Kommande
Kommande

Brf Glasbjörken

I Kirunas nya centrum planerar vi för cirka 65 nyproducerade bostadsrätter i storlekarna 1-4 rum och kök. Det blir ljusa och moderna lägenheter med härliga inglasade balkonger som förlänger utomhussäsongen. Här bor du nära både naturen och stadskärnan. Beräknad säljstart vår/vinter 2023. Välkommen till din nya verklighet!

Fakta

Lägenheter 65
Status Kommande

Anmäl intresse

Gör en intresseanmälan för bostadsprojektet genom att klicka på ”Anmäl intresse” här på sidan. Då kommer du att få våra nyhetsbrev och missar ingen information.

Det är även klokt att gå med i Riksbyggen Förtur. Vid säljstarten får de intressenter som är medlemmar i Riksbyggen Förtur möjlighet att välja lägenhet först utifrån turordning efter antal poäng. Du samlar en poäng per vecka du är medlem. Ju tidigare du registrerat dig till Riksbyggen Förtur desto fler poäng hinner du alltså samla inför säljstarten. 

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Vad tycker du?

Vi skulle vilja ha din hjälp med att utforma Brf Glasbjörken och hoppas att du vill dela dina tankar och synpunkter med oss genom att fylla i en kort enkätundersökning. 

Klicka här för att komma till undersökningen

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Vårt Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Läs mer om Riksbyggens Trygghetslöfte

Nyproducerade bostadsrätter i Kiruna

I Brf Glasbjörken i Kiruna bor du nära naturen och vackra strövområden, samtidigt som du har närhet till service som restauranger, shopping och skola.

Att bo i Kiruna är speciellt och det är inte mycket som överträffar det som går att uppleva här – från 1800-talets mönsterstad till 2000-talets stadsomvandling. Från Luossavaara, Kungsleden, sjöarna och skogarna till midnattssolen och norrskenet. Det kan vara lätt att glömma bort allt det som är så självklart för Kirunaborna. Som den rena luften vi andas, skoterturerna, fisket och naturen. Men att bo i Kiruna är speciellt. Kanske beror det på människorna. Och att vi är lite närmare verkligheten.

Anmäl ditt intresse redan i dag för möjligheten att bo i en nyproducerad bostadsrätt i Kirunas nya pärla, Brf Glasbjörken. Beräknad säljstart vår/vinter 2023. 

placeholder

 • Planering pågår

   
 • Säljstart

  Vår/vinter 2023
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Inflyttningsklart

  2025

Bekvämt boende i Kirunas nya centrum

Bostäderna i Brf Glasbjörken kommer ha ett centralt läge i Kirunas nya centrum precis intill ett grönområde, samtidigt som det är nära till service som restauranger, matbutiker, shopping och skola.

 

Anmäl intresse till Brf Glasbjörken

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Information om bostadsköp

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Så här går köpet till