Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök

Energiförvaltning

Vi hjälper din förening med energiplan, energioptimering och energideklaration. En genomtänkt energiförvaltning är bra både för miljön och ekonomin.

Kontakta oss

Bra för framtiden, ekonomin och din förening

En av de saker som står högt upp på Riksbyggens agenda är att jobba långsiktigt för en hållbar utveckling. Det genomsyrar allt vi gör, både för våra kunder och för oss själva. Hållbarhet är naturligtvis bra för miljön, men det finns även stora ekonomiska värden i att jobba hållbart. Genom att planera, optimera eller sänka energianvändningen kan din förening spara stora summor. Och med energiförvaltning från oss på Riksbyggen får du överblick över hela din energisituation och koll på behoven av såväl kortsiktiga åtgärder som framtida investeringar.

Du kan även anlita oss för individuell mätning av el och vatten, ta hand om er driftövervakning samt göra installationsservice och daglig skötsel och underhåll. Kort sagt; Gör din fastighet lite mer hållbar med hjälp av oss, idag och i morgon.

Vi erbjuder också hjälp med energideklaration. Sedan 2006 är det ett myndighetskrav att fastighetsägare med byggnader som upplåts med nyttjanderätt ska göra en energideklaration.

Riksbyggen har varit en medarrangör till BostadsrättsMässan i över tio år, har du idéer på vad du skulle vilja se eller höra på mässan så är du välkommen att mejla oss.

Utifrån era behov och önskemål sätter vi ihop en kombination av följande delar till er förening:

Hur kan vi hjälpa din förening?

 
 
 
 
 
Ulf Halvarsson
Affärs- och försäljningschef
Ange namn*
Ange e-post*
Ange telefonnummer*
Ange ort*

Jag vill veta mer om (minst ett val):

Vill du göra en felanmälan?

Har du fel i din lägenhet eller fastighet?

Gör en felanmälan

Söker du jobb eller praktik?

Vi vill alltid komma i kontakt med dig som är lite extra bra på det du gör.

Se alla lediga jobb