Brf Slottsberget 3

Nyproducerade bostäder i Västra Frölunda med generösa balkonger och en härlig villakänsla. Nu har vi sänkt priserna!

 • Trumpetgatan

Brf Slottsberget 3

Nyproducerade bostäder i Västra Frölunda med generösa balkonger och en härlig villakänsla. Nu har vi sänkt priserna!

 • Trumpetgatan
Stora visnings-dagen 2/2

Fakta

 • Rum 2-4 rum och kök
 • Pris 2 545 000-4 825 000 kr
 • Avgift 4 168-5 738 kr/mån

Visningar

Sön 2 feb kl 11:00 - 14:00

Välkommen på stora visningsdagen. Då öppnar vi dörrarna till din nya verklighet på Trumpetgatan 2

+ Visa fler bilder (36 st)

Kontakt

Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karlsson

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi

 • Planerad

   
 • Säljstart

  Maj 2017
 • Byggstart

  Januari 2018
 • Inredningsval

   
 • Visningsbostad

  April 2019
 • Inflyttning

  Höst 2019

Om bostadsprojektet

Bostadsrätter i Frölunda

Ett stenkast från Frölunda Torg och Ruddalens friluftsområde ligger Brf Slottsberget 3 med ljusa och moderna bostadsrätter. Nyproducerade bostadsrätter som är kustnära med härligt naturliv och samtidigt goda kommunikationer in till Göteborgs city. Inflyttning startar hösten 2019.

Vill du köpa nyproduktion vid kusten söder om Göteborg?

Välkommen att boka privat visning med Fabian Billing, 031-704 55 93.

Anpassat för livet och för dig

Bostäderna i Brf Slottsberget 3 har en härlig villakänsla på två till fyra rum med generösa balkonger och förvaringsutrymmen. Det finns bredband och som boende har du gott om förvaringsutrymmen med både förråd och klädkammare. Cykel- och barnvagnsförvaring finns också i anslutning till husen. Har du bil finns parkeringsplats förberedd för laddstolpe intill din bostad.

Bostäderna är stilrent inredda och i ljusa färger. Standard i alla lägenheter är en vacker ekparkett och släta vita väggar. Badrummen är helkaklade i en fräsch och uttänk färgskala. Gemensamt är även de generösa balkongerna och fönsterpartierna.

Gemensamhetslokal och övernattningslägenhet

I Brf Slottsberget 3 har alla boende möjlighet att använda den stora gemensamhetslokalen. Den kan bland annat användas till barnkalas, styrelsemöte eller varför inte en kräftskiva med de närmsta grannarna.
Separat bokningsbart finns även en relaxavdelning med både bastu och dusch.
 
I gästlägenheten, som tillhör föreningen, finns alla bekvämligheter dina gäster behöver för en trevlig vistelse hos er. Vi har inrett lägenheten så att de ska känna sig extra välkomna och samtidigt få en privat sfär vid sitt besök.

Läs mer

Slottsberget 3 från ovan

Mitt emellan havet och skogen och med Frölunda Torg som granne. Höj blicken och ta en titt på Slottsberget 3 lite från ovan.

Bjud in naturen

Samtliga hus i området har en sammanhängande färgsättning i grönt, brunt och grått med karaktärsfulla, generösa balkonger. Längs gatan finns även gröna planteringar med rönn, utvalda perenner, avenbok och buskar som ger en inramande känsla och skapar en fin kontrast mot bergets struktur.

 

Viktiga hållbarhetsåtgärder för Brf Slottsberget 3

Här kan du bo och leva hållbart. Huset är miljöcertifierat enligt Miljöbyggnad Silver vilket visar på höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial.

Solceller
Sedumtak på miljöhus
Insektshotell
   
Riksbyggens hållbarhetsarbete

Se huset och välj bland bostäderna

Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Titta in i en lägenhet

Området

Frölunda Torgs gröna granne

Som boende i Slottsberget 3 bor du inramad av berget och grönskan men alldeles intill shopping och goda kommunikationer. Bara en kort promenad bort finns Frölunda Torg som rymmer över 200 butiker, restauranger och caféer. På gång- och cykelavstånd hittar du Frölunda centrum där kollektivtrafiken gör det enkelt för dig att nå resten av staden. 

På Slottsberget finns aktiviteterna och naturupplevelsen runt knuten. Här finns till exempel golfmöjligheter och havet inom räckhåll. Inomhusaktiviteter råder det inte heller brist på. I Frölunda Kulturhus finns bland annat ett gym och en 25-metersbassäng, rutschkana, hopptorn och plaskdamm för de minsta. Kulturhuset är dessutom ett nav för aktiviteter. Här avlöser arrangemangen varandra med allt från föreläsningar till författarbesök, teateruppsättningar och konserter.

