Stora visnings-dagen 2/2
Stora visnings-dagen 2/2

Brf Nysätra

Intill Nysätra IP i Trollhättan norr om Göteborg planerar Riksbyggen att bygga ljusa och moderna lägenheter i tio tvåplanshus. Välkommen till din nya verklighet!

Bostadsfakta

Lägenheter 40
Status Planerat

Visningar

Söndag 2 februari 11:00-14:00

Välkommen på stora visningsdagen. Då öppnar vi dörrarna till din nya verklighet vid Nysätra IP.

Kontakt

Karin Ekström
Sälj- och marknadsansvarig

 • Planerad

  Februari 2019
 • Säljstart Förtur

  Vår 2020
 • Säljstart

  Vår 2020
 • Byggstart

   
 • Inflyttning

  Vinter 2021/2022

Om bostadsprojektet

Bostadsrätter i Skoftebyn, Trollhättan

Precis intill Nysätra IP och med gångavstånd till slusspromenaden planerar Riksbyggen att bygga 40 ljusa och moderna bostadsrätter fördelade på tio hus. Beräknad inflyttning vintern 2021/2022.

Nyproducerade lägenheter med radhuskänsla

Funderar du på att flytta till Trollhättan och köpa en nyproducerad lägenhet är det hög tid att skicka in en intresseanmälan. I Skoftebyn planeras för kommande nyproduktion av lägenheter med centralt läge i Trollhättan.

Det är ett boende med nya bostäder med närhet till det mesta. Vill du ta dig in till Trollhättan centrum följer du Göta Älv antingen till fots eller med cykel. I närområdet finns förskolor, skola och flera utflyktsmål som Övre Slussen. Välkommen till en händelserik verklighet.

Anmäl ditt intresse redan nu och få information hela vägen fram till säljstarten som planeras till våren 2020.

Gå på rundvandring i en tvåa redan nu!

 • Filmen visar en lägenhet på två rum och kök och är inspiration för hur lägenheterna kan komma att se ut. Avvikelser kan dock komma att ske.
 • Om filmen ser konstig ut byt till en annan webbläsare.
 • I mobilen visas filmen genom att du klickar på länken till YouTube (för det behöver du ha YouTube-appen installerad).
Läs mer

Bostadsrätter för ett aktivt liv

Vill du bo så att du kan starta dagen med en morgonjogg eller promenad? Ha ett socialt grannliv? Göra mysiga helgutflykter i närområdet eller ta en cykeltur längs med älven till Trollhättan? Bland grönskande träd och i harmoni med naturen växer Brf Nysätra fram. Vi planerar för grillplats, odlingslådor, lekplats och gemensamhetslokal med övernattningslägenhet. Här låter vi den aktiva vardagen vara i fokus. 

Naturen är den röda tråden

När husens placering skulle ritas in var det självklart att göra det utifrån naturens villkor och för att bevara den vackra naturen som rekreationsområde. Stråken, grönskan, slussen och fotbollsplanen kommer bevaras och även i fortsättningen vara tillgängligt för allmänheten. För att bidra till en ökad växtlighet och pollinering kommer vi att bygga gröna tak på komplementbyggnader samt plantera fruktträd, gröna växter och blommor.

Bostadsrätter med kvälls- och morgonsol

Vi har tänkt extra mycket på lägenheternas rymd, ljusaxlar och fönstersättningar för att maximera ljusinsläppet. Interiört finns det flera funktionella fördelar men framförallt handlar det om att ta in naturen på bästa sätt.

Balkongerna och uteplatserna ligger åt väster mot kvällssolen och solnedgången, medan de flesta entréerna har möjlighet till morgonsol. Husens kulörer speglar hur man historisk har färgsatt trädgårdsmiljöer i Sverige.

 

Viktiga hållbarhetsåtgärder för Brf Nysätra

Här kan du bo och leva hållbart. Vi har arbetat för att huset ska ha höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial.

Odlingslådor
Växter för pollinering 
Dagvattenmagasin
   
Riksbyggens hållbarhetsarbete

Området

Trollhättan – från stadspuls till slusslugn

Här är det enkelt att ha en aktiv vardag då staden erbjuder allt från kultur, natur och högskoleliv till stadspuls och de sevärda slussarna. I stadskärnan kan du strosa runt på mysiga gator, shoppa på innerstadsgallerian Oden eller avnjuta en kaffe på någon av stadens café. Vill du planera något inför helgkvällen kan du välja mellan restaurangbesök, bio och konsert. 

Ett utav stadens signum är de mäktiga fallen och de imponerande slussarna. Här kan man följa Göta Älvs naturliga väg, från de lummiga öarna i Trollhättans centrum, förbi de enorma dammluckorna och ner mot den idylliska stillheten vid Kärlekens stig. Sommarens stora händelse är Fallens Dagar – då samlas hela staden för att se vattnet falla i älven, ta del av artistuppträden och mer därtill.

Anmäl intresse till Brf Nysätra

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi
Upp