Stora visnings-dagen 2/2
Stora visnings-dagen 2/2

Brf Grandalia

3 770 000–3 770 000 kr

Välkommen till våra nyproducerade bostadsrätter i Mölndals innerstad. Vi har endast en lägenhet kvar vilken är på tre rum och kök som du kan flytta in i direkt! Hör gärna av dig för en personlig visning!

Bostadsfakta

Pris 3 770 000 kr
Rum 3 rum och kök
Area 79 kvm
Avgift 4 137 kr/mån
Våningar 8
Status Försäljning pågår

Visningar

Söndag 2 februari 11:00-14:00

Välkommen på stora visningsdagen. Då öppnar vi dörrarna till din nya verklighet på Broslättsgatan 19

Kontakt

Om bostadsprojektet

Bostadsrätter i Mölndals innerstad

Du som redan bor i Mölndals innerstad vet att samhället är fyllt av möjligheter med storstaden Göteborg alldeles intill. Här, ovanpå Mölndal Galleria, säljer vi moderna och ljusa bostadsrätter om tre rum och kök. De sista treorna har extra fint läge högt upp i huset – på de tre översta planen! Här kan du flytta in direkt.

Det bästa av två världar

Mitt i denna livliga stadskärna har vi byggt nya bostadsrätter. Våra nyproducerade bostadsrätter ligger ovanpå lilla delen av Mölndal Galleria där det finns 70 butiker, caféer och restauranger. Det skapar ett unikt läge där du kan kliva ut ur din lägenhet, in i hissen och gå ut i ett extra vardagsrum fyllt av mat och dryck, ett heltäckande handelsutbud, upplevelser, kommunikationer och förstklassig service.

Som kontrast till det centrala läget har vi skapat en förhöjd innergård i sydvästläge som ger en privat oas för bostäderna. Här finns växthus, fågelholkar och en boulebana. Innergården blir bostädernas hjärta där vi har alla möjligheter att skapa en miljö där du kan bo i de bästa av två världar med lugn och ro, grönska och livliga upplevelser en trappa ner. I föreningen finns en gemensamhetslokal och en övernattningslägenhet för dina gäster. 

Parkeringsplats kan erbjudas och du tar enkelt hissen ned till din plats i det låsta garaget. Som boende i Brf Grandalia har du möjlighet att hyra två stycken bilplatser i garaget! Sist men inte minst – Bilpool finns under huset så du kanske inte ens längre behöver någon egen garageplats! 
 Se filmen om hur smidigt det fungerar.

 

Viktiga hållbarhetsåtgärder för Brf Grandalia

Här kan du bo och leva hållbart. Huset är miljöcertifierat enligt Miljöbyggnad Silver vilket visar på höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial.

Bilpool
Laddstolpar
Sedumtak
   
Riksbyggens hållbarhetsarbete

 

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Området

Framtiden Mölndal

En morgonkopp i föreningens lummiga innergård, söndagsbrunch i Gallerian eller kanske kvällsshopping två trappor ner. I Framtidens Mölndal kan du njuta av ett boende högt över Mölndals innerstad med närhet till alla bekvämligheter du kan tänka dig och knutpunkt Mölndalsbro precis intill. Läs mer om hela förvandlingen av Mölndals innerstad.

Mer fakta

Golv: Trestavig ekparkett med tillhörande eksockel.
Vägg: Målning. Stänkskydd av kakel ovan arbetsbänk.
Tak: Målning.
Övrigt: Kyl och frys, kombinerad kyl/ frys. Ugn och micro inbyggda i hög ­ skåp. Diskmaskin i vitt utförande. Integrerad spiskåpa. Vitlackerad skåpslucka, arbetsbelysning under väggskåp. Bänkskiva i laminat med underlimmad diskbänk.

Golv: Klinker.
Vägg: Kakel.
Tak: Målning.
Övrigt: Badrumsmöbel med spegelskåp och belysning. Krokar för hand ­ dukar och toalettpappershållare. Golvstående wc -stol i vitt porslin. Tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva i laminat och väggskåp ovan maskiner. Duschväggar och kombinerad handdukstork för både vatten - och eldrift. Takbelysning.

Golv: Trestavig ekparkett med tillhörande eksockel
Vägg: Målning
Tak: Målning
Övrigt: Fönsterbänk av kalksten

Balkong
Golv: Omålad betong. Vägg:Betong målad enligt fasadkulör. Tak: Omålad betong. Övrigt: Räcke i klarglas med handledare i aluminium. Eluttag. Belysning på vägg.
Uteplats, entrévåning
Golv: Grå betongplattor. Vägg: Betong målad enligt fasadkulör. Tak: Omålad betong. Övrigt: Eluttag. Belysning på vägg
Uteplats avgränsad med häck.

Garaget ägs av Kummelns samfällighetsförening och Mölndals Parkerings AB (MPAB) hyr ut och administrerar samtliga platser. Som boende i Brf Grandalia har du möjlighet att hyra 2 stycken bilplatser!

Kostnaden för plats i det låsta garageplanet är 1.250 kr/månad. Det finns även ett antal platser för mc/moped samt totalt 10 elbilsplatser. Om du hyr en elplats får du även betala kostnaden för elförbrukningen. Kontakta MPAB för mer information på telefon 031-87 54 79 eller mpab@mpab.molndal.se.

Sunfleet bilpool har idag 3 stycken platser som ligger direkt utanför det låsta garageplanet. Riksbyggen bjuder på ett medlemskap i Sunfleet Small fram till 2022 om du köper någon av Riksbyggens återstående lägenheter i Brf Grandalia.

Gästparkering sker på Gallerians parkering.

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta
Upp