Brf Lobelia

I Brf Lobelia lever du drömmen om det sköna citylivet med nära till allt. Ena stunden njuter du av folklivet i Mölndal Galleria eller tar en AW, i nästa stund sitter du och tar det lugnt på den grönskande innergården.

 • Mölndals innerstad
 • 60 lägenheter

Brf Lobelia

I Brf Lobelia lever du drömmen om det sköna citylivet med nära till allt. Ena stunden njuter du av folklivet i Mölndal Galleria eller tar en AW, i nästa stund sitter du och tar det lugnt på den grönskande innergården.

 • Mölndals innerstad
 • 60 lägenheter
Planerat

Kontakt

Bodil Jönsson Ganesh

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha. Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur
+ Visa fler bilder (20 st)

 • Planerad

  2019
 • Visningslägenhet

  Höst 2019
 • Säljstart

  Höst 2019
 • Byggstart

  2020
 • Inredningsval

  2020
 • Inflyttning

  Prel. slutet 2021

Om projektet

Drömmen om innerstan finns i Mölndal

I Brf Lobelia får du ett levande cityliv och fler kvadratmeter för pengarna. Göteborg C ligger inte mer än 9 minuter bort och med tåget och spårvagnen tar det 13 minuter till Korsvägen. Men du kommer att upptäcka att det mesta finns på hemmaplan, som shopping, caféer och restauranger.

Nära till allt

Här lever du ett bekvämt liv. Du kommer hem från jobbet, landar hemma några minuter, sätter dig på balkongen och ser ut över innergårdens grönska. Sedan går du till den stora livsmedelsaffären och handlar till middagen. Affären ligger praktiskt nog i ditt kvarter - allt är nära. På helgen går du till gallerian som fått pris för trivsammaste galleria. Du gör några inköp och tar en fika med vännerna. Och vill du åt nattlivet i Göteborg tar du tåget eller spårvagnen och är snart framme.

Bostäder och folkliv

Mölndal, som alltid varit det trygga stället att bo på, har nu även blivit det roliga stället att bo på. En småstad full av liv och rörelse med nya Mölndal Galleria och det omgjorda torget som naturliga centralplatser. Torget har fått nytt liv med fiskbutiker och ostbutiker. Här kan du även äta en taco om andan skulle falla på. Till förvandlingen bidrar de 600 nya bostäder och 2000 nya arbetsplatser som är på gång i Mölndals innerstad och de ännu fler som byggs i närheten. Mölndal blir ett ställe där människor är på väg till och från arbete, hem, fritid och nöjen, eller bara hänger runt, ett ställe där det finns mötesplatser, service och nöjen.

Nyproducerade ettor, tvåor och treor

I bostadsrättsföreningen Lobelia finns ettor, tvåor och treor mellan cirka 34 och 82 kvadratmeter. Lägenheter som är lika bra för dig som bor själv, som för dig som ska flytta ihop eller dig som kanske sålt huset för att flytta till en lägenhet och ett smidigare liv. Ettorna är så stora, med generös sovalkov, att du kan bo två. Tvåorna och treorna är välplanerade och har precis som ettorna en rymlig balkong eller uteplats.

Grönskande innergård

Oavsett vem du är hoppas vi att du ska njuta av den fina grönskande innergården som bara de boende kommer in på. Här har du lugnet på hemmaplan när du vill koppla av eller umgås med vänner. Du behöver inte ens vara på innergården för att dra nytta av grönskan, den är även ett fint blickfång som ger en skön atmosfär när du sitter på balkongen eller uteplatsen i din bostadsrätt. Alla lägenheter har fått generösa balkonger eller uteplatser, där balkongerna ut mot innergården ligger i söderläge.

Bilpool ingår

Även om allt är inom gångavstånd finns det tillfällen då det är bra med bil. I Brf Lobelia ingår medlemskap i Sunfleet bilpool under 5 år, ett smidigt sätt att ha tillgång till bilens frihet när du behöver det. Har du egen bil kan du hyra plats på föreningens låsta garageplan i grannhuset i samma kvarter.

Visningslägenhet

Vi har en visningslägenhet på Broslättsgatan 17 i grannföreningen Brf Grandalia som vi öppnar upp när vi har säljstart av Brf Lobelia.

Preliminär säljstart under hösten 2019 och preliminär inflyttning runt årskiften 2021/2022.  Njut av livet i innerstan. Välkommen verkligheten!

 

Trygghet i ditt bostadsköp

Om något oförutsett händer ger vi dig skydd mot dubbla boendekostnader, framflyttad tillträdesdag och avbokningsskydd.

Vår trygghetsfilosofi

Området

Framtidens Mölndal

En morgonkopp i föreningens grönskande innergård, söndagsbrunch i Gallerian eller kanske kvällsshopping tvärs över gatan. I Brf Lobelia kan du njuta av ett boende högt över Mölndals innerstad med närhet till alla bekvämligheter du kan tänka dig och knutpunkt Mölndalsbro precis intill. Läs mer om hela förvandlingen av Mölndals innerstad.

Kommunikationer

Idag sitter tätorten Mölndal ihop med Göteborg. Du åker in till centrala Göteborg med spårvagn eller tåg för snart samma taxa som inom Göteborg, nu när Västtrafik beslutat att Mölndal ska ingå i zon A. Du kliver på vid Mölndal station cirka 300 meter hemifrån. Väljer du spårvagn tar det drygt 13 minuter till Korsvägen. Tåget tar 9 minuter till Centralstationen. Åker du bil är du snabbt ute på E6/E20, och vill du åka längre bort så är du framme på Landvetter flygplats efter cirka 20 minuter, redo att lyfta mot resten av världen.

Anmäl intresse till projektet Brf Lobelia

Du kan enbart anmäla intresse för hela projektet och inte specifika lägenheter, det görs i kontakt med säljare

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält
Ange adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange postort
Ange personnummer
Bodil Jönsson Ganesh

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Tryggt köp

När du köper en nyproducerad lägenhet av Riksbyggen gör du det till ett fast pris och slipper budgivning.

Fördelar med nyproduktion

Intresserad?

Fyll i dina uppgifter i formuläret, så får du fortlöpande information av vår säljare. Det är inte bindande på något sätt och självklart kostnadsfritt.

Upp