Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök

Brf Nysätra

Intill Nysätra IP i Trollhättan norr om Göteborg planerar Riksbyggen att bygga ljusa och moderna lägenheter i tio tvåplanshus. Välkommen till din nya verklighet!

 • Skoftebyn, Trollhättan
 • 40 lägenheter

Brf Nysätra

Intill Nysätra IP i Trollhättan norr om Göteborg planerar Riksbyggen att bygga ljusa och moderna lägenheter i tio tvåplanshus. Välkommen till din nya verklighet!

 • Skoftebyn, Trollhättan
 • 40 lägenheter
Planerat

Kontakt

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha. Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur
+ Visa fler bilder (14 st)

 • Planerad

  Februari 2019
 • Säljstart Förtur

  Januari/februari 2020
 • Säljstart

  Januari/februari 2020
 • Byggstart

   
 • Inflyttning

  Vinter 2021/2022

Om projektet

Bostadsrätter i Skoftebyn, Trollhättan

Precis intill Nysätra IP och med gångavstånd till slusspromenaden planerar Riksbyggen att bygga 40 ljusa och moderna bostadsrätter fördelade på tio hus nära Trollhättan.

Nyproducerade lägenheter med radhuskänsla

Funderar du på att flytta till Trollhättan och köpa en nyproducerad lägenhet är det hög tid att skicka in en intresseanmälan. I Skoftebyn planeras för kommande nyproduktion av lägenheter med centralt läge i Trollhättan.

Det är ett boende med nya bostäder med närhet till det mesta. Vill du ta dig in till Trollhättan centrum följer du Göta Älv antingen till fots eller med cykel. I närområdet finns förskolor, skola och flera utflyktsmål som Övre Slussen. Välkommen till en händelserik verklighet.

Anmäl ditt intresse redan nu och få information hela vägen fram till säljstarten som planeras till januari/februari 2020.

Läs mer

Bostadsrätter för ett aktivt liv

Vill du bo så att du kan starta dagen med en morgonjogg eller promenad? Ha ett socialt grannliv? Göra mysiga helgutflykter i närområdet eller ta en cykeltur längs med älven till Trollhättan? Bland grönskande träd och i harmoni med naturen växer Brf Nysätra fram. Här låter vi den aktiva vardagen vara i fokus.

Trygghet i ditt bostadsköp

Om något oförutsett händer ger vi dig skydd mot dubbla boendekostnader, framflyttad tillträdesdag och avbokningsskydd.

Vår trygghetsfilosofi

Naturen är den röda tråden

När husens placering skulle ritas in var det självklart att göra det utifrån naturens villkor och för att bevara den vackra naturen som rekreationsområde. Stråken, grönskan, slussen och fotbollsplanen kommer även i fortsättningen vara tillgängligt för allmänheten.

Bostadsrätter med kvälls- och morgonsol

Vi har tänkt extra mycket på lägenheternas rymd, ljusaxlar och fönstersättningar för att maximera ljusinsläppet. Interiört finns det flera funktionella fördelar men framförallt handlar det om att ta in naturen på bästa sätt.

Balkongerna och uteplatserna ligger åt väster mot kvällssolen och solnedgången, medan de flesta entréerna har möjlighet till morgonsol. Husens kulörer speglar hur man historisk har färgsatt trädgårdsmiljöer i Sverige.

Området

Trollhättan – från stadspuls till slusslugn

Här är det enkelt att ha en aktiv vardag då staden erbjuder allt från kultur, natur och högskoleliv till stadspuls och de sevärda slussarna. I stadskärnan kan du strosa runt på mysiga gator, shoppa på innerstadsgallerian Oden eller avnjuta en kaffe på någon av stadens café. Vill du planera något inför helgkvällen kan du välja mellan restaurangbesök, bio och konsert. 

Ett utav stadens signum är de mäktiga fallen och de imponerande slussarna. Här kan man följa Göta Älvs naturliga väg, från de lummiga öarna i Trollhättans centrum, förbi de enorma dammluckorna och ner mot den idylliska stillheten vid Kärlekens stig. Sommarens stora händelse är Fallens Dagar – då samlas hela staden för att se vattnet falla i älven, ta del av artistuppträden och mer därtill.

Anmäl intresse till projektet Brf Nysätra

Du kan enbart anmäla intresse för hela projektet och inte specifika lägenheter, det görs i kontakt med säljare

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält
Ange adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange postort
Ange personnummer

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Trygghet i ditt bostadsköp

Om något oförutsett händer ger vi dig skydd mot dubbla boendekostnader, framflyttad tillträdesdag och avbokningsskydd.

Vår trygghetsfilosofi

Intresserad?

Fyll i dina uppgifter i formuläret, så får du fortlöpande information av vår säljare. Det är inte bindande på något sätt och självklart kostnadsfritt.

Upp