Jobba för en gemensam framtid!

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt? Arbeta i ett större sammanhang, i en större gemenskap? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen till oss på Riksbyggen.

Vad vill du jobba med?

Inom vår verksamhet ryms många kompetensområden och tjänster. Hoppas att du ska hitta något intressant. Välkommen med din ansökan.

Se våra lediga jobb

Tillsammans är vi starka  

Det är gemenskap som präglar vår kooperativa verksamhet. Gemenskapen som står för delaktighet, inkluderande och stimulerande samarbeten med våra partner, kunder, kollegor och inte minst mellan bra ledare och nyfikna medarbetare – där allas kompetens och personlighet är viktig.

Vi delar ett långsiktigt engagemang 

Våra värderingar är vår trogna och långsiktiga kompass, även då det gäller oss som arbetsplats och arbetsgivare. För oss är det viktigt med mångfald och olikheter, men samtidigt lika viktigt att vi tillsammans strävar mot samma mål – och en hållbar samhällsutveckling.

Din personliga utveckling går hand i hand med företagets  

Hos oss har du möjlighet att utvecklas så att du kan växa där du är eller i en annan roll. Vår breda och rikstäckande verksamhet och vår syn på kompetensutveckling gör detta möjligt för dig – för utvecklas du, så utvecklas även vi som företag.

Vi ger dig möjlighet att testa och utveckla nya idéer

Som en initiativrik aktör i vår bransch erbjuder vi en spännande arbetsplats. Du som medarbetare är delaktig i det stora, men även på din personliga nivå har du möjligheter att använda din kreativitet. Kort sagt: vi skapar rum för dig att tänka nytt och tänka längre. 

Vi vill att du ska ha balans i livet och må bra  

Hos oss får du möjlighet att arbeta självständigt och ansvara för din egen tid, för oberoende var du är i livet vill vi ge dig utrymme att få ihop livspusslet och hitta balans i vardagen. Oavsett dina ambitioner och drömmar, så är det viktigast för oss att du trivs och mår bra både på och utanför jobbet.

 

Jobba hos oss

Hur är det att jobba hos oss?

Vårt mål är att alla medarbetare ska trivas hos oss och känna att det finns goda utvecklingsmöjligheter.

Jobba på Riksbyggen

Hur jobbar vi med vårt ledarskap?

Vi vet att allting börjar med ledarskapet. Från en bra arbetsmiljö till engagerade medarbetare och vår lönsamhet.

Vårt ledarskap

Är du student?

Hos oss kan du sommarjobba, göra din praktik eller ditt exjobb.

Det här erbjuder vi studenter

Vilka jobbar här?

Fastighetsskötare? Ekonom? Projektledare? Det är bara några av de yrken som finns hos oss.

Roller hos oss