Kommande
Kommande

Brf Gibraltar

Bostäderna vid Gibraltargatan i Göteborg kommer att bli något utöver det vanliga. Med ett hus byggt i trä, stora ljusinsläpp och smart planerade bostäder. Välkommen till din nya verklighet!

Fakta

Lägenheter 53
Status Kommande

Anmäl intresse

Gör en intresseanmälan för bostadsprojektet genom att klicka på ”Anmäl intresse” här på sidan. Då kommer du att få våra nyhetsbrev och missar ingen information.

Det är även klokt att gå med i Riksbyggen Förtur. Vid säljstarten får de intressenter som är medlemmar i Riksbyggen Förtur möjlighet att välja lägenhet först utifrån turordning efter antal poäng. Du samlar en poäng per vecka du är medlem. Ju tidigare du registrerat dig till Riksbyggen Förtur desto fler poäng hinner du alltså samla inför säljstarten. 

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Bostadsrätter vid Gibraltarvallen i Göteborg

Bostäderna i Brf Gibraltar vid Gibraltarvallen i Göteborg ska vara en plats att trivas på länge, ett hem där varje boende kan slå rot.

Flexibla bostadsrätter i Göteborg

Alla familjer ser olika ut och behoven och önskemålen varierar över tid. Här planerar vi att bygga 45 bostadsrätter och radhus på mellan 55—120 kvadratmeter i storlekarna från två till sex rum och kök. Genom skjutbara mellanväggar kan rummens storlek enkelt anpassas allt eftersom familjens behov förändras. En stor spridning på bostädernas storlek möter många behov. Bostadsrättshuset och hyresrättshuset föreslås bilda en samfällighet för fler möten mellan människor. Här vill vi att människor i alla åldrar ska bo och trivas.

Brf Gibraltar är ett spirande kvarter med odling både på tak, i de egna växthusen och på gården med bärbuskar, blommor och träd. Att odla tillsammans ger inte bara färska kryddor till middagen, det bygger också en vi-känsla och samhörighet bland de boende. Som boende har du tillgång till en gemensamhetslokal för släktbesök, barnkalas och kvartersfester. De nyproducerade husen har även gemensam gård, entréer, stråk, torg och odling på tak som blir en naturlig knutpunkt för kvarteret.

Trähus för hela livet

Alla familjer ser olika ut och behoven och önskemålen varierar över tid. Här planerar vi att bygga moderna och välplanerade 45 bostadsrätter. En stor spridning på bostädernas storlek möter många behov. Här vill vi att människor i alla åldrar ska bo och trivas.

Innovation i Riksbyggens Positive Footprint Housing

Bostadsprojektet är en del av Riksbyggen Positive Footprint Housing. Här vill vi utveckla oss själva och branschen mot ett mer hållbart byggande. Brf Gibraltar kommer att uppföras i trä och vi har en rad fokusområden inom innovation och hållbarhet för att utveckla trähusbyggandet i Sverige. 

Johanneberg — ett område för nytänkande då och nu

De karakteristiska framtidsoptimistiska funkishusen och tegelarkitekturen i Nedre Johanneberg var typiska för funkisen och sekelskiftet. Tillsammans är de en utgångspunkt för Brf Gibraltars uttryck. Huset har sitt egna, nutida uttryck med mjukt formade balkonger som på samma gång samspelar med de historiska värdena i området.

Hållbart idag och varje dag

Den hållbara vardagen ska vara både enkel och trivsam. Växthuset är ett grönt fönster fullt av självodlade växter i direkt närhet och fungerar samtidigt som en klimat och akustikbuffert. Ett vilsamt rum som ger avskildhet, livskvalitet och inbjuder till att slå rot.

Anmäl intresse för att få information löpande om bostadsprojektet.

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Vårt Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Läs mer om Riksbyggens Trygghetslöfte

Hållbarhetsåtgärder för Brf Gibraltar

Läs om vårt hållbarhetsarbete.

placeholder

 • Planering pågår

  2019
 • Säljstart

   
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Upplåtelse

   
 • Inflyttningsklart

   

Anmäl intresse till Brf Gibraltar

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Information om bostadsköp

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Så här går köpet till