Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök
Planerat

Stensjövillan 3 - vi ritar vidare!

Mer planering innan säljstarten kan starta! Vårt arbete med villorna i Stensjön kommer att pågå ytterligare ett tag - längre än vi tidigare beräknat.
Antal bostäder: 20
Anmäl intresse
Stäng

Anmäl intresse till projektet Stensjövillan 3

Ange förnamn
Ange efternamn
Ange personnummer
Ange Adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange Postort
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Om projektet

Nybyggda småhus i Mölndal

I vackra Stensjön planerar vi för vår tredje villaetapp. Vårt mål är att skapa villor som smälter in i naturen och som ger våra kunder möjlighet att bo i egen ägd villa i Stensjön. Vi fortsätter att förbereda kvarteret i väntan på bygglov från kommunen. Detta innebär att det är för tidigt för att kunna visa upp hustyper, storlekar eller prisindikationer. Preliminär säljstart i mitten av 2019 och inflyttning preliminärt tidigast i slutet av 2020.

Naturtomt

Tomterna kommer mestadels att bestå av kuperad så kallad naturtomt. Med detta menas att stor del av marken runt huset efter byggnationen kommer att i möjligaste mån återställas som den såg ut innan byggnationen, det vill säga sås med ängsgräs. Marken skall inte skötas utan själv växa fritt och bli en del av naturen runt omkring. 
Alla tomter kommer ha stora nivåskillnader, sluttningar och slänter. Allt för att i möjligaste mån bevara intrycket av den vilda natur som finns i området.

Läs mer

Friluftsliv, aktiviteter och utflykter

Som boende i Stensjön har du utanför dörren tillgång till obegränsat med natur och friluftsliv. Njut av dagliga promenader och löprundor i närområdet eller ta den längre svängen till Delsjön. Söker du större utmaningar än så finns Herkulesspåren, Skatås och Vildmarksleden inom gång-, jogging- och cykelavstånd. Bostadsområdet kommer också ha gott om naturliga mötesplatser och avkopplande ytor för dig som bara vill vara.

Nedanför ligger sjön och väntar på spontana morgondopp eller sköna heldagar för barnfamiljen. För dig som vill vara ett uns mer aktiv rekommenderar vi äventyrsminigolfen med tillhörande glasspaus, alternativt en skön paddeltur i någon av roddklubbens kanoter eller kajaker.

Gunnebo Slott är också ett välbesökt och omtyckt utflyktsmål som har mycket att bjuda på. Här kan du luncha, fika, picknicka, flanera, lukta på blommorna, fånga fjärilar, se på uteteater, fira midsommar och hoppa små grodorna. Eller bara koppla av en stund med en filt och god bok.

Stensjöns förskola och grundskola

En fördel för dig som har barn är närheten till dagis och skola. Den om- och tillbyggda Lackarebäcksskolan ligger tryggt, ostört och otrafikerat, precis i anslutning till bostadsområdet. Här finns nybyggda Stensjöns förskola som tar emot områdets barnaskara. Några hundra meter bort ligger även Svejserdalens Förskola som ett bra alternativ.

Centrum och kommunikationer

Även om det känns som att du bor mitt i skogen så har du nära till Göteborg och Mölndals Innerstad. Via Mölndals kråka kommer du med buss eller bil snabbt och enkelt ner till Mölndalsbro och Göteborgsregionens näst största kollektivtrafikknutpunkt. Här har du också nära till shoppingstråk och ett stort utbud av affärer och butiker. Tar du istället Riksväg 40 från Stensjön når du både Göteborg centrum och Landvetter Flygplats på kort tid.

Bilder

Antal bostäder: 20
Anmäl intresse
Stäng

Anmäl intresse till projektet Stensjövillan 3

Ange förnamn
Ange efternamn
Ange personnummer
Ange Adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange Postort
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Karta & närområde

Dina vanliga destinationer

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Sök ovan eller klicka i kartan!

Projektstatus

 • Icon Planerad Dot
 • Icon Säljstart Mitten 2019 Dot
 • Icon Byggstart Dot
 • Icon Inredningsval Dot
 • Icon Inflyttning Tidigast i slutet av 2020 Dot

Projektfakta

Projektinfo

 • Toggle

  Förtur till våra nybyggda bostäder

  Riksbyggen Förtur

  Vill du öka din möjlighet att välja din drömbostad? Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten, och du har större chans att välja just den bostad som du vill ha. Läs mer om Riksbyggen Förtur här!

 • Toggle

  Så går köpet till

  Ladda ner pdf:en nedan för att läsa om hur det går till när du köper ett hus i Stensjövillan 3.

 • Toggle

  Flygfilm över Stensjöområdet

Antal bostäder: 20
Anmäl intresse
Stäng

Anmäl intresse till projektet Stensjövillan 3

Ange förnamn
Ange efternamn
Ange personnummer
Ange Adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange Postort
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Kontakt

Vår säljare svarar på dina frågor

*Obligatoriska fält
Ange namn. '<' och '>' är inte tillåtna
Ange ett fullständig telefonnummer
Fältet innehåller otillåtna tecken. '<' och '>' är inte tillåtna
Fyll inte i detta fält
Bodil Jönsson Ganesh Kundansvarig