Bostadsrätter till salu i Täby

Här hittar du våra nyproducerade bostadsrätter i Täby. Byggnationen av nya Täby Park pågår i full galopp. Här ska vi bygga ca 700 bostäder i flera kvarter som vänder sig både till familjer, seniorer och yngre. Gemensamt för kvarteren är att det är nära till bra kommunikationer, en naturpark runt hörnet och nära till både simhall, butiker och annan service. Anmäl intresse så får du löpande information om vad som händer i bostadsprojektet via mejl.

   

Det är lugnet — det är Täby

Visst är storstaden fantastisk. Men så underbart det är att komma hem igen, till parklivet i Täby Park. Inte för långt från City, men ändå på avstånd från stöket. Här bygger vi bostadsrätter för lugnet, men med livet och glädjen i fokus. Välkommen till en ny verklighet i våra kvarter i Täby Park.

Butiker och skolor i närområdet

Vilken lyx att få bo i en nyproducerad lägenhet i staden på landet. Med Täby Centrums shoppingmöjligheter runt hörnet, en lång boulevard med restauranger, caféer och nytt kommunbadhus som grannar.

Täby Centrum är ett matmecka och måste för alla Täbys matkräsna. Här ligger bland annat Melanders fisk med restaurang, fiskdisk och saluhall, Täby Deli och Sushi Rebellino, Trattoria Grazie, Beijing 8 och brödbutiken Gateau och Chokladfabriken som säljer kaffe, choklad, bakelser och bröllopstårtor.


I närområdet finns också Tibble gymnasium och Engelska Skolan.

Lugnet och naturen finns runt hörnet

Åtta minuters cykletur utmed stranden tar dig till Restaurang Pont i Viggbyholm. Här finns segelbåtshamn och möjlighet till bad från bryggan vid Hägernäsbadet.
Småbåtshamnen har plats för över 1000 båtar. Här lockar också naturparken vid Hägernäsbadet. I närområdet finns Roslagsleden med vandringsleder, golfbanor, tennisbanor och de nya padelhallarna.Inte långt från de nyproducerade bostadsrätterna ligger Rönningesjön och Rönninge by. Tänk att få ta en promenad runt sjön eller köra spåret på fem km när snön har lagt sig över Ensta Krog. Eller att ta ett vinter- eller sommarbad.


På 4H-gården konkurrerar ponnyridningen med kalvarna och killingarna som barnen får klappa. Här finns ett café där du kan slå dig ner och koppla av. Under midsommarfirandet kommer Täbybor hit för att köra häst och vagn, åka lövat traktorsläp och dansa på festängen vid sjön.

Vid Rönningesjön ligger också den märkliga Trefaldighetskällan, vars vatten rinner mot norr och som aldrig fryser. Tvärs över sjön kommer vi till Skavlötens friluftsgård och badplats med elljusspår och vandringsleder. Vintertid kan du åka skridskor runt sjön på plogad bana på ungefär sex kilometer. Skidspåren går genom naturreservatets skogar och ängar.

Världens runstenstätaste kommun

I Täby Kyrka finns kyrkomålningar av Albertus Pictor och en målning av ”Döden” som spelar schack. Troligen är detta världens runstenstätaste kommun och varje år är det fest med vikingamarknad och skådespel.

1960 invigdes Täby Galopp. Under galoppens storhetstid sprangs det drygt 400 lopp om året. 2016 kördes sista loppet och nu blir Täby Galopp istället Täby Park med nyproducerade bostadsrätter.

22 minuter till Östra station

Roslagsbanan är stommen i kommunikationerna till Stockholm. Från Brf Parkliv tar du cykeln på tre minuter ner till Galoppfältets station. Därifrån tar det 22 minuter till Östra station.

Bostadsrätter i Stockholm med omnejd

Planerar du att köpa en nyproducerad bostadsrätt i Stockholm har vi allt från små lägenheter för dig som ska köpa din första bostad till lägenheter för stora och små familjer såväl som seniorbostäder för dig som fyllt 55 år.

I nya Täby Park finns nu lägenheter till försäljning och vi planerar för både seniorbostäder och vardagssmarta 1—5:or med stor innergård och närhet till en park. I Vallentuna, med närhet till centrum och Roslagsbanan, har vi lägenheter på mellan 2-5 rum och kök till försäljning.

I Flemingsberg i Huddinge kommer vi att bygga cirka 200 bostadsrätter med bara några minuters promenad till tunnelbanan. Även i Bromma, Björkhagen, Barkarby, Kungsängen, Upplands Bro och Norrtälje Hamn planerar vi för nyproduktion av lägenheter.

Läs mer om våra bostäder i Stockholmsområdet här

Inflyttningsklart

Nu kan du hitta ditt drömboende och få tillgång till det bara dagar efter ditt köp. Lösningen är Riksbyggens inflyttningsklara lägenheter. Målat och klart - du kan flytta in direkt!

Våra inflyttningsklara lägenheter

Trygghetslöftet

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer. Vi hjälper dig ekonomiskt om du inte lyckas sälja din bostad, blir sjukskriven eller arbetslös.

Riksbyggens Trygghetslöfte
Upp