Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök

Stensjövillan 3

Nyproducerade villor i Mölndal. Egen ägd villa på kuperad naturtomt i Stensjön. Välkommen till din nya verklighet!

 • Mölndal
 • 20 bostäder

Stensjövillan 3

Nyproducerade villor i Mölndal. Egen ägd villa på kuperad naturtomt i Stensjön. Välkommen till din nya verklighet!

 • Mölndal
 • 20 bostäder
Planerat

Kontakt

Bodil Jönsson Ganesh

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha. Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur
+ Visa fler bilder (7 st)

 • Planerad

   
 • Säljstart

  Prel. september 2019
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

  Årsskiftet 2020/2021

Om projektet

Nybyggda småhus i Mölndal

I vackra Stensjön planerar vi för vår tredje villaetapp. Nyproducerade villor på ca 145 kvm där du som köpare blir ägare till bostaden. Preliminär säljstart i september 2019 och inflyttning preliminärt tidigast runt årsskiftet 2020.

Naturtomter med nybyggda villor

Vårt mål är att skapa villor som smälter in i naturen och som ger våra kunder möjlighet att bo i egen ägd villa i Stensjön. Tomterna kommer mestadels att bestå av kuperad så kallad naturtomt. Med det menas att en stor del av marken runt huset efter byggnationen kommer att i möjligaste mån återställas som den såg ut innan byggnationen, det vill säga sås med ängsgräs. Marken skall inte skötas utan själv växa fritt och bli en del av naturen runt omkring. Alla tomter kommer ha stora nivåskillnader, sluttningar och slänter. Allt för att i möjligaste mån bevara intrycket av den vilda natur som finns i området.

Här kan ni se en flygfilm över Stensjöområdet

Inför säljstart för våra bostäder

Nu under våren och sommaren kommer vi att göra allt klart inför säljstarten och vi arbetar med planlösningar, bilder, inredning och priser för bostäderna. Allt kommer vara klart till säljstarten! Om du anmäler ditt intresse så kommer vi att skicka mer information inför säljstarten.   

Läs merOmrådet

Villaområde med närhet till friluftsliv

I Stensjön har du  tillgång till obegränsat med natur och friluftsliv utanför dörren. För större utmaningar än så finns Herkulesspåren, Skatås och Vildmarksleden inom gång-, jogging- och cykelavstånd.

För dig som vill vara ett uns mer aktiv rekommenderar vi äventyrsminigolfen med tillhörande glasspaus, alternativt en skön paddeltur i någon av roddklubbens kanoter eller kajaker. 
Gunnebo Slott är också ett välbesökt och omtyckt utflyktsmål som har mycket att bjuda på. 

En fördel för dig som har barn är närheten till dagis och skola. Den om- och tillbyggda Lackarebäcksskolan ligger tryggt, ostört och otrafikerat, precis i anslutning till bostadsområdet. Här finns nybyggda Stensjöns förskola som tar emot områdets barnaskara. Några hundra meter bort ligger även Svejserdalens Förskola som ett bra alternativ.

Även om det känns som att du bor mitt i skogen så har du nära till Göteborg och Mölndals Innerstad. Via Mölndals kråka kommer du med buss eller bil snabbt och enkelt ner till Mölndalsbro och Göteborgsregionens näst största kollektivtrafikknutpunkt. Här har du också nära till shoppingstråk och ett stort utbud av affärer och butiker. Tar du istället Riksväg 40 från Stensjön når du både Göteborg centrum och Landvetter Flygplats på kort tid.

Anmäl intresse till projektet Stensjövillan 3

Du kan enbart anmäla intresse för hela projektet och inte specifika lägenheter, det görs i kontakt med säljare

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält
Ange adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange postort
Ange personnummer
Bodil Jönsson Ganesh

Intresserad?

Fyll i dina uppgifter i formuläret ovan, så får du fortlöpande information av vår säljare. Det är inte bindande på något sätt och självklart kostnadsfritt.

Upp