H22 City Expo 2022

Sommaren 2022 tar Helsingborg stadsmässor till nästa nivå. H22 visar upp morgondagens lösningar. Lösningar som ger ökad livskvalitet i en smartare och mer hållbar stad. Riksbyggen är naturligtvis en del av H22 och vi visar upp flera av våra innovativa bostadsprojekt.

Genom H22 City Expo bjuds hela världen in till en färgsprakande innovationsshow för alla åldrar. En stadsmässa där vi sätter ljuset på allt som åstadkommits fram till 2022.

Läs allt om H22

Riksbyggen - en del av H22 City Expo

Vi har en spännande tid framför oss, där innovation och nytänkande är i fokus. Helsingborg är en stad i framkant och vi ser att vi, Riksbyggen i samverkan med övriga partners, kan bidra till Helsingborg fortsatta samhällsutveckling. Genom H22-satsningen kan vi få synergieffekter i vårt arbetet med en smart och långsiktig utveckling.

Riksbyggen kommer visa flera färdigställda bostadsprojekt i Oceanhamnen och på Drottninghög. Vi visar även upp vårt område Kvarteret Spårvagnshallarna, som är ett stadsutvecklingsprojekt i framkant. Kvarteret Spårvagnshallarna kommer vara en satellit för H22 och ger oss möjlighet att visa och testa nya idéer som kan utvärderas av besökarna från när och fjärran.

Riksbyggen bygger smartare

En smartare stad erbjuder invånare, besökare och näringsliv att utvecklas på ett hållbart sätt. Det ska vara lätt att göra rätt. En smart stad ska också inkludera och engagera sina invånare, så att de kan påverka och medverka till att alla får samma möjlighet oavsett förutsättningar.

Genom att nyttja den kunskap som H22 bidrar till kan vi skapa ett internationellt skyltfönster för smarta, digitala innovationer för samhällsutveckling. H22 kommer vara en motor i omställningen till den nya tiden vi är på väg in i.

Våra projekt - en del av H22