Mer fakta

Golv: Trestavs ekparkett, mattlackad. Sockel: Ek.
Väggar: Målade, vita. Stänkskydd av vitt kakel i format 6,5 340 cm som monteras liggande i 1/3 förband.
Tak: Målat, vitt.
Inredning: Köksuppställning enligt ritning från Vedum. Bänk - och skåpsinredning med slät vit lucka och vitt handtag. Bänkskiva av laminat med infälld diskho och induktionshäll. Takanslutning i gips.
Utrustning: Ugn och mikrovågsugn inbyggda i hög ­ skåp. Utdragbar kolfilterfläkt inbyggd i överskåp. Kombinerad kyl/frys enligt ritning. Helintegrerad diskmaskin. Infälld dimbar ledspot i täckskiva under väggskåp. Fällbar diskbänksblandare från Mora.

Golv: Klinker, mellangrå. Format 15 315 cm.
Väggar: Kakel, vitt. Format 15 330 cm i rak sättning. Grå mosaikbård, 30 cm bred, från golv till tak i dusch, bakom blandare.
Tak: Målat, vitt.
Inredning och utrustning: Wc/d -uppställning enligt ritning. Golvstående toalettstol. Tvättställ med kommod. Kommoden har lådor med vit front och eluttag i låda. Spegelskåp med belysning och eluttag. Duschhörn i frostat glas. Kromade krokar och toalettpappershållare. Tvättställsblandare, dusch och duschblandare från Mora. Tvättmaskin och tork ­ tumlare med arbetsbänk i laminat och överskåp med slät vit lucka. Vita handtag.

Sovrum Golv: Trestavs ekparkett, mattlackad. Sockel: Ek.
Väggar: Målade vita. Tak: Målat, vitt.
Övrigt: I förekommande fall garderob eller skjutdörrs ­ garderob med hylla och klädstång. I vissa lägenheter finns städskåp och VVS -installationer i garderob. Omfattning redovisas på planritningar

Golv: Trestavs ekparkett, mattlackad. Golvsockel: Ek.
Väggar: Målade, vita.
Tak: Målat, vitt.
Inredning: Finns i olika varianter och består av släta vita skjutdörrsgarderober, med hylla och klädstång. En linneskåpsenhet ingår per lägenhet. Placeras i klädkammare eller skjutdörrsgarderob i hall/sovrum. Enheten är flyttbar. I något fall finns även kapphylla. I vissa lägenheter finns VVS -installationer och elskåp i garderob. Omfattning redovisas på planritningar.

Många experter menar att vi står inför ett paradigmskifte inom fordonsindustrin. El och hybridbilsmarknaden växer kraftigt och att med hybridbilens batteri kunna pendla till och från arbetet ger en stor besparing i både plånbok och för miljön. För att fullt ut kunna nyttja El & hybridbilens fördelar krävs att man har tillgång till laddstation. I Brf Slottsberget 3 har alla köpare möjlighet att köpa till laddstolpe. Max Green är energiingenjör på Riksbyggen och berättar mer:

Varför har vi valt att installera elbilsladdstolpar i Slottsberget 3?

- Detta är ett sätt för Riksbyggens att visa att vi tar rollen som samhällsutvecklare på allvar, i ett bredare perspektiv handlar hållbara bostäder om just detta. Att underlätta för våra kunder att göra hållbara val.

Vad kostar det att få en stolpe?

- Exakt kostnad får man reda på inför inredningsprocessen.  Det är också under inredningsprocessen av sin lägenhet man kommer kunna välja till sin laddstolpe.

Hur snabbt laddar jag min bil med en sån här?

- Tanken med våra laddstationer är att de i första hand ska användas nattetid. Det är inte en snabbladdningstation men samtidigt inte heller av minsta dimensionen. De flesta el-bilsmodeller kommer kunna tankas fullt på cirka 6-8 timmar. Avsäkring är på 16A. och laddhandsken är av typ 1 eller 2. I laddstolpen finns även vanligt 220V uttag.

Hur betalar jag min tankning?

- Den kommer som en separat post på avin med din månadsavgift. Parkeringsplatsen och el-laddstolpen kommer tillhöra lägenheten, så elförbrukningen faktureras kunden individuellt. Vi kommer att konfigurera medlemmarnas taggar, som används för att komma in i husen, för att även fungera som lås på varje medlems individuella laddstation. Detta för att säkerställa att ingen obehörig kan komma åt stationen.

Vad kostar det att ladda?

- Cirka 1.3 kronor per kilowattimme kostar det i dagsläget. Det regleras utifrån elpriset på marknaden.

I månadsavgiften ingår:

 • Värme
 • Parkering
 • Telia Tripple Play (Bredband 100/100 Mbit/s, Bredbandstelefoni, TV-paket Lagom)

I månadsavgiften ingår inte: Förbrukning av varm-/kallvatten och hushållsel (mäts individuellt). Total kostnad för dessa driftkostnader ligger på mellan 500–800 kr/månad beroende på storlek på lägenhet och levnadsvanor.

Anmäl intresse till Brf Slottsberget 3

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi
Upp