Försäljning pågår
Försäljning pågår

Äppellunden

5 250 000–5 650 000 kr
Anmäl intresse

I Vellinge, lika nära lantlig idyll som centrum, planerar vi 45 familjevänliga radhus och parhus. Vi har mycket förmånliga betalningsvillkor med endast 300 000 i förskott under byggtiden. Här ges en unik möjlighet att skapa precis det hem du och familjen drömmer om. Första etappen består av 16 hus och är nu säljstartad!

Fakta

Pris 5 250 000– 5 650 000 kr
Rum 5–6 rum och kök
Boarea 116–133 kvm
Biarea 5 kvm
Bostäder 16
Status Försäljning pågår
Planering pågår
Etapp 1
Säljstart
September 2023
Byggstart
Sommar 2024
Inredningsval
Höst 2024
Inflyttningsklart
Höst 2025
Virtuell rundvandring

Rundvandring

Gör en rundvandring i våra fina radhus och parhus.

Äganderätter i Vellinge

I Äppellunden finns både tid och rum. Speciellt för barn och föräldrar. Rum att bo i, leka i, umgås i, lära i och växa i. Tid att umgås med familjen, hitta nya vyer, ny kreativitet och kraft att skapa lite mer vardagsmagi.

I Vellinge, lika nära lantlig idyll som centrum, planerar vi att bygga 45 familjevänliga radhus och parhus. Moderna hem 1,5 respektive 2 plan med möjlighet för dig och familjen att skapa precis det hem ni drömmer om. 

Ett av Vellinges barnsligaste lägen

Lantlig känsla direkt utanför dörren, förskolan och skolan nära, kompisarna på gatan, naturen som bjuder in till fantastisk lek och närheten till ridhuset, golfen, vackra joggingrundan, idrottshallen och många nya vänner ger möjlighet till roliga aktiviteter för lillasyster, storebror, mamma och pappa.

I Äppellunden bor du i ett lättskött hus i ett nybyggt kvarter. Ett unikt boende för dig som uppskattar radhusets bekvämlighet men också vill ha äganderättens privatliv och frihet. Här får familjen plats att växa och utvecklas i en miljö som lockar fram barnasinnet och omfamnar allt som man behöver för att må bra. Tid och rum.

Kvarteret kommer att ligga granne med hagar, fält och vacker åkermark som ger fina utblickar. Här bor både den rofyllda bykänslan och möjlighet till socialt umgänge.

Lika barnvänligt som vuxenvänligt

Boendet i Äppellunden blir både barnvänligt och vuxenvänligt. Sätt gps:en på Olsgårdsgatan och du ska hitta hem. Se möjligheternas boende och känn frihetens vind på plats. Det finns ingen tid att vänta. Det är här, i nya rum, ni kan skapa nya rötter, som ska växa starka i skånska myllan, för att i framtiden både hålla för solsken och vind.

När du flyttar in är allt nytt och fräscht, ingen annan har bott här tidigare. Köket är fullt utrustat med allt du behöver och vardagsrummet väntar på alla släkt­kalas, vardagliga pysselstunder, netflixpauser och alla nya familjestunder och under.

I Äppellunden gör vi rum för det viktiga. Välkommen in!

Hållbarhetsåtgärder

  • Miljöbyggnad Silver
  • Solceller på taket
  • Cykelpool
Om vårt hållbarhetsarbete

Hållbarhetsåtgärder

  • Miljöbyggnad Silver
  • Solceller på taket
  • Cykelpool
Om vårt hållbarhetsarbete
Bostadsväljaren

Välj din drömbostad här

Se var de olika husen ligger, samt deras planritningar och priser.

Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Area
Pris
Status

Anmäl intresse till Äppellunden

Ange personnummer
Vi behöver ditt personnummer för att säkerställa att vi har rätt kontaktuppgifter till dig och för att kunna koppla din intresseanmälan till ditt medlemskap i Förtur, om du har ett sådant. Som medlem i Förtur får du chans att välja bland våra nya bostäder innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Saknar du svenskt personnummer?

Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Läs mer om hur Riksbyggen behandlar dina personuppgifter

Kontakt

Marie  Lundström

Marie Lundström

Kundrelationsansvarig
Telefonnummer
E-post
Inredning

Äppellunden inredningsportal

Här kan du testa att göra tillval och sätta en personlig prägel på din bostad. Klicka in i vår inredningsportal och se vad som passar i ditt nya hem.

Välj inredning

Trygghet när du köper äganderätt

Vårt Trygghetslöfte för äganderätt ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostad med äganderätt.

Trygghetslofte NY.jpg

Riksbyggens Trygghetslöfte för äganderätt

Vad är äganderätt?

Här får du svar på vad äganderätt är till skillnad mot bostadsrätt. Den vanligaste formen av äganderätt är småhus.

Rosa hus.jpg

Det här är äganderätt

Så här går köpet till

Funderar du på att köpa äganderätt? Här går vi igenom steg för steg hur köpet går till. Här kan du läsa om bl a inredningsval, besiktning och tillträde.

Kontrakt.jpg

Att köpa äganderätt