Stensjövillan 3

I vackra Stensjön planerar vi nyproduktion av villor på cirka 145 kvm där du blir ägare till bostaden. Det finns mycket att tycka om med Stensjövillan 3. Välkommen till vyernas verklighet!

 • Mölndal
 • 20 bostäder

Stensjövillan 3

I vackra Stensjön planerar vi nyproduktion av villor på cirka 145 kvm där du blir ägare till bostaden. Det finns mycket att tycka om med Stensjövillan 3. Välkommen till vyernas verklighet!

 • Mölndal
 • 20 bostäder
Planerat

Kontakt

Bodil Jönsson Ganesh

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha. Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur
+ Visa fler bilder (10 st)

 • Planerad

   
 • Säljstart

  Vår 2020 preliminärt
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

  Höst 2022

Om bostadsprojektet

Nybyggda småhus i Mölndal

Nyproducerade villor i vackra Stensjön i Mölndal. Vår tredje villaetapp av nya villor där du som köpare blir ägare till ditt nya hem. Preliminär säljstart våren 2020 och inflyttning preliminärt i slutet av 2022.

Välkommen till vyernas verklighet

I Stensjön i Mölndal planerar vi för hus med frihetskänsla där du har fria vyer, nära till naturen och en trygg plats för barnen att växa upp på. Att bo i ett helt nybyggt hus innebär minimalt med underhåll. Idag kanske du bor i lägenhet, ett äldre hus eller ett hus med stor tomt. Då kommer du att uppskatta naturtomten som sköter sig själv. Du får mycket tid till annat, kanske ta en löptur i naturen eller att åka och fiska i någon av de närbelägna sjöarna. Eller så sitter du bara på uteplatsen och njuter.

Var tidigt ute så kan du välja det som passar dig bäst. Du kanske vill ha tre balkonger, plan gräsmatta med plats för studsmatta eller bo med en glimt åt sjön. Det finns mycket att tycka om med Stensjövillan 3. Välkommen till vyernas verklighet!

Trygg verklighet

Stensjön representerar på många sätt den klassiska bilden av en trygg uppväxt. Morgonen börjar med en promenad till förskola och skola. Förmodligen träffar ni några av de andra barnen från området på vägen. Här är alla nyinflyttade och bär på samma längtan till ett behagligt liv nära naturen, där barnen har lekkamrater i samma lugna område. Här finns ingen genomfartstrafik, det är bara de boende i området som har anledning att trafikera vägarna.

Välplanerade nybyggda villor

Villorna är på två plan och välplanerade på 145 kvadratmeter, perfekt anpassade för barnfamiljen eller kanske paret som har bott i ett större hus och vill ha något helt nytt med mindre underhåll nu när barnen flyttat ut.

Det skiljer lite utförande mellan de två hustyperna och tomten ser ut på lite olika sätt beroende på landskapet. Tomterna kommer mestadels att bestå av kuperad så kallad naturtomt. Med det menas att en stor del av marken runt huset efter byggnationen kommer att i möjligaste mån återställas som den såg ut innan byggnationen, det vill säga sås med ängsgräs. Marken skall inte skötas utan själv växa fritt och bli en del av naturen runt omkring. Alla tomter kommer ha stora nivåskillnader, sluttningar och slänter. Allt för att i möjligaste mån bevara intrycket av den vilda natur som finns i området.

Här kan ni se en flygfilm över Stensjöområdet.

Inför säljstart för våra bostäder

Vi arbetar med planlösningar, bilder, inredning och priser för bostäderna. Allt kommer vara klart till säljstarten! Om du anmäler ditt intresse så kommer vi att skicka mer information inför säljstarten. Preliminär inflyttning sker i slutet av 2022.

Se huset och välj bland bostäderna

Öppna bostadsväljaren

Området

Villaområde med närhet till friluftsliv

I Stensjön har du  tillgång till obegränsat med natur och friluftsliv utanför dörren. För större utmaningar än så finns Herkulesspåren, Skatås och Vildmarksleden inom gång-, jogging- och cykelavstånd. För dig som vill vara ett uns mer aktiv rekommenderar vi äventyrsminigolfen med tillhörande glasspaus, alternativt en skön paddeltur i någon av roddklubbens kanoter eller kajaker. Ett par kilometer bort har du Gunnebo Slott och trädgårdar, ett välbesökt och omtyckt utflyktsmål med kaffehus, krog och sommarteater.

En fördel för dig som har barn är närheten till dagis och skola. Den om- och tillbyggda Lackarebäcksskolan ligger tryggt, ostört och otrafikerat, precis i anslutning till bostadsområdet. Här finns nybyggda Stensjöns förskola som tar emot områdets barnaskara. Några hundra meter bort ligger även Svejserdalens Förskola som ett bra alternativ.

Direktbuss till city

Även om det känns som att du bor mitt i skogen så har du nära till Göteborg och Mölndals Innerstad. Idag sitter tätorten Mölndal ihop med Göteborg. Det blir ännu tydligare med Västtrafiks nya zonindelning där Mölndal ligger i zon A. Det innebär att din resa med direktbuss in till city kostar lika lite som en resa inom centrala Göteborg. Du kliver på vid Tallkottegatan och är framme på Korsvägen på ca 13 minuter. Tar du istället Riksväg 40 från Stensjön når du både Göteborg centrum och Landvetter Flygplats på kort tid.

Anmäl intresse till Stensjövillan 3

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Intresserad?

Fyll i dina uppgifter i formuläret, så får du fortlöpande information av vår säljare. Det är inte bindande på något sätt och självklart kostnadsfritt.

Upp