satsar på cykelpool i Haninge

Det här är en bostad i Haninge där du precis utanför dörren har butiker, caféer, restauranger och strålande kommunikationer. Dessutom finns friluftsområdet Rudan med både skog och skärgård på nära håll.

Riksbyggens driver tillsammans med Haninge kommun pilotprojektet "Innovativ parkering" som går ut på att underlätta för människor att bo och leva utan egen bil och samtidig bidra till en mer hållbara boendemiljö.

Riksbyggen och Haninge bibliotek har en cykelpool på Poseidons torg i Haninge. Alla som vill kan gratis låna en cykel via sitt bibliotekskort, fem vuxencyklar, två barncyklar och lådcykel finns till förfogande. Man lånar en cykel genom att komma in på biblioteket i Handen, som ligger i Haninge kulturhus, och registrera lånet med lånekortet. Det går snabbt att registrera ett nytt lånekort om man inte har något sedan tidigare.

Haningeterrassen – nya synvinklar på ditt hem och din stad.

Vill du flytta till en bostadsrätt i Haninge och hellre tänka nytt än att flyta med strömmen när du köper bostad? Hellre bygga högt än att ligga lågt. Hellre sticka ut än att låta bli. Så tänker vi när vi omvandlar Handenterminalen till nya, kaxiga Haningeterrassen. Här ser vi på livet och staden från nya synvinklar. Området växer fram från en asfalterad bussterminal till en levande stadsdel med 600 nya bostäder, butiker, caféer, restauranger, en stor mataffär och ett specialistsjukhus med vårdcentral. En trappa ned byggs en ny, modern bussterminal. Här bor du nära pendeltågsstationen ligger bara en gångbro bort.

Se huset och välj bland lägenheterna

Öppna lägenhetsväljaren

Bostäder

Lägenhet
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Anmäl intresse till projektet Brf Framsidan

Du kan enbart anmäla intresse för hela projektet och inte specifika lägenheter, det görs i kontakt med säljare

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält
Ange adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange postort
Ange personnummer
Reg. Fastighetsmäklare
Janne Viinikka

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i en bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta

Intresserad?

Fyll i dina uppgifter i formuläret ovan, så får du fortlöpande information av vår säljare. Det är inte bindande på något sätt och självklart kostnadsfritt.

Upp