Brf Guldpennan

De nya bostäderna i Södergården i Uddevalla är som gjorda för dig som vill bo lätt och ledigt - nära centrum, kommunikationer och avkoppling. Välkommen till din nya verklighet!

 • Uddevalla
 • 47 lägenheter

Brf Guldpennan

De nya bostäderna i Södergården i Uddevalla är som gjorda för dig som vill bo lätt och ledigt - nära centrum, kommunikationer och avkoppling. Välkommen till din nya verklighet!

 • Uddevalla
 • 47 lägenheter
Försäljning pågår

Fakta

 • Rum 2-4 rum och kök
 • Pris 1 500 000-3 775 000 kr
 • Avgift 3 050-5 607 kr/mån

Visningar

Tis 29 okt kl 16:00 - 17:00

Välkommen till visningslägenheten på Studievägen 3.

+ Visa fler bilder (7 st)

Kontakt

Säljare
Charlotte Berndtsdotter

Tryggt att köpa från Riksbyggen

När du köper en nyproducerad lägenhet av Riksbyggen gör du det till ett fast pris och slipper budgivning. Du får dessutom fem års garanti på din nya bostad.

Fördelar med nyproduktion

 • Planerad

  April 2016
 • Säljstart

  Vår 2019
 • Byggstart

  Sommar 2019
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

  Sommar 2021

Om projektet

Bostadsrätter i Södergården i Uddevalla

Brf Guldpennan i Södergården i Uddevalla är som gjord för dig som vill bo lätt och ledigt utan måsten - centralt, nära kommunikationer och avkoppling. Bostadsrättsföreningen består av 47 bostadsrättslägenheter på två till fyra rum och kök. Sommaren 2021 beräknas lägenheterna vara klara för inflyttning.

Intresserad av att köpa en lägenhet i Uddevalla?

Om du vill köpa bostad i Uddevalla är du välkommen att kontakta vår säljare Helena och boka en tid hos en henne i vår visningslägenhet eller välkommen på någon av våra visningar. Du kan följa försäljning lite lägre ner på sidan där ser du vilka lägenheter som blir reserverade och sålda allt eftersom. I broschyren Allt om Brf Guldpennan kan du läsa om lägenheterna och området och få svar på många av dina frågor.

Närhet till centrum och hav

Här skapar vi ett helt nytt och levande bostadsområde på Söderskolans historiska mark i Uddevalla. Södergården består av en bostadsrättsförening för Bonum, två bostadsrättsföreningar för Riksbyggen och en skönt grön gård som ramar in hela området. Bostäderna är belägna i närheten av Strandpormenaden längst Udevallas kust. Lägenheterna har närhet till både hav och centrum. 

Gemensamhetslokal och odlingslådor

I föreningen finns det en gemensamhetslokal med övernattningsrum för dina gäster. På gården kommer det att finnas utegym och odlingslåder för dig som gillar att påta i jorden.

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Området

Natursköna upplevelser och goda kommunikationer

Från Södergården har du nära till flera sköna gröna parker och promenadmöjligheter, exempelvis naturreservatet i Kapelle eller Strandpromenaden – som sträcker sig från Skalbankarna i öster genom centrum och 9,3 km bort till Lindesnäs. Vill du hellre motionera inomhus har du både simhall och gym inom gångavstånd från Södergården. Liksom Bohusläns museum, hamnen och inte minst Uddevallas skärgårdsbåtar som går till Smögen, Käringön, Bassholmen och Lysekil. Området ligger också nära till centrum och mataffärer, shopping, bio, restauranger, caféer och en hel stad med nöjen.

För boende ligger närmaste busshållplatser vid Folkets Park och Segelplan där linje 3 och 822 går. Medan Flexlinjen stannar på Packhusgatan, bara 100 meter från Södergården. Du som har bil har nära till såväl Göteborgsvägen som Riksväg 44 och E6.

Mer fakta

Golv: Ekparkett, 3-stav, mattlackad. Golvsockel: Ek.
Väggar: Tapet, vita. Stänkskydd av kakel, vitt, matt 100x300 mm i förband, ljusgrå fog. Tak: Målat, vitt.
Inredning: Skåpsinredning från Vedum med vita släta luckor och lådor, handtag i aluminium. Silvergrå bänkskiva av laminat med rak kant och underlimmad diskho. Köksblandare, krom. Belysning under väggskåp. Utrustning: Vitvaror från Bosch. Infälld induktionshäll. Inbyggd spisfläkt med utdragbar front. Inbyggnadsugn, vit. Inbyggnadsmikro, vit. Kyl, vit. Frys, vit. Diskmaskin, vit.

Golv: Klinker, grå, matt, 2003200 mm, samt 1003100 mm vid dusch, grå fog, komfortvärme.
Väggar: Kakel, vitt, matt, 2503400 mm, ljusgrå fog.
Tak: Målat, vitt.
Inredning: Golvmonterad WC-stol. Vägghängd kommod från Vedum med lådor och tvättställ, vita. Tvättställsblandare, krom. Spegel med belysning. Duschväggar i klarglas med aluminiumprofiler. Duschblandare och duschset, krom. Handduks- och klädkrokar, krom. Toalettpappershållare, krom. Takbelysning. Handdukstork, krom. Tvättdel i badrum: Bänkskiva av laminat, vit med rak kant. Väggskåp från Vedum med vita släta luckor, handtag i  aluminium. Utrustning: Tvättmaskin och torktumlare från Bosch, vita.

Golv: Ekparkett, 3-stav, mattlackad. Golvsockel: Ek.
Väggar: Tapet.
Tak: Målat, vitt.
Förvaring: Garderober alt skjutdörrsgarderober enligt ritning, om skjutdörrsgarderob vita dörrar med metallprofiler.
Inredning: Hylla och klädstång, vita.

Golv: Klinker vid dörr (ca 1 kvm), grå, matt 2003200 mm, grå fog och ekparkett, 3-stav, mattlackad. Golvsockel: Ek.
Väggar: Tapet.
Tak: Målat, vitt.
Förvaring: Garderob alt skjutdörrsgarderober enligt ritning, om skjutdörrsgarderob vita dörrar med metallprofiler.
Inredning: Hylla och klädstång, vita

Här kan du läsa Allt om Brf Guldpennan

Dokument och faktablad

Anmäl intresse till projektet Brf Guldpennan

Säkra din plats i kön och få inbjudan till informationsmöten, säljstart och löpande information om vad som händer. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Vill du anmäla intresse för en specifik lägenhet? Kontakta säljaren direkt.

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta
Upp