Brf Branddammen

Vi planerar för ett 15-våningars hus i Bandhagen med framförallt tvåor och treor men också ettor och fyror. Här bor du bekvämt nära Högdalen centrum och tunnelbanestation. Välkommen till din nya verklighet!

 • Högdalen
 • 70 lägenheter

Brf Branddammen

Vi planerar för ett 15-våningars hus i Bandhagen med framförallt tvåor och treor men också ettor och fyror. Här bor du bekvämt nära Högdalen centrum och tunnelbanestation. Välkommen till din nya verklighet!

 • Högdalen
 • 70 lägenheter
Planerat

Kontakt

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha. Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur
+ Visa fler bilder (5 st)

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

   
 • Säljstart

   
 • Byggstart

   
 • Visningslägenhet

   
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

   

Om projektet

Bostadsrätter i Bandhagen

Brf Branddammen är ett 15-våningshus som kommer att bestå av nyproducerade bostadsrätter nära centrum i Högdalen i Stockholm. Här kommer det att finnas lägenheter i form av både tvåor och treor men också ettor och fyror. Något för alla!

Nyproducerade bostadsrätter med allt på nära håll

Snart kan du köpa en nyproducerad lägenhet nära Stockholm på en gata där allt du behöver finns strax utanför dörren. Tänk dig butiker, restauranger, mataffärer, tunnelbanestationen och gym endast en kort promenad bort. Bostadsrätterna kommer att ha en lummig gård med naturlekplats, soldäck och grill direkt utanför din port. Innanför tröskeln hittar du också allt du kan behöva – ett välplanerat kök med gott om förvaring, ett badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en egen balkong eller uteplats.

Flexibla bostadsrätter för alla åldrar

I det nyproducerade huset kommer det att finnas allt från yteffektiva smålägenheter med kvadratsmarta lösningar och bra förvaring till rymliga bostäder med dubbla balkonger, generösa sovrum och extra WC. Många av planlösningarna har en flexibilitet som gör att du kan omvandla en trea till en tvåa eller en fyra till en trea. Ta bort en vägg när ett av barnen flyttar hemifrån eller sätt dit en vägg om du vill starta hemmakontor. 

Milsvid utsikt från din lägenhet

Alla lägenheter kommer att ha minst en balkong eller uteplats. Köper du en lägenhet högt upp i huset har du en extra stor balkong med imponerande utsikt över Stockholm. Blicka bort mot Globen, Hammarbybacken och stadens alla kyrktorn.

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi
Läs mer

 

 

Området

Lägenheter med bekvämt läge, nära stad och natur

Högdalen är en levande stadsdel i växande söderort med närhet till både stadsliv och grönska. På gångavstånd från Brf Branddammen ligger Högdalen centrum med ett 50-tal butiker samt flera caféer och restauranger. Här ligger även tunnelbanan som tar dig till Stockholms central på endast 20 minuter. På cykelavstånd finns både Fagersjöskogen, Majroskogen och Magelungens badplatser.

 

Anmäl intresse till projektet Brf Branddammen

Du kan enbart anmäla intresse för hela projektet och inte specifika lägenheter, det görs i kontakt med säljare

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält
Ange adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange postort
Ange personnummer

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta
Upp