Boka privat visning
Boka privat visning

Brf Branddammen

995 000–4 100 000 kr

Brf Branddammen, ett 14 våningar högt hus med strålande läge mittemellan Högdalens och Bandhagens T-banestationer. Preliminär inflyttning årsskiftet 2021/2022.

Bostadsfakta

Pris 995 000– 4 100 000 kr
Rum 1–4 rum och kök
Area 29–89 kvm
Avgift 2 477–5 408 kr/mån
Våningar 14
Lägenheter 70
Status Försäljning pågår

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Visningar

Söndag 31 januari 13:30-14:00

Visning av Brf Branddammen, Sjösavägen 10. Föranmälan krävs. Välkommen att kontakta vår mäkla Amanda

Tisdag 9 februari 17:00-17:45

Visning av Brf Branddammen, Sjösavägen 10. Föranmälan krävs. Välkommen att kontakta vår mäkla Amanda

Kontakt

Amanda Merio
Reg. Fastighetsmäklare

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Bostadsrätter i Bandhagen

I Brf Branddammen i Bandhagen hittar du bostadsrätter om ett till fyra rum och kök med egen balkong eller uteplats i ett riktigt bra läge. Njut av den milsvida utsikten från fjortonde våningen eller hitta din favoritplats närmare marken. Välkommen till din nya verklighet!

Närheten till både centrala Stockholm, naturen och mycket goda kommunikationer samtidigt som du har allt du behöver strax utanför dörren. Tänk dig butiker, restauranger, mataffärer, tunnelbanestationen och gym endast en kort promenad bort. Bostadsrättsföreningen kommer även att ha en lummig gård med naturlekplats, soldäck och grill.

Bostadsrätter för alla åldrar

I det nyproducerade huset kommer det att finnas allt från yteffektiva smålägenheter med kvadratsmarta lösningar och bra förvaring till rymliga bostäder med dubbla balkonger och generösa sovrum.

Milsvid utsikt från din lägenhet

Alla lägenheter kommer att ha minst en balkong eller uteplats. Köper du en lägenhet högre upp i huset har du en extra stor balkong med imponerande utsikt över Stockholm. Blicka bort mot Globen, Hammarbybacken och stadens alla kyrktorn.

Allt om Brf Branddammen

Dokument och faktablad

Allt om Brf Branddammen

Dokument och faktablad

Bygget är i full gång—titta in i några lägenheter!

 

Viktiga hållbarhetsåtgärder för Brf Branddammen

Här kan du bo och leva hållbart. För oss på Riksbyggen är hållbarhet både stort och litet - huset är byggt enligt Miljöbyggnad Silver som visar på höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial vilket ger dig möjlighet att leva hållbart i vardagen.

 • Bergvärme
 • Cykel- och bilpool med laddstolpar
 • Energisnålt hus
Riksbyggens hållbarhetsarbete

placeholder

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

   
 • Säljstart

   
 • Byggstart

   
 • Visningsbostad

   
 • Inflyttning

  Prel. 2021/2022

Se huset och välj bostad

 • Välj favoritbostad och anmäl intresse
 • Se huset från olika vinklar
Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Lägenheter med bekvämt läge, nära stad och natur

Högdalen är en levande stadsdel i växande söderort med närhet till både stadsliv och grönska. På gångavstånd från Brf Branddammen ligger Högdalen centrum med ett 50-tal butiker samt flera caféer och restauranger. Här ligger även tunnelbanan som tar dig till Stockholms central på endast 20 minuter. På cykelavstånd finns både Fagersjöskogen, Majroskogen och Magelungens badplatser.

 

Anmäl intresse till Brf Branddammen

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.