Kommande
Kommande

Brf Nysätra

En av de tre alternativa förlag på ny slussled är leden på Skoftebysidan. Trafikverket informerar om att den leden har blivit bredare än vad som tidigare var känt i detaljplaneringsarbetet och förutsättningarna för Brf Nysätra har förändrats. Vi avvaktar beslut innan försäljning kan starta. Vi kikar på olika vägar fram för att kunna erbjuda lägenheter i Skoftebyn. Välkommen att lämna intresseanmälan för att få information så snart vi vet mer.

Bostadsfakta

Lägenheter 40
Status Kommande

Anmäl intresse

Gör en intresseanmälan för bostadsprojektet genom att klicka på ”Anmäl intresse” här på sidan. Då kommer du att få våra nyhetsbrev och missar ingen information.

Det är även klokt att gå med i Riksbyggen Förtur. Vid säljstarten får de intressenter som är medlemmar i Riksbyggen Förtur möjlighet att välja lägenhet först utifrån turordning efter antal poäng. Du samlar en poäng per vecka du är medlem. Ju tidigare du registrerat dig till Riksbyggen Förtur desto fler poäng hinner du alltså samla inför säljstarten. 

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Vårt Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Läs mer om Riksbyggens Trygghetslöfte

Bostadsrätter i Skoftebyn, Trollhättan

I Skoftebyn planerar vi för nyproduktion av lägenheter med ett centralt läge i Trollhättan. Det är ett boende med nya bostäder med närhet till det mesta. Vill du ta dig in till Trollhättan centrum följer du Göta Älv antigen till fots eller med cykel. I närområdet finns förskola, skola och flera utflyktsmål som Övre Slussen.

Film från visningslägenhet och inredningsmöjligheter

De planerade bostäderna har vi uppfört tidigare, bli inspirerad av en film från vår visningslägenhet i Korseberg, Vänersborg. Det du ser är en fyra om 91 kvm, planlösningen i samtliga rum förutom de mindre sovrummen så kan du se hur lägenheten kommer bli oavsett vilken storlek du är intresserad av.


Vi har tagit fram olika designlinjer för kök och badrum, dels ett grundutförande men du kan även se vilka möjliga tillval som finns i vårt inredningsmagasin. Priser på tillval kommer presenteras i samband med inredningsstarten som påbörjas några månader efter byggstart. För att få ännu mer känsla för våra olika stilar så har vi gjort en visningslägenhet för badrum och köksvalen där du kan leka med de olika valen för att hitta just din stil redan nu.

Bostadsrätter för ett aktivt liv

Vill du bo så att du kan starta dagen med en morgonjogg eller promenad? Ha ett socialt grannliv? Göra mysiga helgutflykter i närområdet eller ta en cykeltur längs med älven till Trollhättan? Bland grönskande träd och i harmoni med naturen växer Brf Nysätra fram. Vi planerar för grillplats, odlingslådor, lekplats och gemensamhetslokal med övernattningslägenhet. Här låter vi den aktiva vardagen vara i fokus. 

Naturen är den röda tråden

När husens placering skulle ritas in var det självklart att göra det utifrån naturens villkor och för att bevara den vackra naturen som rekreationsområde. Stråken, grönskan, slussen och fotbollsplanen kommer bevaras och även i fortsättningen vara tillgängligt för allmänheten. För att bidra till en ökad växtlighet och pollinering kommer vi att bygga gröna tak på komplementbyggnader samt plantera fruktträd, gröna växter och blommor.

Bostadsrätter med kvälls- och morgonsol

Vi har tänkt extra mycket på lägenheternas rymd, ljusaxlar och fönstersättningar för att maximera ljusinsläppet. Interiört finns det flera funktionella fördelar men framförallt handlar det om att ta in naturen på bästa sätt.

Balkongerna och uteplatserna ligger åt väster mot kvällssolen och solnedgången, medan de flesta entréerna har möjlighet till morgonsol. Husens kulörer speglar hur man historisk har färgsatt trädgårdsmiljöer i Sverige.

Om bostäderna

I månadsavgiften ingår: Värme

Övriga driftkostnader som tillkommer: En bilplats i carport med elbilsladdning, Förbrukning av varm- och kallvatten (mäts individuellt), förbrukning av hushållsel (mäts individuellt), av bostadsrättsföreningen vald fiberleverantör (bredband, grundutbud TV, avgift för fast telefoni). Total kostnad för dessa driftskostnader ligger på mellan 1 000 – 1 200 kr/ mån beroende på storlek på lägenhet och levnadsvanor.

Om bostäderna

I månadsavgiften ingår: Värme

Övriga driftkostnader som tillkommer: En bilplats i carport med elbilsladdning, Förbrukning av varm- och kallvatten (mäts individuellt), förbrukning av hushållsel (mäts individuellt), av bostadsrättsföreningen vald fiberleverantör (bredband, grundutbud TV, avgift för fast telefoni). Total kostnad för dessa driftskostnader ligger på mellan 1 000 – 1 200 kr/ mån beroende på storlek på lägenhet och levnadsvanor.

Hållbarhetsåtgärder för Brf Nysätra

 • Elbilsladdare
 • Odlingslådor
 • Växter för pollinering

Läs om vårt hållbarhetsarbete.

placeholder

 • Planering pågår

  Höst 2021
 • Säljstart

   
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Upplåtelse

   
 • Inflyttningsklart

   

Trollhättan – från stadspuls till slusslugn

Här är det enkelt att ha en aktiv vardag då staden erbjuder allt från kultur, natur och högskoleliv till stadspuls och de sevärda slussarna. I stadskärnan kan du strosa runt på mysiga gator, shoppa på innerstadsgallerian Oden eller avnjuta en kaffe på någon av stadens café. Vill du planera något inför helgkvällen kan du välja mellan restaurangbesök, bio och konsert. Med det nya dubbelspåret tar det bara 30 minuter till Göteborg om det är för jobb eller nöjen spelar ingen roll, när du bor i Trollhättan är det lätt att åka kollektivt även när du åker utanför kommunen.

Ett utav stadens signum är de mäktiga fallen och de imponerande slussarna. Här kan man följa Göta Älvs naturliga väg, från de lummiga öarna i Trollhättans centrum, förbi de enorma dammluckorna och ner mot den idylliska stillheten vid Kärlekens stig. Sommarens stora händelse är Fallens Dagar – då samlas hela staden för att se vattnet falla i älven, ta del av artistuppträden och mer därtill.

Anmäl intresse till Brf Nysätra

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Information om bostadsköp

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Så här går köpet till