Nyproducerade bostäder i Stockholmsområdet

Planerar du att köpa en nyproducerad bostadsrätt i Stockholm har vi allt från små lägenheter för dig som ska köpa din första bostad till lägenheter för stora och små familjer såväl som seniorbostäder för dig som fyllt 55 år. Vi bygger bland annat bostadsrätter i Norra Djurgårdsstaden, Björkhagen, Bromma, Haninge, Täby, Norrtälje och Sigtuna. Kontakta oss idag för en privat eller digital visning. I Täby, Jakobsberg och Upplands Väsby bygger vi dessutom hyresrätter som är inflyttningsklara i början av 2022. Ställ dig i kö redan nu för ett förstahandskontrakt.

Inflyttningsklart

Det finns inflyttningsklara lägenheter med flexibel inflyttning runtom i Stockholmsområdet. Välkommen till din nya verklighet!

Inflyttningsklart i Stockholm
Hyresrätter

Söker du en nyproducerad hyresrätt bygger vi just nu i Täby, Jakobsberg eller Upplands Väsby. Här kan du läsa mer och göra en intresseanmälan.

Hyresrätter i Stockholmsområdet

Bostadsrätter i Stockholm med omnejd

Vill du flytta in direkt har vi inflyttningsklara bostadsrätter i Tyresö och Handen. I Bandhagen bygger vi ett hus med 14-våningar och fantastiks utsikt och bra kommunikationer där du kan flytta in 2021/2022.
I Traneberg planerar vi för nyproduktion av lägenheter bara några minuters promenad från tunnelbanan.
I nya Täby Park finns nu lägenheter till försäljning och vi planerar för både Bonum seniorlägenheter och vardagssmarta 1—5:or med stor innergård och närhet till en park.
Norr om Stockholm, i natursköna Sigtuna, bygger vi seniorlägenheter för dig som fyllt 55. Där kan du flytta in från vintern 2020.