Hyreslägenheter i Nässjö, Alsberg

I det lummiga och naturnära Alsberg finns Nässjös senaste bostadsområde. Småhusen blandas med lägre hyreshus och bostadsrätter och det skapas ett vackert och tryggt bostadsområde med närhet till skola och förskola. Det är cykelavstånd till mataffärer, resecentrum och citykärnan.

  • När du anmäler intresse kommer du att slussas vidare till Riksbyggen Hyresförmedling AB som är ett dotterbolag till Riksbyggen. Vår personuppgiftspolicy

Så här ställer du dig i kö
Arkadias uthyrningsregler

Fakta

Rum 1-3 rum och kök
Boarea 33-69 kvm
Antal 28
Byggår 2021

Titta in i lägenheterna

Hyreslägenheterna i Alsberg, Nässjö

De nyproducerade hyreslägenheterna är smart och yteffektivt planerade med ljusinsläpp från två håll och balkong eller uteplats. Kök med öppen planlösning i ettorna och tvåorna och separat kök i treorna. Husen värms upp med bergvärme/solpaneler.

Lägenhetsinformation

Lägenheterna har vitmålade innerväggar och släta vitmålade innerdörrar. Golvet är enstavig parkett trycklaminat. Det är klinker i hallen och vinylmatta i badrummet.

Kök
HTH-kök med vita luckor. Bänkskivor i komposit med kalkstensmönster och rostfri diskbänk. Vitt stänkskydd ovanför bänkskiva och spis. Vita vitvaror från Siemens/Bosch; kyl, frys, ugn med keramisk häll och diskmaskin i lägenheter om 2 och 3 rum och kök. I 1 rum och kök och 1,5 rum och kök är det förberett för diskmaskin.

Badrum
Duschvägg i glas. Kombimaskin (tvättmaskin och torktumlare). Handdukstork, kommod med inbyggt tvättställ, golvstående WC, badrumsspegel och spotlights i taket.

Bredband/TV
Grundutbud TV.

Förråd
Förråd finns i lägenheten och/eller i markhus.

Balkong/uteplats

Stor uteplats med trätrall tre meter ut från lägenheterna som ligger i markplan. Lägenhetsbalkongerna på andra våningen är gjorda i trä med smidesräcke. 

Balkong/uteplats

Stor uteplats med trätrall tre meter ut från lägenheterna som ligger i markplan. Lägenhetsbalkongerna på andra våningen är gjorda i trä med smidesräcke. 

Om området

I det lummiga och naturnära Alsberg - Nässjös senaste bostadsområde - där trafiken är behagligt lugn och småhusen blandas med lägre hyreshus och bostadsrätter skapas ett vackert och tryggt bostadsområde med närhet till skola och förskola. Mataffärer på cykelavstånd likaså till resecentrum och citykärnan.

Riksbyggens bostadsrätter i Nässjö

I Nässjö finns både hyreslägenheter och bostadsrätter. Ta en titt på våra bostadsrätter och gör en intresseanmälan och få löpande information om vad som händer.

Bostadsrätter i Nässjö