Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök

Jobba som projektledare

Som projektledare driver och leder du projektet hela vägen från idé till inflyttning och ansvarar för hela processen.

Projektledarens roll

Enkelt uttryckt innebär det att du som projektledare ansvarar för att ta ett projekt från idé till färdig bostad. Det är dina initiativ och vårt sätt att arbeta som ligger till grund för att projektet blir lyckat, att kunderna som flyttar in i bostäderna ska trivas.

Hur jobbar en projektledare på Riksbyggen?

Som projektledare på Riksbyggen kan du arbeta både med nyproduktion och med ombyggnation. Oftast jobbar du i ett projektteam tillsammans med säljare, marknadsansvarig, projektekonom och förvaltning. Du samarbetar också med många externa aktörer som arkitekter, kommuner och byggentreprenörer.

Inom nyproduktion finns du med i stort sett alla skeden i byggprocessen och jobbar från ax till limpa. Som projektledare inom ombyggnation driver du våra underhålls- och ombyggnadsprojekt och arbetar nära våra kunder och föreningar.

Våra projektledare arbetar långsiktigt, tänker nytt och hittar klimatsmarta lösningar. Hållbarhet är något vi satsar extra mycket på och ska vara en naturlig del i varje projekt. Riksbyggen jobbar metodiskt för att ligga i framkant och lägger kraft och resurser på forskning och studier inom miljöområdet.

Vi ser först till kundernas livsmönster

Vi jobbar efter en särskild modell när vi utvecklar bostäder. Men vad innebär då det? Vårt sätt att arbeta bygger på ett antal grunder för hur vi tar oss an ett nytt projekt. Det allra första vi gör är att förstå hur livsmönstret ser ut bland de människor som ska bo, arbeta och besöka området vi bygger. Vi tänker helt enkelt efter, före!

Vad erbjuder Riksbyggen dig som projektledare?

Vi vet att vår styrka ligger i engagerade medarbetare och vill att du ska kunna växa och inspireras tillsammans med oss. Vi är inte bara intresserade av att få in dig som är extra skicklig på ditt yrke – vi vill få dig att stanna kvar hos oss. Därför ser vi till att du ska kunna utveckla din kompetens, växa inom företaget och balansera din jobbvardag med vardagen du har före och efter arbetstid. Självklart ingår också pensioner och försäkringar, friskvård, subventionerad lunch och mycket annat som gör att du ska trivas.