Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök
Planerat

Brf Dunungen

Antal bostäder: 75
Anmäl intresse
Stäng

Anmäl intresse till projektet Brf Dunungen

Ange förnamn
Ange efternamn
Ange personnummer
Ange Adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange Postort
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Om projektet

Bostadsrätter vid Nya Selma Lagerlöfs Torg

Vid Nya Selma Lagerlöfs Torg i Göteborg planerar Riksbyggen för 75 ljusa och luftiga bostadsrättslägenheter, alla med stora fönster och balkong i soligt läge. Ett omtyckt gammalt område får nytt liv. Kvarteren runt Selma Lagerlöfs Torg kommer att byggas ut med många nya butiker, bostäder och service. Säljstarten är planerad till början av 2019.

Nytt liv för Selma Lagerlöfs torg

Ett omtyckt gammalt område får nytt liv. Kvarteren runt Selma Lagerlöfs Torg i Backa byggs ut med sköna promenadstråk, grönområden och mötesplatser samt mängder av butiker, bostäder och service. En stadsdel där trygghet och hållbarhet är ledorden.

Här planerar Riksbyggen för 75 ljusa och luftiga bostadsrättslägenheter, alla med stora fönster och balkong i soligt läge. Lägenheter blir öppna och välplanerade, och byggs för att uppfylla mycket högt ställa krav på tillgänglighet, innemiljö, energieffektivitet och miljöanpassning.

Läs mer

Närområdet

Stora grönområden finns på promenadavstånd. Att åka buss till Göteborgs centrum tar en kvart. Cykelvägen är det bara drygt fem kilometer till centralen. Närmsta golfbana ligger två kilometer bort. Och till E6:an är det mindre än en kilometer.

Redan idag är Selma Lagerlöfs Torg en uppskattad mötesplats, med bra kommunikationer, god service och ett brett utbud av butiker. Men nu sker en omdaning som förvandlar stadsdelen till en plats att verkligen älska, en plats som skapas för det goda vardagslivet. Framtidens Selma.

Här byggs inte bara hus. Här omformas vägnätet, så att det som nu är genomfartsleder blir levande stadsgator. Här skapas butiker och arbetsplatser. Här utökas både den kommersiella och den kommunala servicen. Här formas en attraktiv ny stadsdel med trygghet och hållbarhet i fokus.

Utbyggnaden av Selma Lagerlöfs Torg och området runt omkring kommer att ske under etapper under flera år. Sammanlagt planeras här omkring 3 000 nya bostäder för studenter, ensamstående och familjer. En gåvänlig stadsdel. En mötesplats för alla åldrar.

Förtur till Riksbyggens bostäder

Vid säljstarten får de intressenter som är medlemmar i Riksbyggen Förtur välja lägenheter först. Valen hanteras sedan utefter antal förturspoäng. Ju tidigare du registrerar dig till Riksbyggen Förtur desto fler poäng hinner du samla inför säljstarten. Läs mer om Riksbyggen Förtur här.

Bilder

Se alla bilder
Antal bostäder: 75
Anmäl intresse
Stäng

Anmäl intresse till projektet Brf Dunungen

Ange förnamn
Ange efternamn
Ange personnummer
Ange Adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange Postort
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Karta & närområde

Dina vanliga destinationer

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Sök ovan eller klicka i kartan!

Projektstatus

 • Icon Planerad Dot
 • Icon Säljstart 2019 Dot
 • Icon Byggstart Dot
 • Icon Inredningsval Dot
 • Icon Visningslägenhet Dot
 • Icon Inflyttning 2021 Dot

Projektfakta

Byggnadsbeskrivning

 • Toggle

  Förtur till våra nybyggda bostäder

  Riksbyggen Förtur

  Vill du öka din möjlighet att välja din drömbostad? Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten, och du har större chans att välja just den bostad som du vill ha. Läs mer om Riksbyggen Förtur här!

 • Toggle

  Planskiss över Selma Lagerlöfs Torg

 • Toggle

  Miljöcertifierade och hållbara hem

  För att säkerställa högsta möjliga hållbarhetsnivå använder vi Sweden Green Building Councils certifieringssystem Miljöbyggnad. Systemet baseras på svenska bygg- och myndighetsregler samt svensk byggpraxis och ger ett kvitto på nybyggnationers kvalitet när det gäller energi, inomhusmiljö och material. Det betyder att vi minskar användandet av ändliga resurser, att du får ett sunt inneklimat och att den låga energianvändningen ger dig pengar över till annat. 

  Vi ser alltid till hela samhällets krav på energieffektivitet, funktionalitet och hållbarhet. Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001 och ligger ofta långt före vad normerna föreskriver. Men vi sätter oss inte nöjda för det. Riksbyggens och Bonums ambition är att driva utvecklingen framåt och hela tiden höja ribban för vårt ekologiska, ekonomiska och sociala hållbarhetsarbete.

 • Toggle

  Sätt din egen prägel på lägenheten

  Eftersom det är ett helt nytt bostadsrättshus och en helt ny lägenhet har du möjlighet att vara med och bestämma hur din nya bostad ska inredas. Även om kvaliteten är genomgående hög från början är det alltid roligt att kunna sätta sin egen prägel på lägenheten. 

  Ju tidigare du kommer in i processen ju större chans har du att få köpa din drömlägenhet och samtidigt kunna påverka din lägenhets interiör. Anmäl dig därför idag oavsett om du bestämt dig eller inte. En anmälan innebär att du är med i processen utan att förbinda dig till något köp. Men vid säljstart får du vårt magasin som innehåller alla fakta, prislista, planlösningar, tillvalsmöjligheter, och beslutsunderlag du behöver.

 • Toggle

  Framtidens Selma

  Är du nyfiken på vad som händer runt Selma Lagerlöfs Torg? Information finner du på Framtidens Selma. Läs mer här!

Antal bostäder: 75
Anmäl intresse
Stäng

Anmäl intresse till projektet Brf Dunungen

Ange förnamn
Ange efternamn
Ange personnummer
Ange Adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange Postort
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Kontakt

Vår säljare svarar på dina frågor

*Obligatoriska fält
Ange namn. '<' och '>' är inte tillåtna
Ange ett fullständig telefonnummer
Fältet innehåller otillåtna tecken. '<' och '>' är inte tillåtna
Fyll inte i detta fält