Kommande
Kommande

Västerport

Anmäl intresse

Nybyggda bostadsrätter så nära stad och hav du kan komma i Varberg centrum.

Fakta

Lägenheter 50
Status Kommande
Planering pågår
Säljstart
Byggstart
Inredningsval
Upplåtelse
Inflyttningsklart

Bostadsrätter i centrala Varberg

Välkommen att köpa en nyproducerad bostadsrätt mitt i centrala Varberg. Mellan havet och staden ska Varbergs nya stadsdel Västerport växa fram. Här bygger Riksbyggen 45 moderna lägenheter med hållbarhet i fokus. Det blir en urban oas för dig som vill ha nära till precis allt. Huset ramas in av grönskande gårdar och från de rymliga balkongerna kan du se solen gå ned i havet.

Nyproducerade bostadsrätter i Västerport

I Västerport är det enkelt att leva ett härligt liv. Och kanske är det nu du börjar leva ditt liv som du verkligen vill ha det? Tänk att vakna en helt vanlig tisdag, sno på sig badrocken och knalla ner till Kallbadhuset för ett svalkande morgondopp. För att sedan slappna av i en varm och skön bastu med utsikt över Kattegatt. När du kommer hem från jobbet plockar du upp din favorithämtmat som du dukar upp på balkongen som vetter mot havet. Och varje dag funderar du på om du någonsin kommer tröttna på att se himlen bli rosa innan solen går ner i vattnet.

Här finns allt – och lite till

Huset kommer att uppföras som en förlängning av Varberg centrum med ett levande gatuliv, med affärer, caféer och service precis utanför dörren. Är du intresserad av att köpa lägenhet på denna unika plats, skicka in en intresseanmälan via formuläret längst ner.

Varbergs nya stadsdel Västerport

Västerport är Varbergs nya stadsdel vid havet. Stadsdelen kommer att präglas av strandpromenad, mycket kontakt med havet, många mötesplatser och vacker bebyggelser där människor möts. I Västerport kommer extra omsorg att läggas på de offentliga miljöerna.

Det nya kajstråket, parken, torget och gatorna kommer tillhöra alla Varbergsbor och göras till trevliga mötesplatser, precis som Strandpromenaden och området kring gästhamn och fästning gör idag.

Anmäl intresse till Västerport

Ange personnummer
Vi behöver ditt personnummer för att säkerställa att vi har rätt kontaktuppgifter till dig och för att kunna koppla din intresseanmälan till ditt medlemskap i Förtur, om du har ett sådant. Som medlem i Förtur får du chans att välja bland våra nya bostäder innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Saknar du svenskt personnummer?

Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Läs mer om hur Riksbyggen behandlar dina personuppgifter

Kontakt

Maria Kjellgren

Maria Kjellgren

Sälj- och marknadsansvarig
Telefonnummer
E-post
Förtur

Förtur till din drömbostad

Är det stort vardagsrum eller balkong med morgonsol som lockar? Med Riksbyggen Förtur får du chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp före andra.

Gå med i Förtur

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp