Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök

Brf Branddammen

Ett 15-våningars hus nära Högdalen centrum och tunnelbanestationen men även nära skogar och badplatser. Välkommen till din nya verklighet!

 • Högdalen
 • 70 lägenheter

Brf Branddammen

Ett 15-våningars hus nära Högdalen centrum och tunnelbanestationen men även nära skogar och badplatser. Välkommen till din nya verklighet!

 • Högdalen
 • 70 lägenheter
Planerat

Kontakt

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha. Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur
+ Visa fler bilder (5 st)

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

   
 • Säljstart

   
 • Byggstart

   
 • Visningslägenhet

   
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

   

Om projektet

Bostadsrätter i Bandhagen

Brf Branddammen är ett 15-våningshus med framförallt tvåor och treor men också ettor och fyror. Här bor du bekvämt nära Högdalen centrum och tunnelbanestationen men även nära skogar och badplatser.

Ny bostadsrätt med allt på nära håll

När allt du behöver finns strax intill är livet lätt att leva. Tänk dig tunnelbanestationen, butiker, mataffärer, restauranger och gym en kort promenad bort, på din gata. Tänk dig en lummig gård med naturlekplats, soldäck och grill direkt utanför din port. Tänk dig allt du behöver innanför tröskeln – ett välplanerat kök med gott om förvaring, ett badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en egen balkong eller uteplats.

Flexibla bostadsrätter för alla åldrar

I huset finns allt från yteffektiva smålägenheter med kvadratsmarta lösningar och bra förvaring till rymliga bostäder med dubbla balkonger, generösa sovrum och extra WC. Många av planlösningarna har en flexibilitet som gör att du kan omvandla en trea till en tvåa eller en fyra till en trea. Ta bort en vägg när ett av barnen flyttar hemifrån eller sätt dit en vägg om du vill starta hemmakontor. 

Milsvid utsikt från din lägenhet

Alla lägenheter har minst en balkong eller uteplats. Bor du högt upp i huset har du en extra stor balkong med imponerande utsikt över Stockholm. Blicka bort mot Globen, Hammarbybacken och stadens alla kyrktorn.

Läs mer

 

 

Området

Lägenheter med bekvämt läge, nära stad och natur

Bandhagen är en levande stadsdel i växande söderort med närhet till både stadsliv och grönska. På gångavstånd från Brf Branddammen ligger Högdalen centrum med ett 50-tal butiker samt flera caféer och restauranger. Här ligger även tunnelbanan som tar dig till Stockholms central på endast 20 minuter. På cykelavstånd finns både Fagersjöskogen, Majroskogen och Magelungens badplatser.

 

Karta

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Anmäl intresse till projektet Brf Branddammen

Du kan enbart anmäla intresse för hela projektet och inte specifika lägenheter, det görs i kontakt med säljare

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält
Ange adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange postort
Ange personnummer

Att bo i bostadsrätt

Vad har du för rättigheter och skyldigheter som medlem i en bostadsrättsförening?

Se filmen

Trygghetsfilosofin

Om något oförutsett händer ger vi dig skydd mot dubbla boendekostnader, framflyttad tillträdesdag och avbokningsskydd.

Vår trygghetsfilosofi

Intresserad?

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan, så får du fortlöpande information om projektet av vår säljare. Det är inte bindande på något sätt och självklart kostnadsfritt.

Upp